190

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 203КУНЧЕВ е!!!А ти си ***!

189

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕпа я не тъм от Софията ама у магазините си имаме агнешко и си купихме

188

БГ

преди 4 години

Ще го напиша просто, като за "безсмъртни":Всички безсмъртни - декларация за отказ от лечение за вас и вашите близки. За вас няма опасност, че даже и вирус няма, това е конспирация, защото ВИЕ не го виждате(цитат една ***)(да поясня - това е ирония).Вие разбирате от медицина, политика, икономика и обществени отношения (още по-голяма ирония)Останалите спазваме препоръките на щаба - те са професионалистите и ако ни се наложи лечение - дано е успешно!Ще се преброим наесен!Да живее България

187

Анонимен

преди 4 години

Елитът отдавна разглежда нарастващото население като заплаха за тяхното господство. Те са особено загрижени за средната класа, чиято интелигентност и способност да се организират ги прави най-голямата заплаха. Следователно елитът планира да унищожи средната класа и да направи цялата общественост еднакво бедна и по този начин неспособна да се разбунтува. Както е написано в Georgia Guidestones, те искат глобално население от едва 500 милиона. 6+ милиарда души трябва да умрат през следващия век.

186

Анонимен

преди 4 години

Как сте българи, готови ли сте за празника. Тази година за Великден вместо агнешко съм ви осигурил 12 тона фурми. Ако търсите агнешко, по магазините няма. Миналата година ги избихме. А тази изпратихме 50 тона на ОАЕ. Гарантирано от ГЕРБ.

185

Анонимен

преди 4 години

Откровение на методаЕлитите ни казват чрез своите книги и публикации, филми и новинарски издания какво правят - това се нарича Откровение на метода. Ако сте твърде глупави, за да го разпознаете за това, което е, това е вашият проблем от тяхна гледна точка. Това е форма на ритуално подигравка с жертвата.

184

Анонимен

преди 4 години

Планиране на много поколенияЕволюцията на обществото не е нещо, което елитът може да остави на случайността, тъй като обществото би могло да се развива по хиляди различни и непредвидими начини. Ако някога биха позволили това, те може да загубят контрола и господството си над нас. За да продължат позицията си на господстващо малцинство, те планират десетилетия и дори векове напред.

183

Анонимен

преди 4 години

За да не изпуснем вирус от кату ни те затваряме всички останали по домовете.

182

Анонимен

преди 4 години

Колективизмът като социален контролСлед експерименти в продължение на стотици години с различни форми на социална организация, елитът стигна до заключението, че колективизмът е най-добрата форма на социален контрол. Поради тази причина и според Организацията на обединените нации тоталитарният Китай се счита за модел на бъдещето.

181

Анонимен

преди 4 години

Тъй като елитът наистина вярва, че целите оправдават средствата и факта, че те са в по-голямата си част психопати, те нямат абсолютно никакъв проблем да лъжат обществото с познати за тях инструменти, медия, радио и тн.. Това е известно и като етика на войната, при която най-ужасяващото нещо за тях е загубата

180

Анонимен

преди 4 години

Щабът е супер. В кой друг щаб имате на едно място: Шофера на Мето, Шофера на Тато и Маргините, Счетоводителя на всяка власт, Коремния Доктор на Шоферите - бъдещ президент и нито един Вирусолог!И ако обичате да не ме триете този път. С нищо не съм ви нарушил правилата!

179

Психопатия

преди 4 години

Психопатия сред елитите, Това не е вяра, а повече отрезвяващ факт, който трябва да се има предвид при оценката на ценностите и действията на елита. Добре е установено, че елитът и онези, които са най-способни да се издигнат до върха на система, основана на пари, са психопати. Това включва лидери във всички центрове на сила, включително бизнеса и политиката. Като психопати те нямат съвест, само жажда към власт и контрол и са буквално способни на всичко.

178

Анонимен

преди 4 години

До ФактВ коя страна са адекватни мерките?Мисли преди да пишеш

177

Анонимен

преди 4 години

Въпрос към Мутафчийски: Кога ще започне масовото тестване на хората?Отговор: То вече се правиха ха ха ха

176

С.В.

преди 4 години

Да извадт цифрите, ако 80-90 процента от заразените се окажат, живеещи в гета, да се вземат карантини мерки там и да се отхлаби положението в цялата страна, не можем 7 000 000 да се бастисаме заради гулпостта на 2000-3000 хиляди, вътре в гетата ако не се въведе ред, това чудо ще си циркулира там до безкрайност

175

БГ

преди 4 години

До Това е!В Русия има ли здравна система? Там стаден имунитет ли изграждат, или има ограничения?Толкова с твоите опорни точки!Да живее България!

174

SS

преди 4 години

Това за мен е биологично оръжие. Прогресивното му разпространение по цял свят,и високата проникваща способност,липсата на ваксини,има латентен период.за мен си е чисто б.оръжие.Да не говорим за психологическия ефект който причинява на населението.Вирусът според мен се разпространява по нетрадиционен начин.

173

Анонимен

преди 4 години

коремния генерал каза да не считаме великден за празник, виждате ли на къде почват да бият? всички конспирации ще се окажат верни. Разделяне на хората, една обща окултна религия (сатанизъм) , централизирана банка, централизирано управление, централизирана армия, ограничаване на свободата на хората на макс, депопулация за по-лесен контрол. Всеки помогнал за осъществяването му е със съзнание на психопат лишен от най-базовите човешки емоции като любов състрадание и тн.

172

Това е!

преди 4 години

Големият уплах не е за нас и здравето ни!!!Големият уплах и за здравната система!!!Кой е виновен, че я НЯМА?Лошите софиянци? Ромеите? Ако последните я цоцат и се лекуват без вноски и без пари, едва ли имат вина, че НЯМА ЛЕКАРИ!!! Каква е тая система, дето не е осигурена с кадри? ЗА ТОВА ГИ Е СТРАХ, не за нас! Защото ако стане издънка, всички ще питаме!!!

171

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 196За всички съм съгласен, обаче Майтапчийски все още ми допада до някъде.Може би наистина в бъдеще ще го цанят за президент, времето ще покаже.