86

Одисей

преди 4 години

Този типичен Бойковски хвалебен стил, който е заразил вече и медиите е по-опасен от Короната-вирус. "Ние сме най-добрите даже и ...т.н." Просто за перверзно, цинично, примитивно, намирам практиката да се хвалим че нашите умрели са по-малко от другите умрели. Лека им пръст, все едно дали са българи , словаци, патагонци ...О Боже, как да се научим да не се хвалим, даже и когато е скръбно?

85

Реалист

преди 4 години

Единственият известен работещ вариант е китайския метод за спиране на заразата. Даже в Япония, в която стриктно се изпълняват мерките, които ни препоръчват, заразата се разпространява, макар и много по-бавно.

84

Анонимен

преди 4 години

До Истината 89Моля намери си друго занимание отговарящо на образованието ти и остави статистическите анализи на компетентните!!!Карай такси, носи торби цемент и ли нещо подобно.

83

Киро

преди 4 години

Македония 49, България 42. Не е двойно

82

Истината

преди 4 години

Някои още не са разбрали, че броят на регистрираните като заразени в една държава е доста далеч от истината. В този случай не може да се смята смъртност спрямо броя на регистрираните заразени. Броя на починалите спрямо броя на населението е най-близо до истината, но и там не е точно - различните държави по различен начин броят починалите от Ковид19.

81

Анонимен

преди 4 години

Ето ви нагледен пример за ФАЛШИВА новина.А ако си включите "Радио Банкя" там 99% всичко е МЕНТЕ.

80

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 81Броя на тестовете не е от значение !Броят на тестовете може само да помага за локализиране и ограничаване на заразата ВРЕМЕННО и нищо повече.

79

Анонимен

преди 4 години

Не пишете ГЛУПОСТИ и кръчмарски стъкмистики !!!В Бг смъртността е обичайната за света а именно 5% от заразените.Това че сме още в началото на пандемията обяснява малкото заразени-умрели като абсолятна стойност.НИКОЙ няма да се скрие от вируса.Всички ще минат по реда си ИЗПИТА на природата.Който го мине продължава, който не успее го горят в пещите.Това е положението.

78

Анонимен

преди 4 години

Евроатлантиците да си гледат Западна Европа. Много страдат от епидемията в Западна Европа и много ги е яд, че няма много в Източна Европа.Политиката на Западна Европа е:1. "Европа на 2 скорости"2. Пакет "Мобилност"3. Шенген и Нешенген4. Двойни стандарти в храните

77

Анонимен

преди 4 години

В Европа по-малко тестове на човек от населението от България има само в Албания, Молдова и Украйна

76

(-_-)

преди 4 години

А, и освен това смъртност от даден причинител не може да се изчислява на база население, ами на база потвърдени случаи на заболяването. Така Пакистан, Индия и Китай ще покажат завидни резултати ;)

75

6

преди 4 години

Не е казал вождът ! Още утре ще ги изпреварим !

74

От Германия

преди 4 години

"Перфектно работи щаба и Правителството в условията на тази епидемия.Много съм доволен от тях."Ха-ха-ха това от ПИК или от БЛИЦ го научи...

73

Анонимен

преди 4 години

Е да му се невиди' пак сме на последно място

72

Анонимен

преди 4 години

"Перфектно работи щаба и Правителството в условията на тази епидемия.Много съм доволен от тях."-----------------Е как няма да си доволен? Седиш си на компютъра, тракаш на клавишите едно и също и доволно захлебваш по няколко стотинки от всеки коментар. Вярно, нелепо като смисъл и семпло като изказ, но да не ти пука, все се плаща.

71

Анонимен

преди 4 години

Дори този не може да е толкоз Т.Ъ.П., че да вярва в това, което дрънка. Обявените починали с коронавирус у нас са малко, защото обявените заразени са малко. А те са малко просто защото НЕ се тества. За цял месец у нас са направени толкова тестове, колкото в страни като Германия, Италия, Испания за няколко ЧАСА!! Е откъде да дойдат тогава открити заразени, а измежду тях - и починали. Единственото обяснение е, че НАС ни има за достатъчно т.ъ.п.и, че да му се връзваме на наглите нелепици.

70

(-_-)

преди 4 години

В статията се споменава 8 пъти думата смърт ност..Тия хора дали си дават сметка какво вършат като плашат необосновано народа??Защо не елиминират хората с едно и повече други заболявания да видим тогава какви стойности ще имаме?

69

Анонимен

преди 4 години

Значи Бг мъртви 6 и 4% а сърбия мъртви 200 и 1.9% еднакво население ... браво руското ми *** браво так держис ...)))

68

Анонимен

преди 4 години

Тия дето обясняват че сме топ в борбата с витуса, организирани и адекватни, чуват ли се изобщо. Ние сме клоаката на света и ако тук се случи нещо хубаво е или случайно или въпреки напъните на Тиквун да ни потопи тотално. Пародия на държава, цирк.

67

(-_-)

преди 4 години

Сърбия:5,994 заразени и 117 починалиТова прави коло? 1.95195195195%Ей така