52

VIP

преди 4 години

До Анонимен 44Да за персонала си прав много си прав, те са винаги на сметка, например учителите нека се блъскат с дистанционното, като не са персонал кой им крив. Персонал идва от персона, демек нещо важно като важна персона.

51

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

на власт са мутрите герб

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Защото бащата не е ,,социялно слаб ,,и не е от малцинстото .Затова няма правилегии .

49

До 51

преди 4 години

Е то доста хора нямат подарено жилище. Не знам защо чакате да ви подарят родители/баби и дядовци. Благодарен съм, че родителите ми инвестира в образованието ми. Сега имам 2 изплатени апартамента и доста добре платена и стабилна работа.

48

Анонимен

преди 4 години

Защото няма пари за всички.. България е бедна. Освен това е пълна с тарикати. Една част от тях гледат как да крадът държавни пари, друга част гледа как да плаща по-малко данъци..

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51не всички пенсионери са с такива пенсии, има с много по високи, повечето макар и прослужени са незаслужени от етична гледна точка

46

Анонимен

преди 4 години

До 47А ако нямаш собствено жилище, защото баба и дядо не са ти оставили или ваште не са ти дали пари да си купиш? Кой плаща наема? А пенсионерите не живеят с по 200 лева, а мизерстват и се чудят как да си платят сметките и да им остане за хляб.

45

Анонимен

преди 4 години

До 38А тоя момък 25-30-годишен (и хиляди други като него) откъде да има 40 хиляди долара в сметката си, освен ако мама и тати не са му я напълнили?

44

Анонимен

преди 4 години

До 44. Никога Не съм гласувал за тази групировка на мутрата "пазач" на др Живков др Борисов! Пази го и се е опитвал явно да "копира"начина му на държание с народа. "раята" Но нищо не е разбрал завалията! Нито попил! Всяка реч на Живков беше умерена като тон И разбираема за всеки нормален човек! Не си позволи нито веднъж да помаха с пръст от екрана по тивито! Пък камо ли в прав текст да оплюва или "поучава" някого кое е правилно или не както го прави др Борисов от екрана вече 10 г!

43

Анонимен

преди 4 години

Аре поне един да изчете указанията в МТСП за мярката. 60/40, па тогава да плещите глyпocти, насадени ви от телевизоро! Мярката е пълен ***! Ако вършеше работа, нямаше да имате 70 хил нови безработни. Или смятате, че другите са просто ттъпи, и държавата им бута пари, ама те се дърпат?

42

Анонимен

преди 4 години

3-членно семейство, даваме около 500лв за храна на месец, като не се ограничаваме. При леки ограничения и подбор на стоки ще са достатъчни тия пари. Пенсионерите как живеят с по 200лв. Ама то като си свикнал от бакшиши да взимаш по 2к на месец чисти и да не се осигурява сега ти идва тегаво да плаща айфоня, лизингите на телевизори, лаптопи и БМВ-то, и да няма за няколко крафт бирички на ден. Хората война са преживели с по 5 деца, наще лиглъовци тука 2-3 месеца немогат да изкарат.

41

Анонимен

преди 4 години

Идват трудни времена. Много трудни. Животът, който следва, е по-страшен от коронавируса.

40

От Германия

преди 4 години

В България мярката за подкрепа е:- държавата плаща 60% от заплатата и социалните осигуровки- фирмата плаща 40% от заплатата- работника се излежава в къщиВ Германия мярката за подкрепа е:- фирмата плаща 40% от заплатата- държавата плаща половината от останалата заплата тоест само 30% от заплатата- работника плаща социалните си осигуровки- работника работи на половин работен ден тоест 4 часа.За какво изобщо се оплаквате в България мърморковци?

39

Анонимен

преди 4 години

Нраво на герб! Помагат на всички. На работодатели, на персонал, на родители. Гласувайте за тях!

38

Анонимен

преди 4 години

Месечният доход на всеки един от родителите не трябва да надвишава мин.р.з. Няма какво повече да се каже.

37

Мунчо

преди 4 години

375 лева не стигали и за половин месец за детето??? Ае стига ве. Да не шмърка наркотици това дете, че толкова харчи? Колко може да изяде едно дете?

36

Анонимен

преди 4 години

Тази помоще е насочена към скандинавците.

35

българин

преди 4 години

до 24 Бъди сигурен че се готвят за сезона! Тази година,българина Ще направи невиждан оборот по родното ни Черноморие!-:) Не вярваш ли? Есента си спомни за думите ми! Тази година ЩЕ Е ценен всеки българин стъпил на Черноморието ни!-:) И въпреки всичко. Ще е Наистина най слабият сезон от 1989 г до днес! Тази година наистина имате право да им повярвате на нашите хотелиери че "сезона е слаб"! -:) И от 30 г наистина за 1 път ще е слаб!!!! Гаранция!

34

Анонимен

преди 4 години

"Тези 375 лв. не мисля, че могат да стигнат дори и за половината месец за отглеждането на едно дете, нито да стигнат за това да подпомогнат семейство"-----------------------------------------------------Щом тоя наглец смята, че 375 лв. не са пари, значи живее доста нашироко е много нагло да муфти държавата за пари. Има хора, за които 375 лв. са парите за половин месец.

33

Анонимен

преди 4 години

Аз имам 40,000$ в сметката си. Според тоя момък аз също трябва да получа помощ от държавата ако съм в неплатен отпуск заради вируса.Които са съгласни да получа помощ да чукнат върху червената ръчичка.Които не са съгласни да чукнат върху зелената.