144

гост

преди 4 години

значи ли това, че ако удариш някой с нещо мноого тежко, той мине САМ 20 метра, седне на тротоара, оие вода и след това се свлече и почине,то тогава е ТЕЖКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА, а не убийство ?

143

до 146

преди 4 години

не разбираш защо няма обвинения за неоказване на първа помощ срещу двамата пътници в колата ли? по същата причина, поради която няма обвинения и срещу още 20 'кибици' на спирката и булеварда, които също не са оказали първа помощ. трябва да вкарат в затвора почтии всички, които са били на кръсовището. че някои даже са си правили клипчета с телефона.

142

Анонимен

преди 4 години

За жалост се очертава тежка телесна повреда май

141

@

преди 4 години

До Анонимен 147Но не за това.

140

vencislav

преди 4 години

Зависи как мама ще свидетелства в другото дело.И Криси каква присъда ще получи.

139

Анонимен

преди 4 години

Мъчно ми е, но не за Милен Цветков, мъчно ми е за целия български народ, който търпя тази властова диктатура, нар. управление, и очевидния дефицит на елементарно социално и икономическо разбиране на законите за управление на бълг. премиер. Кога ще разбере премиера, че всичко, което ни застига в настоящия момент е резултат от крайно социално дефицитната му политика, с единствения му приоритет да строи магистрали, без никакво по-дълбоко разбиране на всички държавни социални и икономически процеси.

138

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 146Вече има. Обвинени са.

137

Анонимен

преди 4 години

Неразбирам за наркомана и приятвлите защо няма обвинение че не са се опитали да окажат първа помощ на Милен и че са избягали от мястото на произшествието?

136

АНТИ

преди 4 години

Великден, светофар който сочи стоп,журналист загуби своя си живот.Тук ми обясняват, какво ще бъде, как,знам пачки ще получи, хитър адвокат.

135

До 138

преди 4 години

То, май не останаха дървета и за гьостерици.Виртуални са сопите и трудно се вижда през маските...

134

не трий нещасник

преди 4 години

що триеш?Защото пишете глупости ли?На записа от камера който и този сайт качи ясно се вижда как некви в униформи го водят зад неква кола.Кви свидетели,кви 5 лева.Съдят и лъжесвидетели съм чувал.

133

до 138

преди 4 години

ти ли си мамичката-брокерка на кифлaта, че я изкарваш невинно момиченце? Щерка ти е сатaнистка, пропaднала дрогa и категорична съучастница. По всяка вероятност го е поощрявала да направят великденското жертвоприношение.

132

до каскетя

преди 4 години

Очакваме личния "инструмeнт" на Бoг Будa да приложи всички милициoнepски нoмера за да се докаже пред народа нарочено убийство ли е това от ДС - дявoла сaтaна или просто неговите отрочета са се забавлявали с *** газ, нашмъркани, докато са си гледали фейса на телефончето!!?!?!

131

гражданин

преди 4 години

За какви свидетелски показания се говорим като то имаше видео от охранителните камери, което вече е свалено и на него се вижда какво се случва с Милен, след удара.

130

мисирки,

преди 4 години

не е добра идея да публикувате подобни намеци за разминаване с правосъдието, защото сме много, ама много изнервени. Да не стане някоя беля на Л. Каравелов примерно, а после и при Коня.

129

До гибелта

преди 4 години

Защо всички трябва да бъдат строго наказани? Гаджето му която е някаква киф, Ла която иска да се фука с ауди.... Може ли тя да предотврати това той да не се качи и да кара друсан???? Не и не! Щом е там толкова и е мозъка или изискванията.

128

Анонимен

преди 4 години

До ДърварНапротив, всичко виждаме и като грабнем неокастрената гьостерица в скоро време, всичките бракониери ще са чао. Просто дребният капитан 'айно има лошият късмет да отреже дърво, което всички обичаме.

127

Анонимен

преди 4 години

Около Борисов и ГЕРБ вече толкова важни че маските трябва да се носят задължително за да не усетим понятна.То не бе дегустират,апартаментът,водна криза,отпадъците които се горят и ни тровят,сега и Лъчо Мозъка.

126

Анонимен

преди 4 години

Не е нужно да се променя размера на наказанията. Нужно е да се предотврати бягството от наказание. И смъртна присъда да въведат при положение, че системата предоставя обилна възможност за подкупи и на съдии и на вещи лица какъв е смисълът.

125

Дървар

преди 4 години

Виждате едно брутално отрязано дърво, а не виждате огромната поломена гора.