62

Анонимен

преди 4 години

Добре, че ние сме по-добре... :D :D :D Какви новини, какви източници.. и този сайт се превърна в бардак.

61

Анонимен

преди 4 години

Поредната порция фалшиви новини. От цитираните източници само "Российская газета" е по-обективен.- Другите са либерално опозиционни, сензационни и с немалък процент субсидиране от чужбина и от Михаил Ходорковски. Каква обективност да очакваме от тях? Госпожо Василева в България още не са свършили хората, знаещи руски език и мислещи със собствените си глави.

60

Анонимен

преди 4 години

То бива,бива,ама бивол за курбан не бива! Вземете се огледайте как сме ние,па тогава сипвайте хули срещу Руснаците!

59

Анонимен

преди 4 години

До 21Руснаците пият белина и керосин още от 1945

58

Алтернативна вселена

преди 4 години

По-добре не я мислете много Русия, само гледайте какво става там. Говоря руски от дете, живял съм там по Брежнево време, но напоследък разбирам тази страна не по-добре от Китай. Днес руски колега ме шашна в нета, като спомена небрежно, че в град Брянск още имало улица "Станке Димитров" - там през август 1944 г. е паднал самолетът с комунистически функционери, които трябвало да пристигнат в България и да поемат властта. А уж и в Русия се борели с крайно нерадостното наследство от СССР. Да бе.

57

Анонимен

преди 4 години

така е, бях в spb на световното и видях с очите си каква точно е мизерията, повечето чужденци твърдяха че това е най красивия и чист град който са виждали в живота си но аз не съм съгласен

56

Затваряйте темата

преди 4 години

Не е интересна освен за сърбофили и русофили, които ще се избият да хвалят хубавия и богат живот в русия.

55

Анонимен

преди 4 години

Ну, погодим...

54

Анонимен

преди 4 години

Русия капитулира....

53

anonimen

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е НА 111 МЯСТО ЗА 2019 ГОДИНА ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО , ПРАВЕТЕ ИЗВОДИ КАКВИ ЗУРНАЛЯ ИМА И ОТ КАДЕ И КАК СЕ СВОРМИРА ИНФОРМАЦИЯТА.

52

1

преди 4 години

До Хахаха, хахо,ти да не мислиш,че сме по-добре,от Конго.

51

до 47

преди 4 години

Ясно, щом и за западните заводи за коли не си разбрал, оставям те на мира. Жокер- одавна са затворени до един. Относно шоколадовите им продукти- разкошни са, това са рецепти от монархията, наизуст им знам бонбоните. Говорим за марципан немски в случая. Не за друго. Самите ти приказки показват, че ти в Русия не си стъпвал последните 10 години да видиш какво е. В големите градове е супер, както казах. И не ми говори за компании- наизуст ги знам техните и западните с офиси там.

50

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са свикнали да живеят с малко, те ще се оправят..............не ги мислете!!Да не би в България да сме цъфнали и вързали???Освен това много голям % от американците живеят на ръба на мизерията............сега покрай корона-вирусе се видя, че и здравната им система съвсем издиша!!!

49

1

преди 4 години

А България е цъфнала,та от богатства,прелива,***,поразходи се малко,из Филиповци,Хр.Ботев,Орландовци,да видиш,на кое се казва мизерия.

48

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Стигнах само да "липса на държавна подкрепа" и веднага разбрах, че тази статия е пълен шит! Щом като втората дума е лъжа, останалото няма как да бъде истина. Защото тук, в Русия, е напълно спокойно !

47

Анонимен

преди 4 години

Абе какво ни интересува мизерията в Русия, ние тук нали процъфтяваме.

46

Анонимен

преди 4 години

То не просто няма приходи. Бюджетът е разчетен на 42-45 долара барела. Реално, за да не рухне рублата, яко се изливат пари.

45

Хахаха

преди 4 години

То Конго е по-добре от русия. Ще пуснем само рускините в България.

44

U2

преди 4 години

Вирусът е най-малкият проблем на руснаците...50 процента от приходите във федералния бюджет са от нефт и газ.В момента цената на руския нефт е18-19 долара за барел - кол кото е себестойността му- т.е. приходи в бюджета-нула. Почти същото е и положението с газта... Как ще се изхранват силовите структури,армията от чиновници и войските в Сирия вече никой не знае...Така че руснаците ще разберат тепърва какво е мизерия...

43

Анонимен

преди 4 години

А боярката, одеколонът и течността за чистачки от какво лекуват, че руснаците ги пият?