9

dynamo

преди 16 години

Ама хич не ме разбрахте, човек вече неможе да използва индиректен език, няма просто кой да приеме посланието, от интернет ли от що ли доста се затъпява ей ...ПС: Аз не харесвам Волен, сматам го за опасен, опасен е заради много неща достатъчно е да види човек очите му, но нейсе сега Атака е на мода удобна и послушна за кеф на ДПС ...

8

Владо

преди 16 години

Абе ей, ***! Хора на Сидеров били били "възрастен мъж и внука му"?! Вие нормални ли сте, бе, ***, знаете ли за кои двама става въпрос всъщност?! *** като вас са за затвора! Вие сте срам за обективната журналистика, колкото и малко представители да има тя в България!

7

преди 16 години

И аз не съм привърженик на Атака, просто, защото знам какви ги мътят. Така като изразявате позиция настройвате хората срещу себе си. Спазвайте обективност и хората сами ще разберат какъв е Волен.

6

adalbert antonow

преди 16 години

са репортерите от скат,*** то душици,хеле Албена Вулева.

5

преди 16 години

Брей, беше станало скучно без Болен. Пак се е развихрил, пак ще се посмеем...

4

преди 16 години

Р.Петков да награди полицая!Следващия път да отупат всички от Атака!Сидеров е с напреднал стадий на параноя,кой го знае него,че ще прави атентати с/у него!?Никой не го бръсни за нищо!

3

....

преди 16 години

А на пресконференцийте в края на изборите журналистите отт СКАТ се кълняха, че не може да се слага знак за равенство между кабеларката и партия АТАКА.

2

dynamo

преди 16 години

Бит е колега даже жена "колеги" тфа ли фи е "реакцията" ?!Аз отдавна съм казал какви сте в Днес.Бг

1

преди 16 години

q pishete po dobre za prostitutki che ot politika ne razbirate