282

Анонимен

преди 4 години

ако ще се мре да се мре , 30 години бавна смърт стига толкова!!!

281

1991

преди 4 години

До ПеневТо пак ще се заразим всички, но сега е лека-полека, иначе в болниците няма да насмогнат. Шведите вече не приемат в интензивните отделения болни над 60г. с други съпътстващи заболявания, а пациенти над 80г. - изобщо не припарват до болница.

280

Анонимен

преди 4 години

Вирусът беше внесен в България от българите в чужбина още миналата година с милиардите пари внесени в страната. Всички пари бяха заразени. И продължават. Сега по Великден тръгнали да пътуват. Всички стоят, но те не, тръгнали с тия коли сега да излизат от София. Абе стойте си в чужбина, нали много хубаво там.

279

Маги

преди 4 години

УЖАС МНОГО МЕ Е СТРАХ ПОМОЩ НЕ ИСКАМ ДА УМИРАМ ТРУПОВЕ МОРГИ ЧУВАЛИ ХЛАДИЛНИЦИ ПО ЦЯЛ ДЕН СЪМ В ТОАЛЕТНАТА ЗАКЛЮЧЕНА И ПРИ ВСЕКИ ШУМ ВИЖДАМ КАКА УМИРАМ

278

Do 297

преди 4 години

297 "Върнахте народа с 25 години назад. Сега всеки почва пак да си гледа на село, защото знае, че на държавата не може да се разчита ..."Така в, но ТИ какво направи за да спреш този разпад?

277

Анонимен

преди 4 години

Бог да те пази, българино, където и да си!

276

Az

преди 4 години

Сега кат се затвгнем, после така ще се олабим, охаааа

275

Анонимен

преди 4 години

беше ясно ,че две седмици след Великден,ще се види накъде ще тръгнат мерките,към затягане или разхлабване,май вървим към първото!

274

Анонимен

преди 4 години

До 292Да бе, баш по великден тия са тръгнали да пръскат овошките и да копаят градината...

273

Анонимен

преди 4 години

няма как имат хората работа за вършене някой зеленчуци тряба да се прекопаят,други да се засадят ,овошките да се пръснат, това не може да чака месец, два или три ,както няма работа и съответно пари какво ще се яде ?

272

Анонимен

преди 4 години

А тези с лабилна психика, кленкали пред умния поглед на Боко да си ме гледат без маска. Скоро ще им изкупувам имотите на безценица хахаха

271

Анонимен

преди 4 години

До У.Ю.Тези с лабилна психика, които не издържат с маски да бъдат събрани в някое от бившите поделения на Трудови войски и да се утешават взаимно там...

270

Анонимен

преди 4 години

Въпрос към тези, които треперят от страшния вирус, вярвайки на Боко, Венци и изкривената статистика от Италия: Кога смятате, че е редно този глупост да спре? Колко време ще отнеме? След това ще се убиваме по улицата за един хляб ли?Поздрави! Всички ще го изкарате, ако вече не сте го изкарали. Въпросът е дали ще имате пари за пилешка супичка.

269

У.Ю.

преди 4 години

След този цирк, може да се маха "карантината" защото е тотално компрометирана, а уплашените да се отделят в едно село и да треперят там!

268

До 286

преди 4 години

Затвори си хладилника, мирише на празно.

267

анонимен

преди 4 години

Затворете веднага София. Пътуващите ще разнесат заразата.

266

Пенев

преди 4 години

Тъкмо да се заразим всички и да приключва. Аз не разбирам какво чакаме? С по 50 човека на ден да мине ли? Тогава не учете децата си да четат, с този темп до пенсия няма да имат работа...

265

аз

преди 4 години

Искам да се обзаложа с някого, че след Великден ще има много по-строги мерки?!За 10 000 лева.Благодарение на тези от снимките горе.

264

Анонимен

преди 4 години

Гърция , Сърбия , Румъния , С. Македония забраниха излизането от дома , наште тръгнали да пътуват ....слаби мерки , трябваше затягане до дупса ...ама тук пропагандата против мерките тече с пълна сила ..целта е да падат трупове и да съборят правителството....броя на труповете няма значение

263

Анонимен

преди 4 години

Защо при грипа не си стоите вкъщи? Защо ядете захар? Защо пушите? Защо ядете червено месо и луканки? Защо не погледнахте каква е смъртността в Италия от грип? Защо единствените ви източници на информация са двама БКП агенти - единия гавазин на Тато със завидна соц кариера, другия политически сложен шеф на най-далавераджийската болница в историята.