12

haha

преди 4 години

До АнонименЩе се прибереш с 10-15000 за три месеца, но на куково лято. Особено сега като има голяма безработица. Пък и преди, абсурдно е да можеш да спестяваш по 5000 долара на месец, може би ако работят като ***...

11

Анонимен

преди 4 години

Да работят за нашите бизнесмени по морето септември ще се върнат с по 10-20 хиляди евро.

10

Анонимен

преди 4 години

Тия простите дето ходят в САЩ да работят на полето се прибират с по 10 - 15 хиляди долара за 3-4 месеца.А ние умните тука не можем да ги изкараме за 2 години а не ли да ги спестим !И нали е сега казаха че Топлофикация ще ни намали сметките за парно с 2,35 % ! - а ние чакахме намаление с 40%. Стана ли ви смешно ? - ако още не е скоро ще ревете ама много.

9

Анонимен

преди 4 години

Тръмп: Елате, хиляди младежи!Матуфчийски: Да не отиват.

8

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски преди седмици им каза да не хранят напразни надежди.

7

Сандо

преди 4 години

един румънско сезонен работник умря вече в Германия от корона ... на кой колко му е акъла

6

Анонимен

преди 4 години

Ти не ни обяснявай колко е била тежка ситуацията - половината повече изобщо не са били бедстващи, но ги вкарахте в България с бонус вирус. Не само това ами и продължавате да го правите втори месец и е лудница на летището. Днес пък търсите 90 пътника с медиите и не можете да ги намерите. Иначе всичко е засилени мерки ...

5

Анонимен

преди 4 години

до 2 а казалити колко часа рабати на седмица братавчед ти?

4

Анонимен

преди 4 години

Бригадирите отиват при Тръмп да строят капитализма.

3

Турбо студент

преди 4 години

Ха сега де . Как ще си купя БМВ /с два ауспуха и лети джанти/, айфон и златен ланец, че да задявам момите като се върна на село ?

2

Анонимен

преди 4 години

Аз бих искал нулевоквалифицираният бачкатор, когато с подвита опашка иска да си дойде тука да мята салфетки из чалготеките, да не му се позволи. 2 седмици карантина на границата и чак тогава да го пускат. Така и не разбирам колко *** трябва да си да тичаш да работиш полска работа?! В склад в София братовчед ми взима 2800лв.- студент 1ви курс, няма пари момчето, работи и учи паралелно... А ония отиват да бачкат за жълти стотинки?! Не го разбирам това.

1

dah takkar

преди 4 години

това генерала ви го каза още преди месец,само буд алите си мислеха че ще ходят нядъдеси