12

Към днешна дата

преди 4 години

Методиката на колегите е следната. Делят диагностицираните на броя на тестовете и откриват процента на заразените. За Щатите днес е 2%, следователно реално заразените там са 7 милиона. В България се предполага, че досега са направени 20000 теста и са изявени 635 заразени. Следователно реално заразените са 210 хиляди.

11

Истината

преди 4 години

Голямият проблем в България е заразата ГЕРБ, заради която няма да се спасим от коронавирусът. Досега мерките са неадекватни на ситуацията и са имитация, че нещо се прави. За съжаление повечето хора им се връзват и оценяват мерките по тяхната строгост, а непо ползата от тях.

10

Е

преди 4 години

Процентът на смъртност зависи от мерките и отговорността на населението.

9

Анонимен

преди 4 години

Процентът на смъртност е различен за различните страни - различен възрастов състав, различно ниво на здравето и т. н. Зазбира се, че има разлика между броя на регистрираните случаи и броя на заболелите, но без тестване на представителна извадка от населението, не може да се каже какъв процент от заразените се регистрират, а такива тестове не се правят никъде. Навсякъде тестват само рискови групи. Възможно е, да се регистрират, както един от 10 заразени, така и един от 1000 заразени.

8

Истината

преди 4 години

Комунистите изтрещяха от злоба,че в България има само 25 жертви на китайската чума!Жадуваната власт пак им се изплъзва!

7

ТТТТТ

преди 4 години

Германските учени започнаха да лъжат, в България се оказа, че под 1% са се срещали с този вирус ! Лъжат по заповед на Меркел, защото трябва да падне карантината и да заработят заводите за автомобили, а тази лъжа измива ръцете на Меркел!

6

Христо

преди 4 години

До 6Заразна баба ти! За това тумбаците от парламента от 240 кратуни само 3 болни!

5

Американ

преди 4 години

Това са само догадки. Как ще знаеш какъв процент си диагностицирал след като не знаеш колко са заразените?Някой прави стъкмистически предположения и дойче геле разпространява фалшиви новини.

4

Анонимен

преди 4 години

Спасете ни от този бич божи! Омират подчти 1,5 човека на сто души! Само на пазара вчера минаха към 2000 на обед. Значи към 30 са пътници.

3

Анонимен

преди 4 години

Всички са заразени, но не са болни.

2

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се създаде експертна комисия във форума и да изчисли точния брой на заразените.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ГОСПОДИспаси ни от тази чума