53

Анонимен

преди 4 години

Нито ще ги плати нито ще лежи.Трябва да разрешат на полицаите да ги бият с пръчки както в Индия. Средновековно наказание за средновековни мозъци.

52

марко

преди 4 години

ОСТАВА ДАВНОСТТА,НЕПЛАЩАНЕ ОТ 20 ГОДИНИ И ОТНОВО Е ЧИСТ!

51

fory

преди 4 години

Браво!За Грапльо 10 000 лева,за лидера на ВМРО , Каракачанов -300 лева,зам.министър иоще нещо,таша.,войвода!

50

Бат Сали

преди 4 години

Малко еееее!

49

ТАКА СЕ ПРАВИ...

преди 4 години

НЕКА ПАК НАРУШАВА КАРАНТИНАТА ..!ИСКАМЕ ТОВА И ЗА СЕЛСКИТЕ ПРЪЧКИ , ЗАМИНАЛИ ЗА ВЕЛИКДЕН ...!!!ЯКОООООООООО......!!!!

48

ikar

преди 4 години

До Ром"сАко му наложат забрана за напускане на страната и ако съответния граничен служител я изпълни. В Русия направиха друго още поне преди 2 години: който има задължения към държавата за данъци, неплатени такси, издръжка, банкови задължения и неплатени суми за ток, вода и парно, глоби за шофиране, не получава паспорт или не го пускат да излезе от държавата, повтарям ДЪРЖАВАТА. У нас е куче влачи, диря няма.

47

запознат

преди 4 години

глобата остава и се праща в нап като се наложи да сменя документи ще трябва да си я заплати

46

Ще имате да вземате.

преди 4 години

ТОВА НЕ Е НОВИНА . Няма нужда дори да си хабите времето да ни информирате за това. Все едно да напишете че слънцето е изгряло. Истинска новина , дори СЕНЗАЦИЯ ще бъде КОГАТО аСеН СИ ПЛАТИ ГЛОБАТА . САМ . Със пари изкарани с личен труд .Моля уведомете ни незабавно за да спрем да си мислим че ромалеския етнос в България са само крадци и търтеи не социални помощи , неспазващи законите .

45

Ром"с

преди 4 години

Интересно .а колко години траее давноста на глобата и ако не си плати глобата,то могат ли да не го пуснат да напусне държавата без да си е платитил глобата ,знае ли някой!?

44

Аман от

преди 4 години

такива лъжливи джипсита, които разнасят заразата без грам мозък в главата

43

Анонимен

преди 4 години

Сбрали се ромските босове Армани Версаче и Джузепе да бистрят политиката. Армани рекъл ех Жузепе добре че сега е демокрация и можем да излизаме от задната страна на махалата докат полицаите пазят предната част, щото ако помниш по време на социализма милиционерите вардеха цялата махала биеха сички и доносници измежду назе имаха. Караха ни да работим.Сега политици ни подкрепят хелзинкски комитети сдружения за ромски права и др. Живот е сега ей по добре сме от българите не работим а помощи ни дава

42

мдаа

преди 4 години

В Арман махала живеят от години с прлпи и плъхове така че имат изграденстаден имутинитет

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Защото е удобно - заменят само една буква от името, което родителите им са им дали, когато са се родили.. Вместо второ "а" слагат "е" и става АсЕн.

40

Право на информация

преди 4 години

Моля да ни уведомите, когато Асен си плати глобата.Шегата настрана, ако го накарат да отработи тази глоба и се даде достатъчно гласност, това ще е за урок на онези, които си мислят, че за тях законите не важат.Ако отработи, семейството му няма да мизерства, но същевременно справедливостта няма да бъде потъпкана, защото Асен ще си плати глобата чрез полезен за обществото труд.

39

северозапад

преди 4 години

Вие сте интересни какво ще му направят.Той е на помощи нищо няма да даде.А и аз не съм видял или чул някой от от индийците да плаща глоби.Сега ще видим какви страшни" санкции ще има за тези дето отидоха по курортите от София.всичко е парлама

38

До манипулаторите

преди 4 години

Половината коментари и при това без цинизми, без расизъм и написани културно и мотивирани - изтрити. Що така бре, продажници???

37

Анонимен

преди 4 години

До Do 33Съдилищата си бачкат, делата си вървят, просто са затворени за външни лица

36

Анонимен

преди 4 години

До ХхххВ съседна Гърция е 5к Евро, масово в ЕС са и по толкова. Карантина е едно, карантина при болен е друго, разходки у парковете съвсем!

35

Анонимен

преди 4 години

Такива като Асен само тояга ги оправя. Глоба така или иначе няма да плати.

34

DO 36

преди 4 години

Да прав си - Ромите не могат да избягат от Карантината , а Стотици Хиляди Заразени от София българи избягаха в Банско и Морето - в Понеделник се ВРЪЩАТ