43

Идиот територия

преди 4 години

Много ме радва,че хората използваха случая , и си мислят ,че КРАЙ вече за напред ще бесим употребяващите наркотици , и ще решим проблема с наркотиците в световен мащаб.Само ,че ако това можеше да стане , днес нямаше да има алкохол , кофеин и никотин .Тук повечето съветски тикви ще кажат "Това не са наркотици " , и ще грешат . Абе какво стана с ченгето помело 4 коли на магистралата преди дни ??? Джамбазито също ??? На тях адренохрома ли им е виновен , или най-големият убиец по пътищата ни АЛКАжа

42

някой

преди 4 години

Картинката се изяснява - Кристиян има профил на почти завършен социопат, силно опасен за обществото с явно изразени наклонности да причини предумишлено убийство на случаен човек. Няма умисъл в действията му жертвата да бъде конкретно Милен Цветков (лека му пръст). Целта е бил всеки случаен човек на пътя му - той е искал просто да убие някого с джипа си и в това се изразява умисълът. Можеше да всеки един от нас да бъде на мястото на Милен Цветков. Замислете се колко такива има още като него ...

41

Анонимен

преди 4 години

Никой до сега не му задал въпроса от каде и как си купил защо че са милионери нали гледаме САЩ там ги питат за да може да хванат продавача и стигнат до най големия ама тука не може защото ще спрат на някой бизнеса дрога.

40

Бойчев

преди 4 години

Ти да видиш, наркоиндустрията какви маркетингови трикове прилага, до какви висоти е достигнала. Митове и легенди, като адренохром и скопаламин поддържат тонуса на търсенето, и то на високоплатеното търсене.те вече не продават наркотик-продават легенди.

39

УДАРИХТЕ ДЪНОТО

преди 4 години

Все едно чета информиран.нетТ.нар "Адренохром" не съществува и е плод на въображението на конспиративните теоретици (търсете в интернет) и според тях елитът го приема като той се извлича от изплашени до смърт малки деца и от там идва и наименованието "елексир на младостта", защото тези конспиратори драскачи твърдят, че той е всъщност "сатанински" елексир... Ударихте дъното днес, г-да от Днес.бг.Проверявате ли на кого изобщо давате трибуна (освен да не говори срещу дадени хора?)

38

не разбрал

преди 4 години

''амфетамини, марихуана, кокаин и бромазепам''-Този робот ли е?

37

Анонимен

преди 4 години

Стига с това "момче ....драги журналисти.

36

Анонимен

преди 4 години

абе какво значение има наркотика бе, да ви имам и клюкарките. Тоя и наспан, вчесан и из сран пак е щял да направи подобна глупост. Явно се е чуства супергерой и дрогата му е последния проблем.

35

До 46

преди 4 години

И като изберем ,,социалиста Нинова",всичко ще бъде във ред?!?!?

34

A?

преди 4 години

До АнонименИ ти си фен на Хилъри май а ? Иска ми се и на мене да е конспирация ама ....

33

Анонимен

преди 4 години

Бил се надрусал с адренохром хахахах тя Мадона едва си намира ама този дри-сльо няма проблем

32

Анонимен

преди 4 години

не ни е еня какво си екупило богатот момчеважното е да си получи заслуженотопълно с материалчета за разводняване на случаянакрая ще се появи и някой платен да каже че той е карал колата напълно в стила на американската мафияне изгоним ли комуниста боко и четата му все така ще е

31

Анонимен

преди 4 години

Според "официалните" медии, адренохрома и всичката информация относно него е само и единствено класифициарана в сферата на конспиративните теории. Вчера от днес.бг написаха статия относно фалшивите и конспиративните новини днес хоп, адренохром! Каква е идеята ви с тази статия?

30

Анонимен

преди 4 години

В цял свят си има канали за наркотици, които всеки знае къде са и кои са, но никой не ги залавя. Хващат по някой и друг мишок за статистиката, докато се пренасят цели кораби с дрога.В САЩ сигурно е бизнес за трилиони годишно. ФБР, ЦРУ не знаят нищо ли? Всички са в кюпа, умерено контролиране, за да не стане всеки втори наркоман. Но всеки ги знае тези канали, през Мексико от колко места да влезе? И пак нищо.

29

Кой?

преди 4 години

Колко психолози и психопати, и химици, ще ни засипят с версии, че този не е знаел какво прави, и къде се намира?

28

Анонимен

преди 4 години

дилърите реват за изгубения платежоспособен клиент. Старата, като знае, че нещо което е сътворила се дрогирва защо не го е вкарала в лечебно заведение или на маминото не може да е в психиатрия.

27

Справедливост

преди 4 години

Какво ме интересува какъв наркотик е приел малкия келееш , какво е ял и какво е пил... това представлява интерес само за разни "доктори" и " експерти" дето обичат да изследват лай*ната и повърнатото от разни наркоманизирани престъпници . НЯМА ЛИ ДА ВЛОЖИТЕ МАЛКО УСИЛИЯ И В РАЗСЛЕДВАНЕ КОЙ Е ПРОДАЛ ТАЯ ДРОГА НА МАЛКОТО НАРКОМАНЧЕ ? ДИЛЪРИ ... ВНОСИТЕЛИ ... и да им повдигнете обвинения .Да не би да са свои хора на някой във власта и сега това ваше "разследване" да е само една ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

26

Офф

преди 4 години

До до 1Какво значи сега бе ***? Да не би нещо от изброените е декриминилизарино в момента? Ай сиктир, в цял свят се легализира и хората правят пари от това, за мезе ни взеха ...... А фабриките на Бойко бачкат и бачкат - цял свят снабдяваме с амфети....

25

МАСКАТА

преди 4 години

До колеги,Сериозни ? Те са сериозни от 30 години, пич. Масонската ложа в Бг е доста силна и съм учуден, че не знаете какво става посред нощ в мазата на Софийски (или поне ставаше докато аз бях студент 2006-7ма). "Червените пингвини" им викаше един познат. C9H9NO3 е реално и познато съединение от 50те, извлича се по особено ...специфичен начин, но гугъл няма да ви помогне в тоя случай....ако ме разбирате. Но пък може да четете за spirit cooking, pizzagate и да навържете част от пъзела.

24

ikar

преди 4 години

До кухи лейкибромазепамът е лексотан, взимал се за намаляване действието на други упойващи вещества, каза един специалист по ТВ.