34

Анонимен

преди 4 години

Днес в София на няколко места е имало протести на хора, които заради карантината остават без работа. Всички, излезли по Великден, жители на София, със сигурност са с добри доходи, а може би на доста от тях и държавата им плаща обезщетения в някакъв вид. Считам, че може да се провери и евентуално да им бъдат спрени. Карантината затова трябва да се вдига по територии, не по отрасли.

33

малка глоба

преди 4 години

До Анонимен 39Целият свят е център на зараза!

32

До 41

преди 4 години

По 10 тояги та да знаят че не се казват Андрешко

31

Анонимен

преди 4 години

До House M.D. - И що е то "активно чакане"?Повече "свински опашки" в запас.Да не се наложи да се спира колоната, докато се чака колегата да донесен няколко пакетчета от близкото "левче".

30

House M.D.

преди 4 години

"Най-активно от вътрешното министерство очакват при пропускателните пунктове на АМ "Тракия", АМ "Хемус" и в района на Владая"Какво ще чакат активно? Другаря Годо ли? И що е то "активно чакане"?

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - май ще е най-добре да си взема една палатка да опъна.Май ще е най-добре. В такава ситуация се пренасям да живея на работното си място. Хем не се разконцентрирам и не ми се налага да "вниквам в темата", хем съм на разположение по всяко време. И други предимства има. Столова с купони, баня, колегите донесат нещо вкусно за почерпка, някой иска да му изкарам смяна - на линия съм.Само плюсове. Като се добави и фактът, че не ми се налага да контактувам със семейството... Кеф!

28

Анонимен

преди 4 години

Глоби задължително трябва да има, но не на брой шофьор а на брой лице. И не по 100 лева, а поне по 300, защото излизат от център на зараза.

27

Весело

преди 4 години

Усещам, че ще е веселба утре. От едната страна ще има нахалници и бабаити, от другата са подобни, но със значки. Всичките с ниско IQ. Цирк

26

Анонимен

преди 4 години

ДА УМРЕШ ОТ ГЛАД ,ТРЯБВА ДА СИ МНОГО НЕКАДЪРЕН И СТРАШНО МЪРЗЕЛИВ .ТОВА Е ПЛАЧКОВЦИ

25

Анонимен

преди 4 години

Да не ги глобяват, достатъчно е да повисят 7-8часа докот ги проверят защото става бавно. Други път да си знаят че това с тарикатщината все повече невърви. В петък едно *** го питат защо мина в лентата за тирове-те оня вика ами ставало по бързо, като го забавят 2-3ч, а другите минат за час, ще си знае че по добре да се нареди на правилната опашка. Липса на възпитание и култура, много първобитни парчета смятащи че имат безгранични права но не и задъления.

24

Анонимен

преди 4 години

Доколкото се сещам ,забраната за напускане на София беше преди забраната за излизане,така че щом са ги пуснали трябва и да им позволят да се приберат в София!Ако ли не ,съветвам ги да съдят МВР и Фандъкова!

23

Анонимен

преди 4 години

Страшно смешни са тия милиционери!

22

Фуражки

преди 4 години

Ей, катили, ще ме пуснете и още как. Иначе светът ще ви се стори малък! А на балъците по панелките казвам "Наздраве" от едно райско кътче в Тракийската низина. Поздрави от компанията :)

21

Анонимен

преди 4 години

100 пъти ви се обясни, че с това пътуване си вкарахте автогол, а вие продължавата да се правите на интересни. Сега на КПП-тата ще разберете за какво става въпрос.

20

Анонимен

преди 4 години

Геберас$ките *** яко слагат минуси и трият коментари. Не се притеснявайте, скоро ще усетите народната либофф.

19

Анонимен

преди 4 години

МВР досега можеше да изиска и да получи справка от фирми и учреждения за прехождащи и да вкара всичко в обща тяхна система. Който се обосновава с работа, щеше да се проверява по-бързо. Ще излязат на светло и от сивия сектор.

18

Човек

преди 4 години

Закони от селяни. Софиянци страдат в София и извън София, заради селенията. Стига вече.

17

Анонимен

преди 4 години

Хайде бе, нали бяхте много силни и никой нямало влиза в София повече. Чак и Фандъкова се слюнчеше два дни по телевизиите как който излязъл да си седвл там.

16

Едноок СМОК

преди 4 години

До ZlatenaНе обиждай, Златено...........

15

Анонимен

преди 4 години

На българите искам да кажа че не сме 1878 и "Дядо Иван" няма да ги освободи.Или се освобождавате САМИ или УМИРАТЕ.