19

Баи

преди 4 години

Имаите вяра бьлгари в бога и вьв - герб те ще ви спасят

18

Анонимен

преди 4 години

Свидните ни евроатлантически братя гинат под игото на коронавируса. А софиянци не са състрадателни. На тумби избягаха от София и разнесоха байганьовщината. Изгониха ги от Гърция и веднага нарушиха клетвата си да не стъпват на българското Черноморие при мутрите.

17

До 11

преди 4 години

Ами защото й хареса как я прегръща Бойко.

16

Анонимен

преди 4 години

Хвали дисциплината ?? А защо не дойде ИЗ България да види народа как живее и агонизира под геноцида на тиквата ? Много е лесно да тънеш в лукс от 2000 км и да хвалиш без да дойдеш да видиш реално какво се случва . ЕС е една измама,демагогия и лицемерщина.. ФАКТ ,, тези грам не се интересуват от нещастието на европейците

15

Анонимен

преди 4 години

Има нещо такова, стане ли някакво неприятно положение за страната ни и изведнъж от разпасана команда всички се стягат.Разбира се не го казвам буквално, винаги ще има такива които не се "стягат" но за мнозинството българи е така.Даже понякога се шегуваме с някои приятели, че на българина му е вродено да се строи като в армията....

14

гербист-евроатлантис

преди 4 години

Благодарско на Лайен за признателността, добре ни са мерките. Вече втори ден запиваме в Банско, утре се връщаме от почивката към столицата. Да пуснат повечко платна към столицата, че да не правим задръствания.

13

Анонимен

преди 4 години

Кой е президент на ЕС?Къде изчезна, кой го смени?

12

Анонимен

преди 4 години

Лайен какво видя? Един страхлив народ и нищо друго. И управници които знаят как да се въртят за лична тяхна изгода.

11

Така е ..

преди 4 години

До Урсулке, 1 Дали си *** на американци или руснаци все си ***.

10

Анонимен

преди 4 години

Европроводът трябва да се построи.

9

Ти да видиш..

преди 4 години

А защо не се е обадила на Президента ?

8

Анонимен

преди 4 години

Мечка Лъвова се казва жената.

7

БАНко

преди 4 години

46.1 % от италианците поискаха напускане на Е С !!!

6

Анонимен

преди 4 години

Така е ,а българският народ проявява здрав гръб със заплатите ,с които живее 10 години вече!

5

Един българин

преди 4 години

Тази Урсула е новата изгора на Бойко . Така мощно я беше прегърнал по балкански и тя затова му се радва толкоз. Баба Меркел ще вземе ревнува, Баце. Ще й разбиеш сърцето.

4

агитпроп

преди 4 години

Другарката Урсула фон дер Лайен, еврогрупенфюрер от Окръжния комитет в Брюксел, с партизански псевдоним Уши Чифтето, благоволи да ни похвали! Сега другарят Борисов, от Околийския комитет в провинция България, с творчески партизански псевдоним, пожарникарят, няма да млъкне от самопохвали как са го хвалили, поне две седмици.

3

Анонимен

преди 4 години

днес е великден...и утре също!какво правим във вторник,когато вече не е празник.трябва да работим поне да си платим масрафа около тези почивни дни.да ясно разбрах сега чакаме ония,които напуснаха софия да се върнат по някое време утре и нищо друго не ни интерсува.ще се приберат в софия не им берете гайлето,ама какво правим с икономиката?а сетих се-ще вкараме в софия два тира чалгаджийки,ще отворим игралните зали та да има ромите какво да правят,ще отворим магазинче на витошка за парцалки...

2

Уонко Нормалният

преди 4 години

Нека Гаврата с нас да е Религия!

1

Урсулке,

преди 4 години

Тая дисциплина ще ни струва най малко 20 милиарда лева.А твоят приятел Бойко е национален предател и *** на американците!