81

Анонимен

преди 4 години

Вероятно пак няма информация как се лекува този вирус причиняващ редица придружаващи заболявания- срещу вирус се използват средства за унищожаване на вируси - колко простичко ама пусто цял свят се върти нанякъде и сякаш не знаят какво се използва.Всичко е така както ни лъжат - пардон казват...

80

Гост 2

преди 4 години

До Гост..Пропаганда... ... Една съседка чула ...

79

Гост

преди 4 години

" Според мен Ким Чен Ун е рещил да скрие истината за вируса, за да не посрами Си Дзипин", обяснява Ким Монг пред Daily Mail."Този изразява собствено мнение, и всичко живо го цитира все едно е истина?Дезертирал и сега може да говори всякакви неща против. ... Май това важи за всички напуснали страната си по една или друга причина.

78

noFreeman

преди 4 години

хахаха на мой братовчед на жена му брат ѝ живее там... няма нито болни нито ги е еня за някакъв грипен вирус... там и така си умират от различни болести както навсякъде по света... не подвеждайте хората (кажете истината, че зора е ваксинацията и не сте уверени, че може да стане доброволно, затова в извънредно положение ще е задължителна) - отделно рестартиране на финансовата система!!!

77

Анонимен

преди 4 години

тия са правят повече от руснаци на руснаците с тия лъжи!

76

Българин

преди 4 години

Абе нали ви докараха мед.помощ-Фурми,яжте си ги и не хитрувайте !!!

75

Анонимен

преди 4 години

Там си *** от глад и без вирус,ама го пишат на вируса за да си трайкат.

74

Анонимен

преди 4 години

Глупости! Комунистите имат аналгин-хинин! Той е магически!

73

Анонимен

преди 4 години

Икономиката на Северна Корея е от затворен тип с основен външен партньор Китай,така че и икономическата криза няма да я усетят твърде много!

72

Анонимен

преди 4 години

Китай няма смисъл от смяна на режима в Северна Корея с демократичен. Китай им купува редките полезни изкопаеми на смешни цени в момента.

71

До75

преди 4 години

Именно,командно-административният метод на управление в Северна Корея съчетан с много добрите отношения с Китай предполага,че ще се справят с тая криза!

70

Анонимен

преди 4 години

За Китай като най голям и верен съюзник на Северна Корея,не е никакъв проблем да ги осигури с всичко необходимо за справянето със заразата!

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 67Имат проблем с недохранването и ако човек гледа Ким може да си помисли, че той им изяжда храната.

68

Анонимен

преди 4 години

Реакцията на русофилите тук е абсолютно брилянтна. Показва за каква деградация става дума. Даже и самите те не си вярват.

67

Анонимен

преди 4 години

Краят на капитализъма идва, прогнилата система се пука по шевовете. Китай и СК разкатаха янките и ги направиха на пистил. Всякакви сюрюнтии наскачаха да вият срещу Маршал Ким и Китай.

66

хъша

преди 4 години

До Анонимен 58почерпи от хапчетата от които ползваш

65

до анонимен

преди 4 години

Там ги лекуват с лекарството на Тръмп, венозно белина. В момента на прилагане и болните изчезват.-----------Ха, сега да нъ "светнеш" - как ги лекуват в Америка, че мрът кът мухи!?

64

Анонимен

преди 4 години

Не е сигурни, че смъртността в СК може да е висока.По логично е да е ниска, при евентуална епидемия. Със сигурност нямат проблеми от рода на затлъстяване, кардио и др свързани с запада. Може да имат проблеми с въздуха и замърсявания които да вредят, но никой нема да каже

63

Демократ

преди 4 години

Аз вярвам на думите на тоз беглец преследван от режима и имащ милион причини да мрази Ким , отивам да проверя дали е тъй кой идва със мене ?

62

Анонимен

преди 4 години

Алоо Тома неверните хейтърчета на бат Славчо марш при комунистическия диктатор за проверка!Много се разглезихте при управлението на бат Бойко!