69

Анонимен

преди 4 години

До Няма разликаЕвреите не са семити, не са и евреи, името на "народа" им е крадено за да объркват хората и да си казват, че са от Божия народ.

68

Анонимен

преди 4 години

Еврея: Не бе аз просто ми е жал за Вас

67

Внимателно

преди 4 години

До Анонимен Ако четеш внимателно "Моята борба" ще откриеш поне на 5-6 места,че Хитлер въобще не е противник на англосаксонците и призовава за съюз с тях,нито пък им иска колониите. В пав текст им казва - "Дайте ни оръжие" и ще се насочим на изток. И те му дадоха и капитали,и производствени линии. Англосаксонците произведоха Франкенщайн и после се уплашиха от творението си,защото видяха,че става по-силно от тях.

66

Анонимен

преди 4 години

Правени са изчисления,че при постоянно натоварване крематориумите в Аушвиц не могат да изгорят повече от 150 хиляди души за цялото съществуване на лагера.А за там се твърди,че са избити 1,1 милиона евреи.Освен това в стаите ,за които се твърди,че е пускан газ не са намерени никакви следи от газ по стените.А и самите стаи не позволяват да се пуска газ,без да се изтровят и съседните помещения.Всичко е една голяма измама.Имало е интернирани евреи в лагери,ама и в САЩ е имало интернирани японци.

65

Анонимен

преди 4 години

Не отричайте Холокост защото е подсъдно! Ало ***, какво блееш? - изтрий ги, че ще ги опандизят......

64

Анонимен

преди 4 години

Ай стига с тия евреи ве!

63

Няма разлика

преди 4 години

Няма разлика между нацистите и семитите - все са сатанисти и окултисти. В лицето на Пий ХII католицизмът окончателно свали гарда на човеколюбието и премина на страната на тъмните сили и от ноговото време насам католицизмът е станал за посмешище.

62

Анонимен

преди 4 години

Не е имало никакъв Холокост.Умират не 6 милиона евреи,а 500 хиляди.Това са под 1 процент от всички жертви във войната.И то повечето умират от болести в лагерите и глад,защото в края на войната съюзниците бомбардират немските конвои с продоволствия за лагерите.Също така в немските лагери умират и 3,5 милиона съветски военнопленници,ама за тях никой не казва,че е имало Холокост.Не е имало газови камери в лагерите.Имало е крематориуми,в които са изгаряли умрелите от болести.

61

Анонимен

преди 4 години

Този Папа как не го е било срам точно от американците да скрие тази информация. Ако им беше казал, с Хитлер щеше веднага да бъде свършено.....

60

Анонимен

преди 4 години

До ами ИсраелЗнае се за израел, но на никой не му изнася да каже истината, защото евреите управляват целия свят и америка и европа и всичко останало с малки изключения като иран. един чичо с мустаци се опита да им се опълчи и виждаш - 100 години по късно още го плюят ежедневно по всички медии, собственост на евреите. а те са почти всички

59

Анонимен

преди 4 години

А може би папата нищо не е скрил? Цялата тази измишльотина за холокоста вече ми идва в повече!

58

ами Исраел

преди 4 години

Какво било и кой виновен бил преди 80 години е важно но ще по-важно е да се обърне внимание да геноцидът, на който евреите подлагат палестинските деца, жени и мъже. Защо нито една медия не пише темата за генцида е наши дни в Палестина, а всички искат за едно спорно събитие от 80 години?

57

ДДРОнег

преди 4 години

Историята е това, което пишат победителите !!!Тепърва ще се разкриват официално много неточности, за които много твърдят от десетилетия !!!И ще се сбъдне култовата реплика от "Туинпийкс", че "Совите не са това, което са" :):):)

56

До "историчка&q

преди 4 години

"Кървавия" професор Ал. Цанков е един от тези, които са били против депортацията на българските евреи и за това има документи! Но има "историци", които не знаят, навярно са червени.

55

Ще помоля

преди 4 години

Който ми е сложил минус на коментар 65, нека се обоснове, тъй като съм изложил само факти !

54

До 63

преди 4 години

Не знам дали е абсолютно точна бройката, но вземайки предвид факта, че там е имало не само многобройни, но и най-различни като националност, идеология и религия свидетели, освен снимките, документи, и други доказателства, просто е немислимо да се твърди, яе това е лъжа ! Данните за броя със сигурност са проверявани многократно и от различни институции, преди да бъдат официално оповестени а и не виждам нищо невъзможно в многобройните лагери общо да са избивани по няколко хиляди на ден.

53

До Хюго Бос 34

преди 4 години

Не е вярно, че не са християни - около 80 процента от населението са такива, само че католиците там са сравнително малко - около четвърт, а близо половината са протестанти. Навремето заселниците когато са строяли ново селище, първата обществена постройка е била църквата ! Големите християнски празници и там се честват официално, а един от най-известните религиозни стилове в музиката- госпълът, произлиза от афроамериканците, които са възприели християнството от белите !

52

Totenkopf

преди 4 години

Да бе и някой верва, че ей така в името на науката, Ватикана ще отвори архивите си и ще дава на сулюо да и чете секретните документи. Хахахха поредните ви журналистически фейк измислици. Заработвайте

51

Expose the nose

преди 4 години

Проста аритметика на Холокоста:5 години = 1.826 дена1.826 дена = 43.824 часа43.824 часа = 2.629.440 минути6 милиона евреи : 2.629.440 = 2,281 еврея на минута. Покажете тази математика на всеки, който ви отвори темата за "6-те милиона".

50

Анонимен

преди 4 години

"да се разобличи лъжата Холокост е да се прочете заключителния доклад на Международния Червен Кръст"Про стак.....имаш ли линк към "доклада", или само троолиш както винаги?