29

Координираната

преди 4 години

атака срещу мерките на властта трябваше да обедини всички сили наБСП.Куклата на конци РР също изпълнява указанията на съветниците си и давасмешни идеи.Важно е да не се допусни ГЕРБ и ББ да излезат като "народниспасители" след кризата,затова мерките се атакуват,дават се неизпълними предложения от политици,не разбиращи проблемите.И на този фон ГГ одобрявамерките,дадени от щаба,приети от правителството.Тоест чрез него част от БСПпоказва,че истината е друга.Тази част трябва да се изреже.

28

Анонимен

преди 4 години

Кой е пък тоз бурсук??????

27

Пародия

преди 4 години

Без Гергов нема кебапчета. Ще станат по 10 кинта на Бузлуджа. Па си е прав човека. Фурми има. Кво пищят ***. Сирене без пари дават ли. Криза иде. А в кризата нема мандри за обиране другари.

26

Недопустимо е

преди 4 години

От държавния бюджет да се дадат 40 млн.лв. на Гергов,за да скача той срещу опозиционен лидер .На ГЕРБ ако някой не им харесва,да си плащат с партийните субсидии,а не с бюджетни пари.

25

Край

преди 4 години

Този "опозиционер" получи от Герб 43 милиона за дупката във Варна.Истината е че на власт е БКП с нейната хард фракция Герб /СИК/. БСП /софт фракцията/го игра опозиция, а маргиналите патриоти турци и демократи са за цвят.

24

Кънчо Трънчев

преди 4 години

Га Курнелка яде кебапчетата напреки, не рева... Ся що реве?

23

Борба за власт

преди 4 години

срещу"врага с партиен билет".Нин. използва момента за да се разправи съсзаплахите за поста си от потенциални съперници.Клакьорите и в провинциятасигурно не са наясно с това или онова,но щом е заповядана атака,тя трябва дабъде яростно проведена.Поводът-бил одобрил мерките на правителството.Това,че тези мерки са продиктувани от ситуацията и предложени от мозъчен тръст отмедицински светила,няма значение.Кои мерки и кои специалисти бяха опровергани?От кого?Жалки напъни на БСП за саморазправа.

22

Инж.

преди 4 години

Абе, какво искате, бе. Нали Бокича му плати 40 милиона за дупката във Варна. Или май забравихте, а? Нали сега трябва да върне жеста. А какво по-добре дошло за Боки от разцепване на БСП Пловдив? И сега, вместо да се обединят, те сами си довършват харакирито. Наздраве.

21

Така е ..

преди 4 години

Тези 65 социалисти гласуват за ГЕРБ , ама уж са срещу Гергов.

20

Анонимен

преди 4 години

Май са закъсали за пари и ще се опитат да го финтира.

19

Анонимен

преди 4 години

Всичките тези ги е насъскала Нинова, сега ще насъска и троловете.

18

Къв ви е проблема?

преди 4 години

Нали и Нинова вика срещу безлихвените кредити. Айде Корнелия веднъж да заеме националноотговорна позиция, а не да опонира само защото трябва да бъде опозиция. Протеже на Костов да управлява БСП - срам и позор.

17

ЕЛЕНА

преди 4 години

До АнонименЗАЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА НИЩО ЗА НАМАЛЕНИЕТО НА ТОКА ИЛИ СЕ ПРАВЯТ НА РАЗСЕЯНИ !

16

Анонимен

преди 4 години

Свинару си гледа единствено и неговия интерес. Ако не беше в БСП Р.Овч. щеше ли да му харише панаира, както и да има активи тук и там, както и заменките. Естествено, че сега ще играе със силните на деня, че скоро въртоглавите не се очакват да дойдат на власт

15

Започва

преди 4 години

Самоизяждането!Курнелка налита на свинско ,посред лято,след черноморската плакия!

14

Анонимен

преди 4 години

Тонката разожда кучето

13

БомбардировачътДобри

преди 4 години

Като сте казали вън на Гергов, изгонете и другите пишман бизнесмени като Нинова и другите не се сещам вече бе.....от чакане да станете лява партия остарях вашта кожа неандерталска!!!

12

Дядото

преди 4 години

Гоше, Гоше, .... Ти ги храни доста! Сега нека те плюят. То "социалиста" е мутант на комуниста!

11

Доктор

преди 4 години

Един Анонимник тук предлага всичко да стане безплатно и общо . Спомняме си как другарите-комунисти смятаха жените за общи и обявяваха готовността си да правят деца на тези ,които нямат ! Да, имаше такива "умни" партийни секретари. Явно са останали още от тях. Интересно защо винаги комунистите искат общото , но никога не дават тяхното !!!??? И днес виждаме как българинът от сърце дарява дори пенсия от 250 лв. ! А комунистите-милионери не дават и една стотинка дарение !!!???? Защо ли ?

10

Пловдивчанин

преди 4 години

Нека каже как и колко получил за "дупката" в центъра на Варна гласувано от ОбСъвет, как Пеевски взе кк "Слънчев ден", а гергов си получи остатъка от Пловдивският панаир. Това е сложна схема неразбираема за простолюдието, но пък съществуваща.