83

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Не аз бих носила тениска: Пазете живота - той е и ваш.

82

Анонимен

преди 4 години

До Червеният петелТъпо!

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52затова в Америка масово *** като мухи. Те по същия начин смятаха че ВСВ не ги косва и не се намесиха докато не се подпали собственият им ***. и какво да го гледам Тръмп - него и да го хване ще хукнат всички да го спасяват. Въпросът е кой спасява обикновените хора. Или както стана с масовите убийства - да ходим в църквата да се молим. От това по - голяма простотия -здраве му кажи.

80

Червеният петел

преди 4 години

Другари преминахме от социализма кьм зрелият комунизьм - нямате право да протестирате както е казал другаряСталин една партия една дьржава един народ - и по пльтно маските да не се наказваме

79

Анонимен

преди 4 години

Всички наложени глоби ще паднат в съда.Предпазните средства по закон трябва да бъдат осигурени от бюджета или общините.

78

Анонимен

преди 4 години

До Не е по избор !Да, точно така!

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42 Щом се налага ще си стоите. На някои изобщо не им е ясно какво значи да се държиш отговорно и че не може да правиш каквото си искаш, особено в екстрена ситуация като тази. Просто никой не ги е научил на това. затова се налага да се вземат крути мерки защото иначе няма оправия. И това не трябва да се счита за нарушаване на нечии права.Просто така се действа при толкова опасна ситуация. Който не го направи навреме сега си носи последствията. И тук ли да стане така? не.

76

Анонимен

преди 4 години

Удобно пропускате да споменете, че една от причините за подадените жалби е ,че заповедта нарушава чл.63 от Закона за здравето.

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 74Децата трябва да седят на слънце. Това е полезно. Ако детето не седи на слънце заради тази наредба то ще се разболее

74

Анонимен

преди 4 години

А защо тоя си извежда детето навън. Училищата и детските градини са затворени. Като не иска лалето да си слага маска да си го държат в къщи.

73

Анонимен

преди 4 години

Въпрос на време е заповедта да бъде отменена.Съвестните граждани ще се погрижат.

72

пост фактум

преди 4 години

Народа не бива да мисли.Вместо него мислят началниците му(правителството).Почна ли народа много да мисли и да не изпълнява наредбите,особено по време на криза като тази,настъпва анархия,глад,смрад и мизерия.

71

Анонимен

преди 4 години

Маската е Солидарност , Опазване Живота и на другите ! Като детето не иска да носи маска Няма да излиза ! без лиготии моля !защото утре като почнете да молите по телевизиите за лечение на дете може и да се сетя колко бяхте солидарни с маските .

70

Анонимен

преди 4 години

А за носенето на презервативи когато се налага не протестирате, а? Слагате ги за да не се заразите.

69

Анонимен

преди 4 години

Очакваме следващата заповед е да носим тениски с надпис аз подкрепям мерките и правителството.

68

Анонимен

преди 4 години

До 26Някои хора много погрешно смятат че е време за политика когато е просто време за оцеляване - чисто физически. Не говорим за икономика политика и тям подобни. не че не са важни но не му е времето за това сега. за какво ми е всичко друго ако пред мен стои въпросът ще живея ли или не? Не си давате сметка че за да съществува всичко друго трябва да съществуват хората. Просто като живи същества. Изчезнат ли те всичко друго отива по дяволите. Проумейте го най - после.

67

мандарина

преди 4 години

как ще се оплачеш в такава обстановка, наследство от комуцизма - *** народ, слаба държава, никаква дисциплина

66

Анонимен

преди 4 години

Имаше специално предаване на Мит Бъстърс където изследваха колко далеч отиват пръските като кихнеш. Резултата - до 8 метра.

65

Анорак

преди 4 години

Хорхе, най-вулгарно "ти" на ясно ли си със ситуацията с вирусите? Сигурен съм,че твоята съпруга е първа на опашката при ваксиниране на твоя син/дъщеря/.А сега твориш глупости и подсрекаваш хората да не спазват правила, коитоса полезни за твоето семейство и околните хора.От това,че ги спазваш нама да ти понокнат рога,но ако позволиш на женка си да "митка" по време на тази пандемия,може и да ти поникнат.

64

ники

преди 4 години

Защо никой не казва, че с продължително носене на маска можеш да си докараш бактериална бронхо- плевмония?!