29

Бай Ставри

преди 4 години

сега у панделата Бай Ставри ще ги анализира редовно, за да изкарат за малко херца, все пак треа да се утолява абстиненцията

28

Оше на 17 г.

преди 4 години

синковецът Кристиан Николов вече се е изявявал като незачитащ каквито и да било закони и на дело се е уверил, че е недосегаем."Наказанието" за него е било да го преместят в друго училище и то не в какво да е училище, а в столичната немска гимназия! Нали е щял после да следва в Берлин? Такива са "наказанията" за нечии синчаги.И "детският психолог" услужливо, по лакейски обяснява на цяла България, че безобразията на разглезеното синче били всъщност бунт срещу системата! Оневинява го!

27

Току що в ТВновините

преди 4 години

един специалист, представен като "детски психолог", за малко да ме "разплаче"!"Специалистът" ни уведоми, че КРАЖБАТА от супермаркет, която презадоволеният юноша Кристиан Николов е извършил преди няколко години, както и обидните графити, които е рисувал (не казаха кого е обиждал), били всъщност "бунт на това дете срещу системата"?!Срещу коя система се бил бунтувал презадоволеният синковец? Срещу системата, която тогава го е "наказала" с преместване от едно елитно училище в друго!Още на 17 г. -

26

Анонимен

преди 4 години

Не бих искала да съм на мястото на тези тримата в момента независимо колко са богати

25

Анонимен

преди 4 години

Много правилно са ги обвинили. Ако не кажат кой е доставил наркотиците, от кого ги е купил и защо никой не се е опитал да попречи на влечугото да се качи и да кара... Те са съучастници, както и оная *** майката, която е предоставила оръжието, с което е извършено убийството.

24

Анонимен

преди 4 години

Кристианчо сега ще има доста време да усмисли какво е напарвил. И три години да му дадат, ще го бележат за цял живот. Докато неговите връстници живеят живота си, той ще полежи в затвора.

23

Анонимен

преди 4 години

Как няма да носят отговорност.. Ще носят, бягат от инцидента, защо? Дали и те не са били с опиати? Свидетели на престъпление са. Чест и почитание към Адв. Марковски, хубаво е че прави изказвания, ако е необходимо ще го наемат, ама да ме извинява хайде да не се рекламира. Че малко ми прилича на скрита реклама.

22

Втори план

преди 4 години

Ако е бил толкова друсан е нямало да направи и 100 метра с автомобила от момента на запалването на двигателя. А той е изминал доста път и е преминал без инцидентно целия маршрут до злополуката.

21

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

дано ДУШАТА на господин ЦВЕТКОВ намери покой животът е миг от вечноста всички сме гости на този свят никой няма право да отнема човешки живот

20

Анонимен

преди 4 години

За синчето на оня плъх-мозъка отдавна се знае, че е тежък наркоман. След катастрофата е избягал, най-вероятно за да се освободи от голямото количество дрога, което е имал у себе си. Ето това трябва да се разследва.

19

Анонимен

преди 4 години

До фен Град Козлодуй е оня с големия ....

18

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

тия нямат свестни родители и децата им ще станат като тях наркоман добре не стига а бивш наркоман няма това е все едно да получиш от мъртвец писмо или от куртизанка запис

17

До 13

преди 4 години

Защото е бил надрусан до козирката, абсолютно неадекватен. Защото мозъка му е превърнат в сoпол от наркотиците, ето защо!

16

Въпросче без козче

преди 4 години

И как си мислите, че могат да ги осъдят и за какво?

15

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

тия сатанисти наркомани да горят в ада

14

Анонимен

преди 4 години

Далии ще бъдат осъдени или не, решава съда. Но най малко заслужават да ги разкарват по съдилища. Нека са наясно че са имали шанс да предотвратят събитията. С бездействието си са съучастници. Съдът ще преценя как и колко.

13

Додо

преди 4 години

Това се прави само и единствено с цел размиване и охлабване на вината на убиецът. Вижте, изпоосъдиха цял куп народ заради Милен Цветков, ГЕРБ - видими резултати! А реално, присъдите ще са само на думи, като не изключвам убиецът да бъде обявен за болен - наркоман и това да бъде смекчаващо обстоятелство, за да може да отиде в някоя частна комуна на полусвободен режим. Вероятна е и заигравка с техническата изправност на Аудито на убиецът. Плюс дежурните чисто минало и пълни самопризнания

12

45381

преди 4 години

да си преговорим - повече от двама души не можем да се разхождаме. На опашките трябва да спазваме социална дистанция. Тези тримата в колата без маски, шлемове ръкавици не са ли нарушители на мерките при извънредно положение? Всичкият този келеметор, който се развява насам-натам, не разнася ли заразата? Съвсем не е дребнаво да изискваме ВСЕКИ да спазва правилата. Сега болеем за Журналиста. А за евентуално заразените от тях замислляме ли се?

11

Анонимен

преди 4 години

Наистина не разбирам защо това момче се е движили с бясна скорост и дори не се е опитало да намалиНа такава кола надали са блокирали спирачките ,такива коли имат всякакви защити

10

Анонимен

преди 4 години

Да бяха се ударили в някое масивно дърво или още по-дибре бетонен дирек и... на място. От тях няма никакъв смисъл и без това, те са пропаднали ***.