60

Анонимен

преди 4 години

Бойковите чудеса край нямат.Да вземем да му издигнем паметник приживе,че после я се сети някой за него,я не.

59

Анонимен

преди 4 години

Бесовете беснеят в коментарите но безсилни. Умирам си от кеф!Живот, здраве и щастие пожелавам на всички българи (другото са граждани и пребиваващи) и не забравяйте, че ние сме Божият народ и гените са най- важни. Скоро истината ще излезе наяве.Христос Воскресе!

58

Бойко ако

преди 4 години

Беше затворил църквите, всичкото кУмунист, начело с другарката Нинова, щяха да окрещят ефира че са им отнети религиозните права (които, както знаем са атеисти)

57

аз-ът

преди 4 години

обаче Никсъна вече... не носи часовника....

56

Анонимен

преди 4 години

Като се натръшкате след десетина дни друга песен ще запеете.

55

Анонимен

преди 4 години

Ей,дядо Николай,лукавия одавна се е вселил в теб,хитрецо.Последният ти часовник каква марка е?А линкълна сменили го?

54

аз-ът

преди 4 години

До АнонименНе може някой антихрист и антибългарин ,да не си излее злобата към църквата и вярващите, нека ви се връща за всичките хули срещу църквата ни,амин!--Много е християнско да кълнеш. дай боже всекиму. по възможност - на тебе също.

53

антипопа

преди 4 години

Чудото - чакайте след 5 до 12 дни!

52

Анонимен

преди 4 години

Не може някой антихрист и антибългарин ,да не си излее злобата към църквата и вярващите, нека ви се връща за всичките хули срещу църквата ни,амин!

51

аз

преди 4 години

Да Борисов прави чудеса, някой ден ще го обявят и за Месия! Но истинско чудо ще е ако в България не се развихри истинска пандемия в следващите няколко дни.

50

Бунгар

преди 4 години

Нашата религия си е за нас.Има много религии по света.Няколко са основните и естествено всички от тях имат имидж .Нашата не е сред престижните...В държави където всички религии са равнопоставени и са няколко които се изповядват е лесно да се види престижа на всяка една от тях. Важна е вярата...

49

sofeto

преди 4 години

Със същите кози брадички като "гяволите" от Ада!

48

загрижен поклонник

преди 4 години

дека му е скъпио часовник бе?осирумашя тоя човек

47

Анонимен

преди 4 години

гарван гарвану око не вади

46

Анонимен

преди 4 години

Ама той,Борисов само чудеса прави,бееее.И поповете клекнаха,както обикновено.

45

ПроСоТо

преди 4 години

никакво чудо не е!!..Ако беше затворил няколкостотинте Православни Храма,трябваше да затвори и ХИЛЯДИТЕ джамии за Петъчната молитва.А това не само Тиквун,но и никой от Подопечната Територия не би посмял да направи...та така..До тук с "чудото"!.."Страх лозе пази"..

44

Костова

преди 4 години

Ама голямо чудо,няма що!В България,както винаги,всичко е на обратно!Изкарахме се по-набожни и от папата!В Гърция,където хората са толкова набожни,приеха затварянето на църквите!В Русия има заразени от самите свещенници.Както казват в едно мтого гледано шоу,може би там Светата литургия се е оказала"дефектна"!?Как може толкова противоречия от хора,които непрекъснато ни призовават за здрав разум!?

43

Анонимен

преди 4 години

Такива, като отец Николай помагат в борбата с коронавируса - намаляват броя на вярващите.

42

аз-ът

преди 4 години

До АнонименНиколай е бъдещия патриарх.----ако ще се мести в СФ, Надето Михайлова понастощям Нейнска - да върне обратно гаража, който приватизира. Че ако дедо Поп се измести в СФ, нема останат места на Синята Зона....

41

anon

преди 4 години

Ама няма как да стане. Защото вие не сте сред хората. Криете се зад доварите. Италианските свещенници ходят в болниците. Помагат на хората в нужда.