81

Анонимен

преди 4 години

Тропане, крясъци, викове, силна музика, СТРЕЛБА с огнестрелно оръжие - ето това доказано понасят комшиите на тези ВИП персони! Оскверниха светлия празник на пострадалото семейство... Надявам се някой отгоре да гледа и скоро да има Видов ден,мерзавци

80

Двойка-гнус

преди 4 години

Тези и двамата винаги са ми били противни, и никога не съм успявала да си обясня точно защо. Е, сега разбирам...Хубавото е , че и двамата са на едно ниво - той тормози съседи, тя се хвали с това. ВИП поведение и маниери за пример!

79

Анонимен

преди 4 години

Кои са пък тия селяни сега?

78

Анонимен

преди 4 години

Тоя все минава метър,но да видим до кога

77

Анонимен

преди 4 години

Женито я видях в моя квартал. Беше в автомобил, изчакваше една жена да пресече пешеходна пътека. При което се отваря прозорецът на колата и Жени се провиква: Аре по-бързо беее, това е пешеходна пътека, а не алея в парка. Та толкова за тези ***

76

Мут/рагеньо

преди 4 години

Разберете- ще ви биеме където и както си искаме, ще ни работите за жълти стотинки! Бойко е с нас!

75

Анонимен

преди 4 години

Тези пишман ВИП звезди за какви се мислят?Вместо да дават пример, те се правят на велики. После се чудим, защо народа изпростява. Тя тази крва и долния пдрас Тачо са си глупавички, та глупавички.

74

Анонимен

преди 4 години

Подръжте ги вкъши още 2 месеца тия екземпляри и гледайте цирк. Всякакви психически дефицити избиват в момента.специално тоя тачо и преди си е бил ***ство и сега пак, нищо ново под слънцето. Ама женя нещо е фалирала - нали живееше в полите на витоша, какъв е тоя апартамент сега

73

мунчо

преди 4 години

Волен Сидеров-" Господ е над Мутафчийски"- 100 000 лева гаранция, Тачо- опит за убийство-5 000....това е да си член на групировката на Бойко!

72

Един българин

преди 4 години

А на съседа ще плати ли обезщетение? От какъв зор ще го удря защото човекът му казал да намали музиката?

71

Анонимен

преди 4 години

Простаци са и двамата. Да пази господ от такива съседи!!

70

Анонимен

преди 4 години

мутренска бабичка

69

Анонимен

преди 4 години

А селянката от Самоков кога ще ограничи грохота по мотописта Цариградско шосе?

68

Анонимен

преди 4 години

***!

67

точо

преди 4 години

какво е казал тачо на полицаите при задържането?: ай ем тачо,донт тач ми щото ще извикам жена ми с точилката!

66

Баровеца-СФ

преди 4 години

Малко му е тупаника на притеснения комшия! Аман от комший които все им пречи нещо и си мислят че си им длъжен ! Ей ги на,сега се покрили като мишоци! Поне по *** с белина да слагат пред вратите си ама не,само когато има повод излизат на мъже да се правят и си получават тупаник!

65

Лариса

преди 4 години

Семейство наркомани. Нищо не става от тези или са друсани или пияни.Ударил му тупаница...имал тежка ръка..От къде се пръкнахте такива ***? Копаете дъното.

64

Ама вижте сега

преди 4 години

Примитивна работа, какво има да се обсъжда. За госпожата, дето ще го издържа цял живот, заради едното оплождане, явно е нормално със силната си ръка да забива тупаници на когото прецени. Покрай тоя КОВИД поне бяхте спрели да ни занимавате със скъпо платените придружителки и осеменителите им.

63

7070

преди 4 години

Няма такова нещо като шестата в света. В конкурса Мис Свят в който участва нашето момиче бе на няколко кръга. Отпадат момичета и остават 15. После пак отпадат и остават 5, след това 3 и след това избират победителка. Нашето момиче стигна до топ 15, но няма как да се каже, че е шеста защото няма такова класиране като 6-то място.

62

Рени

преди 4 години

На Жени ни е ясен вкуса й към мъжете-от малка е свикнала на бабаити,каквото и да си говорим миналото й е оказало влияние и няма как да има вкус към нормални отношения и мъже.А като се напие да не говорим как псува като каруцар,въобще не й отива на външността.