357

Анонимен

преди 4 години

Успех на изборите, гербаджии.

356

1

преди 4 години

До Само ББ!,само да те попитам,твоята любима тиква от сините ли е,или е най-младия комунист в 1338 годишната история ,на България,и знай,че тази титла ще е вечна за него,защото,комунизъм вече няма.

355

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОстава да се разложиш и разтечеш от удоволствие.Браво.

354

Анонимен

преди 4 години

С удоволствие прочетох коментарите тук. Супер е, когато русофилите страдат така.Съсипани са от мъка.

353

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Дрън ,дрън,дрън...

352

избирател

преди 4 години

Сигурен съм,че по отношение,на оптимизма ,за ЕВРОЗОНАТА , Макрон се превива от смях.

351

Анонимен

преди 4 години

Боко Тиквата е типичен ***,оват ретрограден комунист. Кухи фрази, лъжи, крадене,. Като дойде коронавируса и лъсна още повече неговата некадърност, некомпетентност и безполезност. Добре че бяха купените гласове и препечатаните бюлетини че да стане премиер. Както винаги става когато крадливите и лъжливи комунисти искат да хванат властта. А дали кухата му тиква разбира че тия празни глупости, които дрънка, нямат никакъв смисъл и никой в Европа не се интересува от мутроидния примитив Боко

350

Анонимен

преди 4 години

До ЗозобОЙКО НЕ Е ВСЯКАКЪВ ТОЙ СИ Е КОМУНИСТ ПО РОЖДЕНИЕ ,ПО НАГЛОСТ И ДЕБЕЛОЧИЕ И ПО ЛАКОМИЯ ! САМО СТАНИШЕВ МОЖЕШЕ ДА СЕ МЕРИ С НЕГО !

349

Анонимен

преди 4 години

Управление което се крепи на тлъсти заплати давани на силовите структури и администрация и даване правото на един етнос да краде от друг е диктатура!

348

Анонимен

преди 4 години

Не му вярвайте.Щом Лъчо мозъка му е личен лекар,а синчето наркоман е участник в убийство,следствие употреба на дрога,а после избягал и се явил чак на другия ден,а баща му-мозъка е внесъл в края на миналата година предожение за намаляване на глобите за надрусани шофьори,а некадърния В.Гораноив му е м-р на финансите,а още по-некадърния Дани,целуващия ръка на вожда му е м-р на правосъдието-това не е ПРЕМИЕР! Това е диктатор,с тъмно минало и срамно настояще.

347

Анонимен

преди 4 години

Преди когато нямаше вирус го питаха за безработните и той каза които няма работа на борсата а които не е на борсата на социални помощи всеки сам да се спасява!Днес пее друга песен Нали по Великден каза, че много безработни патували и щял да им спре помощите е СПРЯ ли ги бе ***!?

346

Само ББ!

преди 4 години

Имаме невероятен късмет, че в това смутно време такъв отговорен, начетен човек като Борисов ни е премиер, а не импексовата крадлива курабия и изфирясалия от злоба и пълно безхаберие към държавата ни кръг около нея! Тия крадци 3 пъти ни фалираха, добре че ББ дойде на власт и ни спаси от 4-ти фалит и постепенно стабилизира държавата та преди кризата имахме 10 милиарда лева спестени пари, а не като предишните управления на червените да завършваха с фалит на държавата! И сега наглеците искат пак да

345

Алооо

преди 4 години

кви чакални кви 5лв.вие почти занулихте икономиката. Натрупахте богатства и не знаете вече какво да правите.Едно време говорихте, че ще вкарвате работна ръка от чужбина ко стана.Вдигнете заплатите, пенсиите май европа не ви е наредила.Станахме концлагер от модерен тип.

344

Анонимен

преди 4 години

въй завалла без заплата работел има ли някой кой то да не е наясно че като крадеш милиарди заплата не ти трябвато със заплата само издръжката на вилата в барселона неможеш оправи

343

Анонимен

преди 4 години

Че ще раздаваш гранДове на свои хора е ясно,но поне за простите,които те избраха,няма ли поне по 1 кило фурми да отпуснеш.Зер тия тонове,от които се отърваха арабите,така ли ще мухлясват по складовете?

342

Анонимен

преди 4 години

айде бре от четата на гербавите она.нист.чета почвайте борбата срещу комунистите- най добре от министерски съвет- всеки ден комунист ви напътства и ви прави брифингиняма по долно и отвратително нещо от продажен комунист

341

Анонимен

преди 4 години

Утре отивам до съседната държава Малта/според Б.Борисов/да видя какво е положението там.

340

Анонимен

преди 4 години

Quo vadis?

339

Анонимен

преди 4 години

Преди дни една жърналистка се изпусна и го нарече ,е верно,зад гърба му ш.и.б.а.н.я.к.После мисирката-неин началник я накара да се извини.Свобода на словото-111 място в света от 170 държави.Харесва ли ви?

338

Анонимен

преди 4 години

Падишаха работел без заплата.Тоя може цял живот,дъщеря му и внуците му също,да работят без заплата,от милиардите,които е спестил за 10 години власт.Освен това разполага с 20 милиона субсидия,която ще стигне за цялата герберска шайка.Някой от вас може ли да работи без заплата?