169

Последен влак

преди 4 години

Лакърдии и самохвалство. Нали щеше да си вдига депутатите и да се маха? СЕГА Е МОМЕНТЪТ, ВЛАКЪТ ЗАМИНАВА!

168

потресен

преди 4 години

Леле такава гaвpa с нашия народ никой друг не е правил никога в историята ни и друг подобен популист не съм виждал. Крадат на поразия, слагат данъци на всичко, покупателната способност на хората намалява всеки ден, цените нагоре, българи ровят в кофите за боклyк, емиграцията е в невиждани нива, и накрая Бoцкo бил изтръпнал... ЗАКРИВАЙ

167

изтръпнал

преди 4 години

Така се разчувствах! Ама туй изтръпване да не е резултат от зараза с коронавирус? Премерете му температурата спешно и му вземете любимата джипка, че да престане да обикаля като отвързан из цяла Бг и то напълно безцелно и безсмислено.

166

aaa

преди 4 години

Мога ли да попитам защо фотографията и словоблудствата на това долно същество Борисов,ни се показват от всякъде където и да се обърнеш,моля ви интернет се ползва и от нормални хора на които им се повдига от лъжите на тия престъпници,помислете и за нас...

165

Шаши

преди 4 години

Анонимен: Колкото и да агитират е за: Мутафчийски президент. След ИП няма да има ГЕРБ. Това ви го гарантирам.

164

Анонимен

преди 4 години

България е на последно място в ЕС по брой тестове на човек от населението. Предпоследна е Унгария с 50% повече тестове на човек от населението в сравнение с България. В Люксембург, където има най-много тестове на човек от населението в ЕС, са направили 18,43 пъти повече тестове на човек от населението в сравнение с България.

163

А дано

преди 4 години

Да,дано има добър знак и началника ти по-бързо прекрати командировката ти при нас!?

162

Шаши

преди 4 години

Баце, Боко. И ние те умоляваме да пуснеш някой лев, та да си седим вкъщи. Ама не ти стигнаха пари. Дай 20лв. на заем. Чаветата гладни, жената и то.

161

Дан сан

преди 4 години

Само *** ги хваща.А в БГ кога ще почнат да раздават пари на хората, не само кредити?

160

Анонимен

преди 4 години

Червените *** се засегнаха айде дайте малко минуси да ви преброим.ахххахаИ как не ви омръзна да си губите времето в сайта.Никой не ви вярва.За ваше успокоение следващият президент е Мутафчиев

159

???

преди 4 години

До 163 оня с Ню ЙоркЗащо ти се мре?

158

Анонимен

преди 4 години

Безработните симпатизанти на БСП са доста активни.Ама на изборите си личи къде сте ... на дъното.Яд ви е че имаме най малко заразени от страните в европа и няма как да правите драми и интриги.

157

Анонимен

преди 4 години

България е още в началото на епидемията благодарение на хората, а не заради решенията на управляващите, които не отговарят на етапа на развитие на епидемията в България и по света. Досега заразата само се внася от идващите от чужбина, които заразяват и контактувалите с тях. Против това мерки няма.

156

Анонимен

преди 4 години

до 163Алооо, мечтаещият за Ню Йорк, още сега тръгвай за там и не се връщай! Гледай само да не те пипне короната там! Желая ти най-вече здраве!

155

Анонимен

преди 4 години

Mастата за парлама

154

До 163

преди 4 години

Никъде няма паника.

153

Анонимен

преди 4 години

Хиляди умрели в САЩ ама... там паника няма хората имат държава зад гърба си и честно казано предпочитам в момента да съм в Ню Йорк отколкото в този неадекватен ЕС.

152

АНТИ

преди 4 години

До АТАКИСТКъде ще опонираш в страна превзета от ДС мафията ?Ако ти си смелчага, ще натиснат близките ти ... играта свършва !!

151

Съвестен гражданин

преди 4 години

Другарю Премиер министър, кажете най-после какво стана с тези 75млн. дадени на бандитска колекторска фирма! Получила ли ги е или смятате, че с уволнението на Мавродиев, въпросът е приключен?

150

Анонимен

преди 4 години

В България мерките са строги, но за сметка на това са неадекватни. Като за капак най-нагло ни питат дали искаме по-строги мерки, т.е. още по-неадекватни мерки.