29

Анонимен

преди 4 години

Пак с измислените предложения за увеличение на наказанието за шофьори употребили наркотици!Тези предложения подети от някой политици ,като тези от ВМРО само си измиват ръцете!Проблемът е ,че до сега няма дрогиран шофьор осъден на максималните 15 години,повечето минават условно!И 100 години да го направят , няма кой да ги даде !

28

Голяма разлика

преди 4 години

Тя е в напъна да се докаже,че убиецът не е знаел,че Цветков е в другата кола,тоест не може това да е умишлено убойство.Не се сещат,че обвинението е заумишленото убийство не конкретно на Милен Цветков,а на когото и да било напътя,на случаен субект.Чрез действията си-дрогиране и начин на управлениена МПС убиецът върши точно това-унищожава случаен участник в движението ито не по непредпазливост,технически проблем или нещастен случай.

27

Анонимен

преди 4 години

до 23 Алоо, Линейката когато идва, той на бордюра седнал вече е бил в клинична смърт!Това каза един лекар от тази линейка. Тоест той вече е бил мъртъв още на бордюра. Ти недей слуша оня старши комисаря че в Пирогов чак починал.

26

Анонимен

преди 4 години

Вероятно е бил без колан, това никой не споменава, колата отпред не е засегната.

25

Анонимен

преди 4 години

Не е умишлено. Него е искал !! Не е знаел къде се намира и какво се случва в следствие на наркотиците.Разбира се,че смъртта настъпва в следствие на ударът ,а не на нещо друго.Законите са достатъчно строги в случая максималното,което се предвижда по НК без право на замяна е единственото справедливо решение на съдът.

24

Анонимен

преди 4 години

Аз мислех че от covid 19

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - минута- две някъде.20. И в линейката е имал пулс. Почти до Пирогов.Не е имал разкъсана аорта! В дописката се казва, че с разкъсана аорта човек няма шанс да оцелее.Което е вярно. Но не се казва, че е имал разкъсана аорта.Аман от поръчкови публикации!

22

мак

преди 4 години

Умисъл няма как да се докаже, пък и няма никакво значение, дали изр.да е знаел, кой е в другата кола или не. Дразнят ме всякакви опити да се омаловажи вината му. Той има толкова нарушения причинили смърт на Милен, че никога не трябва да излезе от пандиза.

21

Анонимен

преди 4 години

Тези които отнемат човешки живот садисти и шофьори,трябва минимално 15години да строят магистралите на България или до живот.Има нужда от работници затворите са пълни с рецидивисти,РАБОТНА СИЛА при БКП строяха и викаха УРА уволнение.

20

Анонимен

преди 4 години

до 18 От спукана аорта получаваш крвъвоизлив, но не умираш за секунди, а за минута- две някъде. Това стана с Милен.

19

Матадор

преди 4 години

Още малко ще изкарат че Милен Цветков е починал заради коронавируса

18

Sata NATO

преди 4 години

Гръбначно-мозъчна травма означава моментална парализа минимум на долните крайници. Спукване на аортата е като гръмнала гума на кола - човек се спихва за няколко секунди.

17

Анонимен

преди 4 години

до 15 Че то адвокати има хиляди по света които знаят че клиентът им е убиец, но драпат със зъби и нокти да го оневинят за да си получат мангизите. Майнатаааа му на справедливостта и възмездието! Има в тази връзка един велик филм- "Адвокат на дявола"

16

ПроСоТо

преди 4 години

пак ще попитам..съвсем наивно,но да *** прощавате:-Аз телевизия не гледам и МОЖЕ и да съм пропуснал,но:-Защо и до сега НЯМА И ДУМА на иначе СЛОВООХОТЛИВИЯ сеньор Гешеф по случая "Милен "?!За биячите на ..оня-журналиста,разбрахме..Но едно е просто побой,друго е УБИЙСТВО!!!..Та?..Какво чака "Втория след Господа в Територията"?..ДО КОГА ЩЕ ЗАТАЯВА ИСТИНАТА?!?!...........не разбирате какво става,нали?

15

бай брадър

преди 4 години

До Анонимен 7Все знаех че адвокатите са безскрупулни, ама тоя сцепи мрака - не знам как не го досрамя да направи такова предположение и как си ляга вечер спокойно да спи. Има някакъв праг на човечност който не трябва да се пристъпва според мен.

14

Анонимен

преди 4 години

Съдебен медик: Смъртта на Милен Цветков е заради удара--------------Че, то и без съдебен медик е ясно коя е причината!

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

герб мафия

12

Sata NATO

преди 4 години

Гръбначно-мозъчна травма на човек, който излиза от колата сам и върви изправен сам...няма такъв филм. Разкъсана аорта, при която човекът минута и половина се бъхти да излезе и накрая се изправя на крака и върви изправен...и такъв филм няма.

11

Анонимен

преди 4 години

Да, всички допускаме, че леко може да е умишлено, затвориха му устата навеки

10

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

до ник просото колегата и да не би да са го само обесили знаеш ли как действа мафията