66

Анонимен

преди 4 години

Спокойно бе хора,не се притеснявайте че някой ще ви ограби вилите,като приключи дрмата с вируса полицията ще намери и залови крадците и ще си върнете откраднатото.Вервайте ми.

65

Щом вие така

преди 4 години

то и ние така.Значи политиците може да ни лъжат денем и нощем ама ние не.С ббезумните си наредби нарочно ни правите лъжци и престъпници и после що така.Нали тарикатите от великден щяха да заразят Бг ,еми минаха 13 дни от от тогава и даже не са се удвоили боледуващите а казват че максимално ковида се проявява до 9 дни.Ама да си признаете че лъжете не смеете,шото затвора тогава ще е за вас.

64

Анонимен

преди 4 години

Андрешко сега е политолог и вирусолог, той няма 2 лв. за маска но има 6 лв. за цигари, няма пари но има тел. за 1500 лв., той не е спортувал нито веднаъж през живота си но сега е пръв олимпиец,Андрешко иска да е здрав но не иска да спазва правилата,той реве срещу съседа защото се е върнал от чужбина и носи к19 но децата му играят навън,вие не можете дасе мерите с Андрешко,той е над всички и всички , той е алфата и омегата,той е пенкилерът на пенкилерите

63

Анонимен

преди 4 години

Хем безработни, хем имат пари за автомобили, за гориво, за ядене и пиене и да пътуват из страната от софра на софра. Иначе разправят, че са бедни и гладни.

62

Анонимен

преди 4 години

Ах, как ми се иска някой от тия годжита-моджита или баш онбашията им да се опитат да се напънат и оформят обяснение КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ на тия кпп-та и декларации, какво се цели с тях, какъв резултат има от функционирането им. Та да се посмея малко.

61

Анонимен

преди 4 години

Леле-мале, какъв ресурс отива на вятъра - кпп-та, проверки, катаджии, полицаи, чиновници, служби... впрегнати да връщат вода в решето... Дето има една приказка- кипи безсмислен труд.

60

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

КПП-тата са връх на милиционерската простотия на ГЕРБ.Нямат аналог в света, а доколкото подобни ограничения имаше в Германия и във Франция те бяха съвсем за кратко.

59

Мама Росо

преди 4 години

До 6Не ми пречиш ти с нищо , КПП-тата ми вадят очите.Тя София разграден двор ...свободна държава сме,кой където и когато иска да ходи.Значи за чужбина мога да замина.Ама за селото и вилата не мога или трябва да си напрягам мозъка и да лъжа.Няма такава държавя!?!??!?

58

Анонимен

преди 4 години

кой каза, че не плащали данъци? данъчната година у нас съвпада с календарната година. сега сме края на април, каквото и да изкарат от личен труд по граждански договори, се декларира до края на април 2012 г. що за *** милиционерщини? къде пише, че докато търсиш постояно работа с трудов договор, не може да поемяш кратки задачи срещу заплащане на граждански договор?

57

Анонимен

преди 4 години

то цяла българия щото работи на трудови договори, а акослучайно се излъжат да им направят, са на минималната заплата. проблем ли е, дкогато си търсиш постоянна работа, да отидеш например да работиш няколко дни на строеж или да заместиш готвач, да речем?

56

Анонимен

преди 4 години

До 60Еми оно софиянци на село си дойдоа.Идат си с личните автомобиле,що спреа транспорта.Нема рейс за северозапада!!!Ама на село щу народ съга лющи семки и плющи...МАЙКУУУИПоздрав Гацо Бацоф

55

Наблюдател

преди 4 години

И еничарите не са се държали така с българския народ както боко и сие:-((

54

Анонимен

преди 4 години

По време на пътуванията по Великден ,,лошите софиянци'' щяха да разнесът заразата из страната по морето където предимно ходиха обаче не се отчита драстично увеличение на случаите.Варна за около двайсеттина дни е отчела ЕДИН нов случай и т.н. За сметка на това пък се появиха нови случаи там където преди нямаше,по данни на щаба са от роднини прибрали се от чужбина.И пак от щаба обявяват че 99% от случаите са в семейни огнища.Ей лош вирус,не ходи където му казват и това е,немирник.Стойте си вкъщи.

53

Мама Росо

преди 4 години

Поне някой да си е признал ,че отива да яде агне и да пие ракия.Трябва да се бункероват хората , да пращят багажни пълни с буркани,домашна ракия и яйца!!!КПП-тата никой не спряха!!!Като има закон да се спазва от всички !!!!

52

Анонимен

преди 4 години

Ще лъжат защото МВР не ги арестува а Гешев и съдийките снимат порно в съдебната палата.

51

Той е невинен

преди 4 години

Нашето общество си иска Ц Цветанов.Стига с тая негова изолация.Ми ко кът си направил асенсор и заръчал да изогрфисат гърчинската буква Омега като недоразвит мъщки половин член. Ми направил.И са дайте да го фргаме род льоратата гейанал Взятечникоф.

50

Анонимен

преди 4 години

Били хванали 3400 души които са декларирари неверни данни което е престъпление по НК. Ами вкарайте ги всичките 3400 души в затвора. Около 10 000 има по затворите в България,увеличете ги с още 3400,засега.После прибавете и другите които ще попълнят декларации с невярно съдържание. Е,ще трябва и да ги храните разбира се ама какво толкова,така е по закон.

49

Анонимен

преди 4 години

До 55Ми напиши, че ти правили проблем и после няма проблем. Приятелката ти ще ти направи всичко каквото искаш, към нея желанията. Иначе изглеждаш комплексар. И че нямаш приятелка, а висиш и пишеш коментари, вместо да обръщаш внимание на жената. Направи реклама на ресторанта с "морски дарове" и да си спокоен. И като отворят ресторантите ще дойдем да хапнем.

48

ББ

преди 4 години

До нямаНема а мърдаме докото вие мърдате ите така.

47

злобар

преди 4 години

Концлагер България , подразделение ГЕРБ!