9

...

преди 4 години

Каквото и наказание да гласуват ще важи за следващи случаи.

8

българин

преди 4 години

А СЕГА АКО ПУСНАТ УБИЕЦА НА СВОБОДА ДО КАТО СЕ ГЛЕДА ДЕЛОТО ,И ТОЙ ИЗБЯГА -КАКВО ПРАВИМ !!ДА НЕ ИЗЛИЗА ОТ АРЕСТА, ,А ПОСЛЕ ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА!!!

7

Анонимен

преди 4 години

"Искаме по-високи глоби за шофиране след употреба на наркотици и вдигане на минималното наказание за причинено ПТП от 3 на 5 години", категоричен бе народният представителНародния дупeтат да промени кога се дава условна и кога - не. Щото 3 години условно и 5 години условно разликата е като между боб и фасул. А че присъдата след 3та инстанция ще е условна никой няма съмнения.

6

Анонимен

преди 4 години

До 2 !Изглежда обичаш и често се друсаш

5

пожелание

преди 4 години

Наказанието за такива дъва-ци трябва да започва от 10 год. на горе , конфискация на барутника , и без книжка до живот !

4

Светозар

преди 4 години

Не е нужно завишаване на наказанията. Достатъчно е да се прилагат. Каква е ползата за едно нещо да се полагат 20 години, като извършителя на другата седмица ще го пуснат под гаранция, а делото се гледа след 10 години. И тогава я получи условна присъда, я не.

3

Анонимен

преди 4 години

Това е много добре ,но аз пък предлагам всички политици да стажуват и слугуват на един социално слаб българин или бълг. пенсионер без да получават заплата по 2-3 месеца да осъзнаят как живеят мнозина българи докато те лапат като невидели и пари освен за тях май не остават за нищо друго !

2

!

преди 4 години

То по тяхната ограничена тесногръда ВМРОрска логика излиза че и всеки готвач = потенциален убиец. Има нож.

1

Анонимен

преди 4 години

Има-нема всека седмица интервю на Сиди.