146

Анонимен

преди 4 години

До ДемократСтига писа глупости,ромите ги събираше бай Тошо в България,внасяше ги от другите съседни държави,Йорданка Христова е от една такива македонска група.Бай Тошо ги образоваше,даваше им професии в ръцете и работеха по заводите и строежите,дори имаше вишисти сред тях,като д-р Чирков и др.

145

Анонимен

преди 4 години

Няма как да ти е добре образователната система, като политиците ти демонстрират, че са важни връзките, а не знанията. То и навремето беше така, ама Желязната завеса задържаше читавите хора тука. Сега я няма и стана тя, каквато стана.

144

цитат

преди 4 години

"Припомняме ви, че името на депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов нашумя през 2014 г. и в друг скандал. Тогава се разбра, че синът му Георги Иванов, по това време 17- годишен е извършил въоръжени грабежи на няколко бензиностанции в столицата, някои от които на бул. Г.М. Димитров."

143

?

преди 4 години

То добре екип от Пирогов или от сточна гара ,ама не е ли Токуда на 300-400 метра от там?

142

Анонимен

преди 4 години

Гешев ...ти си на ход! А сега да те видим.Щот това много смърди и вони та се не трае.

141

Демократ

преди 4 години

До Анонимен,,Престъпленията Т.Ж. Партийни убийства. Поръчкови убисйтва на български журналисти в чужбина. Кражба на държавната хазна. Забогатяване на близки и приятели."

140

Анонимен

преди 4 години

Проблемът като цяло е, че в държавата на Т.Ж. беше ясно едно правило - някои са по-равни от другите. Ако принадлежиш към управляващата класа, вече не си простосмъртен. Така ги учеха, така се и държаха. И този манталитет си остана и до днес. Ама нормално - това са децата и внуците на същите ония хора. Няма как да е различно.

139

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе стига с тая Людмила Живкова и с нейните западни шпиони около нея ,работещи против България,те си я създадоха и те си я убиха,само бай Тошо признавам,велик държавник!

138

Анонимен

преди 4 години

До да знаетеСобственика на медиината група, притежаваща бтв е наредил сериала 'Съни бийч' да бъде свален от ефир, заради изцепката на пияндето Явор Бахаров. Няма да го пуснат никога---------------------Ами да изрежат кадъра и да го пуснат,не голям проблем

137

Анонимен

преди 4 години

Колко от джигитите и дрогирани *** на пътя и извън него са от богати семейства?Ами, доста. Джигитлъкът и дрогата не са евтини хобита.

136

Анонимен

преди 4 години

Тази трагедия е своеобразна метафора. В колата-убиец, деца на всички възможно представени парламентарно партии. А жертвата - единствен представител на опозицията. Ама, народе????

135

Анонимен

преди 4 години

Пловдивски Недругар,А аз ти казвам, че ако Т.Ж. беше отворил границите, щеше да видиш колко щяха да останат в ДЪРЖАВАТА :)Той, Людмила, партийците и столипинци :D

134

До 133

преди 4 години

Плявата я пишеш ти.Колко от джигитите и дрогирани *** на пътя и извън него са от богати семейства? 5% или по-малко.Тук говоря за проблема като цяло ,а не за конкретния случай.Ползвай я малко тая празна китара.

133

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАма и се поутрепват отвреме на време както виждам,тъй че надали са идеални отношенията между партиите.

132

Пловдивски Недругар

преди 4 години

До Boko boЛош беше "КомунизЪма" добра е сега "ДеРмокрацията", бих я нарекъл "Клептокрация".Вижте населението на България през 1946 ; 1989 и 2019 и на който мусе мисли да си направи изводите, кога се е живяло добре и спокойно потези земи?!?!?Не хваля Т.Ж. и строя тогава, казвам ,че тогава имаше ДЪРЖАВА, а сега смеотвъдокеанска територия.Бананова република с нарастващо мург**аво население, вероятно "подложено на силноUV-облъчване.......

131

Анонимен

преди 4 години

Милен Цветков беше един от малкото, ама наистина малкото останали у нас истински журналисти - на пръстите на едната ръка. Безстрашен, честен, интелигентен. Ако искате да направите разлика, просто си пуснете пресконференцията в 8 часа сутринта по основните телевизии. Те дори нямат достатъчно акъл да се слушат едни други, и през минута повтарят едни и същи въпроси. Сега е моментът да питате управляващите, защо талантливи журналити се изхвърлят, а близащи се толерират.

130

Анонимен

преди 4 години

Истината, Да ме прощаваш, но плява си изписал.Тия с джипките като тоя на снимката, ако въобще ползват държавната система, учат из елитните гимназии. Да не мислиш, че карат Дървото, или нещо подобно? Този е завършил Немската гимназия в София.За университети да не говори, след гимназия директно са на Запад. Те нашите не ги и помирисват.

129

Анонимен

преди 4 години

Всеки, който смята, че разните му там партии се ритат по кокалчетата, е пълен наивник.Децата им си учат в едни и същи училища, джиткат си заедно и сигурно ви се смеят на акъла. Бащите им си лафят пред частните училища и се поздравяват с усмивка. А вие заради тях се джанкате по форумите.

128

Истината

преди 4 години

Проблемът на първо място е в прогнилото от мръсни пари семейство,но и във образователната система , която беше тотално разсипана.От учлища и университети излизат тежки ***,самонадеяни *** без грам възпитание.Учителят и да иска не може да направи нищо,защото веднага ще го изкарат ,че "тормозил горкото дете" ,а директорите мълчат заради делегираните бюджети.Малко ли клипчета излязоха как *** плюят , псуват и шамарят даскали?Досещайте се какви ще са те след някоя година.

127

да знаете

преди 4 години

Собственика на медиината група, притежаваща бтв е наредил сериала 'Съни бийч' да бъде свален от ефир, заради изцепката на пияндето Явор Бахаров. Няма да го пуснат никога