246

Анонимен

преди 4 години

Вече са 17 лаборатории

245

Адс

преди 4 години

Е така е, дори смъртността да е 0.5%, ако реално заразените за 300к, досега смъртните щеше да е над 1500. Особенно с тази здравна система трагична...

244

Адс

преди 4 години

Не мисля, по скоро бройката е максимум 50-60 хиляди. 300 хиляди е доста голям процент от населението, болниците щяха да са доста по-пълни

243

Анонимен

преди 4 години

Хубаво,че е жив и здрав, бях започнал да се притеснявам за него :))))

242

БОЙКО

преди 4 години

ДОКТОРЕ ЗАЩО?

241

да,да ама не

преди 4 години

229 извинете за 228 писах

240

да,да ама не

преди 4 години

До 229 А кой носи отговорност?Отговарят и носят отговорност за действията си властимащите избрани от нас по съответния ред : народно събрание и министерски съвет!? Щабове, експерти и всякакви други медийно и немедийно изявявящи се, както и всички пишещи тук - не!

239

Tялото

преди 4 години

Ние знаем 100% че вируса се разпространява експонентно. Също така знаем че в Швеция дневните случаи са стабилни от няколко седмици и няма експлозия.Беше ми интересно и проверих какво казаха техните специалисти."Пика е в началото и идва от слабите, старите и болните, които се заразяват и падат 1ви. След това все по-здрави хора срещат вируса и въпреки че случаите растат, болниците не се натоварват повече, а по-малко"Супер логично и смислено и епидемията им има крайна дата - края на май.

238

инфекциите се

преди 4 години

причиняват от вируси,а д-р Мангъров е шеф на инфекциозно онтделение, т.е. напълно компетентен, за разлика от плешивия гарван на Съдния ден дето не го знам какъв капацитет е но със сигурност може да работи погребален агент.

237

Анонимен

преди 4 години

Ще можем ли да се включим за гуските бързи тестове, които са 94% сигурни?

236

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 249Нека математиците да не се бъркат области,от които не разбират! Повече от тях казват,че всичко в живота е математика,но реалностите напълно оборват това!

235

Анонимен

преди 4 години

Зависи и от тестовете и откъде са. Последно на Китай беше върната пратка с 95% дефектни тестове, в Австрия бяха хванали 70% дефектни, безсимптомната от Харбин, която според самия Китай се върнала от САЩ и сега заразила целия град, е била тествана отрицателно 2 пъти.

234

Анонимен

преди 4 години

До SpartanЩом има толкова заразени значи след 1 месец ще се излекуват и други няма повече да боледуват при минимални жертви. При услоиве че е затворена границата и София после за да не се внесе пак. Постепенно и София ще се изчисти след 2-3 месеца.

233

щом плешивия

преди 4 години

хирург може да се прави на вирусолог,не виждам причина вирусолога да не прави коремни операции например.резултатите ще са сходни.

232

Анонимен

преди 4 години

Доцента отново е неподготвен.1 от 400, при шофьорите в градски транспорт( т.е таргет група в гъсто населен град) дава на 7 мил 17500. Банско не е добър пример, щото ски курортите по скоро са масови огнища в опита до сега.По скоро съм склонен да приема, че математиците са по в час, и 2 от 7 е най реалната картина. Т.е около 3600 са реалните заразени. При стръмно нарастване, заради недисциплинирано поведение по Цветница и Великден може и отгоре, но няма начин да са в мащаби от 300 000

231

Spartan

преди 4 години

До сараМного правилно, най-накрая някой го е разбрал. Никъде човека не е казал да излизаме да се заразяваме, а че е почти невъзможно да избегнем заразата, рано или късно. Човека се основава на своите зания и опит при вирусните заболявания.

230

Човек

преди 4 години

Ще чакаме колкото е нужно, защото всеки човешки живот е безценен!

229

до 238

преди 4 години

трябва да си много ..., за да сравняваш този вирус със СПИН.

228

Анонимен

преди 4 години

Първо да минат групата на чалгарите и групата на мангърите през стадния имунитет. Ще гледаме какво ще стане. Ще пишем статистика - чалгари - толкоз, мангъри - толкоз. Дайте пример, чалгари и мангъри.

227

Анонимен

преди 4 години

Предполагам че мангъра е вносител на тестове, затова толкова се пенляви.Защо нищо не каже, че с неговите тестове дето си прави изводите, бяха изкарали 200 положителни от бърза помощ, а след ПСР тестове се оказаха , че са само 13