55

Samo minavam

преди 4 години

Шоколадите са переспективни и предвидими гласоподаватели. Съзнателно ги развъдиха и сега си ги обгрижват.Има ли нещо за чудене.

54

Анонимен

преди 4 години

Па етнически признак ли ?

53

Скандализиран

преди 4 години

БХК дреме ли?Какво е това безобразие, да обикалят по къщята без да ги е канил някой там и да нарушават спокойствието на хорицата?Я веднага да алармират Страсбург и да издействат една тежка присъда! Българският данъкоплатец да изплати по една дебела пачка на всеки един от стресираните жители на "ФакултетО", като компенсация за преживените тревоги!

52

Писани Яйца

преди 4 години

Личи си кои граждани са най-важни за ГЕРБ-авите. Нас белите, кучета ни яли - да мрем. Чували сигурно вече имат.

51

КОЙ Е ОВЦАТА?

преди 4 години

Ако ромите бъдат оставени на домашно лечение на Парацетамол и само1- 2 *** да починат и гледайте какъв БУНТ ще настане! Разбирате ли БУНТ, БУНТГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ! Ромите не търпят! Затова е цялата работа. А са си електорат все пак, да не забравяме..КОЙ Е ОВЦАТА?

50

Анонимен

преди 4 години

Има ли някой изненадан от тази новина?

49

БХК

преди 4 години

Това е нарушение на човешките им права! Веднага да се спре, иначе сезираме ЕК и отиваме на съд, я в Хага, я в Страсбург!

48

V

преди 4 години

В Америка може да ги затварят в резервати ,но нашия вожд е чел ,,Винету,, а не заселването на дивия запад ;) България ще е като резерват затворени градове с кпп та като в резервати

47

Анонимен

преди 4 години

Ей много ги пазим да не се затрият, ама ние кат се затрием не знам от къде ще пълнят хазната (щото тя после трябва и да се изпразва)

46

Анонимен

преди 4 години

И за капак след теста ще набият представителите на здравните власти по стар ромски обичай.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонименами бай *** като е *** никой не му е виновен!през социализма,за да ги интегрират искаха да ги измешат с българите като ги настанят в панелни блокове.а ромите знаеш ли какво викаха-стига бе ти луд ли си да ти живеем в блок,искам къща с двор и градинка!а ти плащай 100 000 евро заем на банката за 30 години за двустайна панелка в люлин...

44

Анонимен

преди 4 години

Така се пази електората ,гледам Тиа дена големи опашки пред банките ,икво да видиш само римляни,и да не се притеснявате изборите са спечелени още тая година.

43

иследовател

преди 4 години

СЕГА НАЙ ГОЛЕМИТЕ РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ СА ТЕЗИ ХУБАВИТЕ КОСТЮМЧЕТА!ЯКО НАЛИ АКО ВКЛЮИМ ЛОГИЧЕСКА МИСЪЛ СЕ ВИЖДА ЧЕ ТЕЗИ ХОДЯТ И ИМАТ БЛИЗЪК КОНТАКТ ТРЯБВА СЛЕД ВСЯКА КЪЩА ДА СМЕНЯТ УНИФОРМИЧКИТЕ ЗА ДА НЕ ЗАРАЗЯВАТ.!!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Значи какъв е изводът?Изводът е, че трябва да следваме примера на новия ни Голям брат. Една определена общност трябва да си има свои територии, наречени резервати и да не ги допуска. Да си изкарва прехраната със собствен труд в рамките на резервата.Но тъй като страната ни е малка, заслужава си да се помисли дали няма да им епо-добре в тяхната прародина, която е обявила, че ги приема.

41

123

преди 4 години

Бе 200 теста от 50000 жители пак ми се вижда несериозно, но явно сме си смешна държава

40

Анонимен

преди 4 години

До АНТИще ги храним до една определена степен,докато те станат повече от нас...тогава не знам кой ще ги дундурка.всъщност пирамидата е обърната обратно много отдавна .от вчера вече сме 6 900 000.за мен сме много по малко на тази територия.една проста сметка:1 800 000-2 000 000 пенсионери,близо 2 млн роми...1 млн. и половина деца,които учат...колко останаха законно работещите?една нищожна част.нои е без една стотинка!

39

ikar

преди 4 години

До АнонименОбитателите на тези квартали щъкат като *** из целия град, как ще ги съберат и да ти тестват?

38

V

преди 4 години

Къщите мой да са незаконни и на общинска земя ,но ромовете са наши . -каза Фандъкова и спечели изборите ;) За да се озаконят трябва да продадат БМВ тата и да плащат данъци ,а герб никога няма да допуснат такава несправедливост като в Германия .Антиевропейска партия герб .

37

Анонимен

преди 4 години

ами елате в самоков да видите-игралните зали не работят,затвориха лавка и сега няма къде да търкат билетчета и ромите в града пощуряха и започнаха да тероризират българите...както винаги са го правили!

36

АНТИ

преди 4 години

Що е така при ромите ли ?!Ами вие скачахте да разбиете старата държава.После 30 години нЕкои грабиха останалото от соца.Ромите не скачаха.Те хитро изчакаха да дойде тяхното време.Ще ги храните до гроб, прости байганьОВЦИ !