176

Анонимен

преди 4 години

Г-н президент, Беззаконие е да купиш джип на сина си и да го пишеш в активите на фирмата си за да си намалиш данъците. Беззаконие е да не си плащаш застраховката ГО. Беззаконие е да не спазваш правилника за движение по пътищата. Базаконие и корупция е БСП да получава спонсорства от престъпни фирми. Беззаконие е комунистите-капиталисти и техните синчета да употребяват наркотици и да сядат зад волана. Докато тази престъпна партия БСП/БКП не се изхвърли от парламента няма управия в БГ.

175

Не си спомням

преди 4 години

А как се изказа Радев за катастрофата на баща си, който блъсна инвалид в Хасково?Каза ли тогава, че инвалидът е станал жертва на беззаконието ?

174

Анонимен

преди 4 години

Нацията я грози от загиване с такъв Президент !

173

пРезидент

преди 4 години

Това си помисли и човекът с триколката, който беше блъснат и гледан високомерно от прозореца на Мерцедеса от бащата на Радев. Каква беше реакцията на Д2 за инцидента тогава?

172

Анонимен

преди 4 години

Тоо път пиара ви уцели с пръст в го. В но... То с тая тема. Бащата, Бог да го прости блъсна инвалид

171

Анонимен

преди 4 години

Гербаджийски ***, скрийте се! Милен до последно критикуваше любимата ви Тиква до дупка. Беше уволнен от НОВА след обявен анонс за предаването за частния остров на Тиквата в Гърция. Покажете малко уважение пред паметта на човека и замълчете!!!

170

Анонимен

преди 4 години

Единствения достоен и държавник между политиците - ген. Румен Радев!!!

169

Алекс2

преди 4 години

Е може ли Прецедента да изпусне такъв момент...я по добре да ходи за едни сандалки в мола за генерал Деси !

168

Тодар Правешки

преди 4 години

Абе петолъчниците, някой няма ли да пита През-ден-та какво стана с разследването за кеймтрелсовете с които ни тровят господарите на света?Румен Коремното обеща да проведе разследване още преди две години!Някой да е чул нещо?

167

Анонимен

преди 4 години

На, и аз това казвам - да му свършва мандата на Президентът, че да ви подпуква вече. Цяла България ще гласува за него на парламентарни избори!

166

Тонката

преди 4 години

до 160 Абе той велик,обаче кога ви молеше да ходите на протести се събрахте само 50 бираджии:):):):)После на 19 Февруари 100 бираджии:):):):)

165

Анонимен

преди 4 години

ТАКА Е ЧИЧО,БЕЗЗАКОНИЕТО УЗАКОНЕНО ОТ БИЗНЕСМЕНЕТЕНАСЛЕДНИЦИ НА МАСТИТИ ЧЛЕНОВЕ НА ЦК НА БКП!!!!!!ДО ЕДИН СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ,КРАДЦИ И РАЗБОЙНИЦИ,ДО ЕДИН!!!ТИЯ КЪЩИ ЗА МИЛИОНИ И КОЛИ ЗА ПАК ТОЛКОВА НЕ СА ОТ ЧЕСТЕН ТРУД,ТАЯ ВАША ШИЯ НЕ Е ОТ ТУРШИЯ!!75 ГОДИНИ КОМУНЯРСКИ ГРАБЕЖ!!А МИЛЕН ЦВЕТКОВ БОГ ДА ГО ПРОСТИ!!

164

Анонимен

преди 4 години

До 166Неадекватно е да пишеш това тук. Извършителят, убил Милен Цветков, с червените пари на майка му от Винпром Карнобат и Миньо Стайков си е купувал амфетите, канабиса и джипа, заради които умря Цветков.

163

ноятс

преди 4 години

При катастрофа загина Милен Цветков - БГ журналист -популярен. Светла му памет! Президентът с коментари - не може да пропусне - използва "открилия се шанс за самоизява"! Подкрепят изявата му 2 000 000 хейтъри! Жалко! За журналиста Милен Цветков и за България! Цели или около 2 000 000! Жалко!

162

Анонимен

преди 4 години

Ще му го обръснеш бай фидане, та даже ще му го олигавиш хаххахха

161

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 145Точно за това говоря- това е най - нелепото нещо което съм чувала напоследък. Понякога и най - умният си е малко ***. Това не го казвам аз Не знам какво си е мислил че ще предизвика с това или е решил че е много находчива метафора но на мен ми звучи нелепо. И ненужно. Винаги съм казвала- да се мисли преди да се говори. Иначе става шоуто на Слави.

160

Анонимен

преди 4 години

Нарkoман, kpaдец, нарkoмaн, kpaдец- това се гробаджиите от синчета та до министър преЦедател!

159

Байфидан

преди 4 години

До 161. Разпищя ми *** това червено недоразумение, ей тва ми разпищя. А какво казва червен изкуфял *** като теб няма никакво значение.Този случайник в политиката вече отдавна никой не го бръсне за айвания.

158

Анонимен

преди 4 години

Не знам кои са гробарите, но отборът им добре ви закопва редовно

157

vaseto willi

преди 4 години

Ей кога ще му свърши мандата на тоя за да престане тоя неадекватен негативизъм!!!???