121

Да де

преди 4 години

До ХиенаИмунитет като правен термин се тълкува,че закона не важи за теб и е предпоставка за извършване на ненаказуеми престъпления!Защо им е на дупетатите,съдиите,прокурорите и т.н.т имунитет ако не вършат престъпления?

120

Анонимен

преди 4 години

Фъ захтвора за да му се услади, първо аХналено афтер ит оХорално, следкоетозамаьонезено че да наже за втори път мармалада и айда пъ в хот докуредоИзопще ще има оправия на пустата му наркомунания

119

Анонимен

преди 4 години

Децата на БКП (ГЕРП БСП ДПС)

118

Тонката

преди 4 години

Спонсорите на БСП до един в кауша:):):)Ветко,Метко,Миню,Банев,са и този наркоман и майка му вътре:):):)Гешев отговаря за по-големите присъди:):):)Черепчето избега засега,но се ше се върне да спаси жена си:):):)

117

Анонимен

преди 4 години

Този е на възраст, когато вече родителите, колкото и скапано да са го възпитавали, вече не носят пряка съдебна отговорност за неговите действия. След като гледах клиповете, наистина действията говорят за умисъл - този просто връхлетя върху автомобила пред него без изобщо да натисне спирачка.

116

jkl

преди 4 години

давам 5 за 50лс за среща

115

Анонимен

преди 4 години

Познавам няколко човека на 40-50г и жулят яко кока , алкохол и хашиш и тъжното е че всички са шофьори , на автобус, на тир, на бус за разнос.. До сега за 3-*** знам че са ги глобявали за алкохол и без книжка оставаха и месец-два по-късно са пак същите.

114

GG

преди 4 години

До ХиенаЗапетаите по интуиция ли ги слагаш? Говориш за НЕобразован човек, а не си се видял ти какъв си...

113

Българин

преди 4 години

Това не е никакъв адреналин дето го е усетил. В затвора ще усети истински адреналин и разни преживявания, които само по порно филмите е гледал.

112

Хиена

преди 4 години

гробист има имунитет,помните караянчева ударила семейството, се разминало на гербистката, това семейство било заплашено, те заминаха в чужбина, май България върви към тотално Мутроуправление,няма изненада, кой премиер?криминално проявен, не образован, манипулиран от удобни правителства, има задача да изчезне Мислящ Българин, да останат, такива като тези, наркоманчета, *** от Пайнер,дай на народа дрога и чалга и няма Държава.

111

GG

преди 4 години

Всички дрОгари под строй и на лечение при д-р Николов, моля !

110

Винету

преди 4 години

Може да е изпитвал удолетворение, че изпълнил задачата която са му поставили. Може би наркотиците са за прикритие, ужким че случайно.

109

Костадин Костадинов

преди 4 години

г. Василев това че сте карали пинал, говори само едно, нямате първите осем години възпитание

108

Фанимае

преди 4 години

Здравейте всички,имаме лаф:малък човек голяма кола/мисля че покрива 90% от истината ,комплекса трябва отнякъде да избие

107

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не ме интересува какво е изпитвал Кристиан под въздействието на наркотиците. Убил е човек заради тях. А само заради тях ли? Или да прибавим разхайтването му от страна на родителите?

106

Василев

преди 4 години

Какво се правите на луди бе селски лицемери, нима никога не сте шофирали под въздействието на алкохол???Аз съм шофирал и си признавам, че съм правил неразумни действия!На големи морални стожери се правите , а сте най обикновенни селски пангулини сеещи селска простотия!Агент Доналд Манафор!ЦРУ!!!

105

Разбрахме

преди 4 години

ПТП с един умрял,изгледахме и запосите от камерите!Само една ли е катастрофата в БГ?Другото си е чиста реклама на наркотици.Няма ли новини са Кардашиан и тъмно синия?

104

V

преди 4 години

Добре де .Защо никой не задава най важните въпроси ??? Нали има карантина ?Кво прави синчето на Лъчо на купон на Витоша ??? Я кви огромни глоби има за народа а за сина на герб няма .Хората си губят хляба заради карантината ,а гербавите на купон на Витоша .Кво прави по въпроса гербавата прокуратура ??? На колко от купона е шибнала по 20 бона глоба като на възраждане ? Какви са статистиките на герб при ПТП тата .И какви преди тях ??? Нали мафията герб уби Милен Цветков .Що няма актуални питания ?

103

Анонимен

преди 4 години

Дами и господа,Психиатрията се самосезира. Очаквайте гости!

102

Albanian, Plovdiv

преди 4 години

От дрога България може да печели милиарди еура. Но, има едно но, българският народ не трябва да се трови. Просто копирайте нас, албанците, три войни изнесохме за петнайсе години от дрогата.