44

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи от кое племе си бре,Анонимен?Да не си от това където 5 века го чукаха?Защото ако е така би трябвало да си завреш главата в *** и да не говориш кое племе е диво ,мръсно и крадливо( има много примери по цял свят).

43

Анонимен

преди 4 години

сега спокойно може да се осъществи плана за масова стерилизация докато ги лекуват...

42

То

преди 4 години

Хубаво ,да затворим тези квартали,ама кой да събира ***?На вас,ви е под достойнството!Не ,че сега не понамирисваме,(някои)!

41

anon

преди 4 години

в щатите тези дето нямат здравна застраховка генерално казано нямат нищо защото са супер бедни (една застраховка е $350/ месец). а на бедния като няма какво да му вземеш и той го знае просто отива в спешното отделение и там го лекуват (защото по закон не могат да върнат никого от спешното) и като го излекуват го пускат. после му пращат една огромна сметка която той нито ще плати, нито ще му вземат нещо защото нищо няма (не могат да ти вземат колата по закон). и така. ние да му мислиме.

40

До 45

преди 4 години

Аз не знам къде са тия 2 квартала . Най близкия ми е Христо Ботев и пак не е чак толкова близо че да тръгна да се притеснявам

39

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е Мурафетчийски да съобщи от починалите 36 души колко са от племето, диво, мръсно и крадливо! Убеден съм, че са не по-малко от 70%!

38

До 44

преди 4 години

Не мисля че ако има голям наплив ще имат досег до здравната система .

37

Анонимен

преди 4 години

Маа.ка му... Блока ми е на 50 метра от Факултета........

36

Анонимен

преди 4 години

От там само може би ще се напълнят болниците и тогава ревльовците срещу мерките ще останат на лечение по домовете си след заразяване.

35

До 40

преди 4 години

Арената казаха че е само за леки случай

34

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

След 60 бързи теста във "Факултета" и "Филиповци" НЯКОЙ ХОРА ОТКРИХА ТОПЛАТА ВОДА

33

До 36

преди 4 години

Ммм не няма да ги напълнят..то това е че изобщо няма да стигнат до там..

32

Анонимен

преди 4 години

Като няма лекари да ги обхванат, ей я зала Арена Армеец! Там да ги нахвърлят.

31

Безумие

преди 4 години

Търсят късно, защото масово не са здравно осигурени и разчитат на спешна та помощ. Над 150 контактни имат само 7 човека... При наложено извънредно положение и забрана за струпване на хора. Ако не са хора, да се третират като прасетата, козите и целия ***, по които дори нямаше доказана болест

30

Неа

преди 4 години

Като биха лекарите много силни бяха ,нали ? Еее,сега не знам как ще се оправят

29

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

Защо да плащат здравни осигуровки ромите, като може да не плащат ?!Вие на тяхно место, ще плащате ли ?Обаче ромите не викаха "Времето е наше".Вие викахте и с викането ще си останете.Времето е на ромите, ще ги храните до гроб, щото имате евроатл.ценности.Доброто старо време няма да се върне.Забравете !

28

кръпел

преди 4 години

в щатите които нямат здравна застраховка *** като кучета / 7 дена престой в болница за коронавируса е между 60-80 хиляди долара за тези без застраховка / ...

27

До 31

преди 4 години

С тези навици ,не се изненадвам че са пламнали ...След 2 седмици на всички теста ще е позитивен ...

26

Анонимен

преди 4 години

Тия не внасят здравни осигуровки, защото се водят социално слаби. На социално слабите държавата плаща лечението, ако не знаете. Мдаа... богатата ни държава... Това и в САЩ го няма!

25

Анонимен

преди 4 години

Значи 12 в болници, 6 починали и още 7 без симптоми. Общо 25 само от тези райони. Колко ли са болните от общия брой заразени в България, които не живеят в гета?