65

Тонката

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Да скоро ше има избори 2021:):):)ГЕРБ-ПОБЕДА:):):):)

64

Анонимен

преди 4 години

До СЕДЕСАР ДЕМОКРАДСЕДЕСАРИ ВЕЧЕ ВСЕХА ДА НАБУТВАТ ДРУГИ СЕДЕСАРИ И ДЕМОКРАТИ ПО ПАНДИЗИТЕ....ПЪК УЖ ИМАЛО СВОБОДА НА СЛОВОТО.....-------------Абсолютно!Така е,сега схванах какво казваш!Това никак не е добре!

63

Анонимен

преди 4 години

Яяяяя... " Тонката"? Ама где е " Странджата" бе " Тонка"? Та вие сте " комплект" към всяка статия по въпросите за ГЕРП!!! -:) Леле леле! Що бре " Тонка". Ти не пиеш ли? Скоро писа че " Червено вино" щеше да пиеш в една кръчма?! -:) Помним помним ние!

62

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше снимката на Каракачанов нямаше да го глобят даже да го бяха видели.За него глобата е жълти стотинки понеже има пари.

61

ЦРУ

преди 4 години

ГЕШЕВ !!!!!!!....ТОВА ЛАЙ-О трябва да отговаря за " ЗЛАТНИЯТ ПРЪСТ " довел до КРАЖБАТА на КТБ ...и застои на БГ близо 2 год. НЕ БЕЗПЛАТНО това РУСКО-ТУРСКО *** подкрепи сараите серГЕЯ ...и Ореха !!!! ...ТЪРСЕТЕ ПАРИТЕ !!!

60

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Пълни глупости,патриотите имат търкания с ГЕРБ ,много предигерберите да направят днешния сканадал с Волен ,просто умишлено го мачкат и му правят капани,за да му затворят устата и не им мъти водата!Това е.

59

Тонката

преди 4 години

Волен е тарикат щом е вътре в политиката толкова години,но много пие бе:):):)Почна много да се излага и на следващите избори,ако не е в коалиция с некой нема да види Парламента отвътре вече:):):):)Помнете ми думите:):):)

58

Анонимен

преди 4 години

Сидеров е невинен.Гледайте видео записите и ще разберете.

57

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Щом Волен прави циркове, значи се задават избори !Този човек безпогрешно усеща кога наближават избори и започва да се спречква умишлено с органите на реда, за да се изкара после репресиран.Доста хора му вярват и дори го съжаляват.Така Волен обира част от протестния вот и задължително влиза в парламента.Този номер го прави вече няколко пъти.А, хората бързо забравят, че именно АТАКА беше един от коалиционните партньори на ГЕРБ, която години наред ги държи във властта.Зрелища и пак зрелища !

56

помнещ

преди 4 години

Този човек е луд казвам ви! Той просто не подава! Я малко история от "демократично време"! Помни ли някой Яне Янев? " Шефа" на " Законност ред и справедливост"?! -:) Бяхте го забравили нали?! -:) Ама още е жив! Вервайте ми! Много скачаше срещу др Борисов! И в един прекрасен момент др Борисов го "взе под крилото " си! И до там! Спря да му "мъти" водата! Аз го бях забравил! А вие? Амааа Сидеров не подава! Та за това го гоним днес с полиция и съд! Абе луд човек!-:) Не си знае интереса!

55

СЕДЕСАР ДЕМОКРАД

преди 4 години

СЕДЕСАРИ ВЕЧЕ ВСЕХА ДА НАБУТВАТ ДРУГИ СЕДЕСАРИ И ДЕМОКРАТИ ПО ПАНДИЗИТЕ....ПЪК УЖ ИМАЛО СВОБОДА НА СЛОВОТО.....

54

Анонимен

преди 4 години

Сидеров призова да празнуваме Великден.В България властта я взе антихриста и той иска да ни отдалечи от вярата.

53

Анонимен

преди 4 години

До ИстуканПатриотите нямат достатъчно власт,за да управляват,управляват герберите и патриотите ако успеят да прокарат някои добри неща за населението между герберските решения,това е!

52

Анонимен

преди 4 години

Сидеров е не просто психопат, но и социопат, след като желае смъртта на толкова хора.

51

33333

преди 4 години

До Анонимен 59Не е така Както обикновено през последните години , Волен само с приказва , но иначе с гласувания и с действията си , подкрепя ББ на всички нива И в Общинския съвет е така

50

Истукан

преди 4 години

Тези ако са патриоти, досега Българя да е просперирала, ама уви не. Излъгаха ви за пореден път.

49

Ура

преди 4 години

сега ще му национализират Накраденото ! да види лесно ли е да си беден пенсионер в Бг младото булче ,кат нема кинти че избега

48

Анонимен

преди 4 години

Дано наблизо да има клекшоп...

47

Анонимен

преди 4 години

До ИстуканСтига си пропагандирал срещу патриотите,за всички е ясно,че това е капан,защото Волен се изказа срещу герберските мерки и сега ще го мачкат.

46

Анонимен

преди 4 години

Щом Волен Сидеров не е нарушил свободата на словото защо сте го задържали пускайте го незабавно почвате да дразните с тия глоби и вирусите си. И си озаптете експертите да не ни тролят от медите нон-стоп с тия вируси. Вие сте най-големите *** боядисани червени ***.