59

Анонимен

преди 4 години

Ако това е истина,американците за пореден път доказаха на светъ че са най-тъпата и некадърна нация......

58

един до Г

преди 4 години

Цитирам : I see the disinfectant that knocks it out in a minute, one minute. And is there a way we can do something like that by injection inside or almost a cleaning? Ако разбираш поне малко английски ще разбереш, че не казва да се инжектира дезинфектант. А казва дали не може да се направи нещо подобно с инжекция вътрешно. Фактът, че толкова много хора са ти харесали коментара, а моя са го дислайкнали толкова доказва това което казах, че хората са овце, които дори един английски не знаят

57

Ром'с

преди 4 години

Нима това Е вярно,най-богатата страна, най-умните там живеят ... и белина с веро да пият.... Това не Е вярно, не може да Е... това Е дезинформация на руските *** или Е руска пропаганда!)

56

Уонко Нормалният

преди 4 години

Не са джуркали молекулите с кон, за тва така е станало!

55

Анонимен

преди 4 години

Белината с какво ли мезе върви ???

54

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 4 години

Българите пием ракия, руснаците водка, гърците узо, японците пият саке, а американците белина и дезинфектанти.

53

Анонимен

преди 4 години

Нашите гадни русофобски *** са виновни. Подиграваха се на руснаците за лосионите и предизвикаха съдбата.

52

блийчър

преди 4 години

Следва да изобретят американска лечебно-дезинфекционна камера облъчваща с мощни дози ултравиолетови лъчи под обилно струящи душове белина! За добро здраве и настроение:)

51

Анонимен

преди 4 години

Едно е да пиеш, друго е да инжектираш. Трето е да се водиш по акъла на Тръмп.

50

fgfg

преди 4 години

а дали е заради Тръмп... има ли статистика за миналия месец колко са?

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен9Самата истина, гледах Тръмп и слушах изказването му...той не се шегуваше изобщо, а даваше съвети на лекарите, които го гледаха недоумяващо.

48

Totenkopf

преди 4 години

Е, 100 *** на тяхното население нищо не е.

47

Анонимен

преди 4 години

Тука дори най-големите селски бекове са като нобелови лаурети пред американците.

46

Анонимен

преди 4 години

ами щом в упътванията на ютиите пише да не се ползват да гладиш дрехи докато са на теб.....Идиокрация е много добър филм

45

Анонимен

преди 4 години

Евала! Там са и най-големите почитатели на конспирациите. Да продължават така за да се отървем от maloumnata част от населението!

44

Г до един

преди 4 години

Точните думи на Тръмп: "Виждаме как дезинфектанта го убива за минута. Има ли начин да направим нещо такова като да го инжектираме в тялото, почти да почистим, защото влиза в дробовете и прави големи поражения?". Буквално казва да го инжектират, по-ясно от това не знам.

43

Анонимен

преди 4 години

Химия за шести клас !Изобщо там учат ли преди гимназия .

42

Котки

преди 4 години

Ако конспирацията, че някои е пуснал вируса с цел намаляване на населението по света е вярна то в момента няколко зли евреи/илюманати/хора-гущери някуде в секретното си зло леговище се пляскат по челото и си казват "Верно бе!"

41

един

преди 4 години

Дончо казва, че дезинфектантите убивали вируса за отрицателно време и пита дали не може да се направи нещо подобно вътрешно. Никъде не казва дай да инжектираме дезинфектант. Но нали 90% от медиите в днешно време са либерастки и дай да го храним, а повечето хора са *** овце и вярват на всичко така че всичко е в нормата. Сега очаквам да ми изтрият кометара просто ей така щото ъдминчето не го кефи ;)

40

Abigejl

преди 4 години

Нещо не върви с бройката. Тръмп реши да я увеличи от раз.