183

Анонимен

преди 4 години

Никой не знаеше кога ще е пикът, докато не попитаха Проф.ББ

182

Анонимен

преди 4 години

Щом само двама полицаи от общо 1000 са с положителна проба, значи "пикът" е бил на 14-ти февруари. Тогава баш всвки втори кашляше и подсмърчаше и обявиха "грипна ваканция", но за кой ли грип?

181

Голем Смех пада

преди 4 години

Боко Тиквето и от епидемии разбира. Той е Слънце, а Каскета - Радост. А истината - пика ще е поне 20 дни след Великден. Поне.

180

Не извратен тип

преди 4 години

Във България върлува свинска чума -правителствена,на показ е един дебел дарител който дарява милиони и ежедневно,КОЙ е той ли,Пеевски,очакваме прокуратурата да се самосезира и провери от къде този човек разполага със такива пари които не отговарят на месечните му доходи ?

179

ББ ПП

преди 4 години

Борисов и Горанов носят лина отговорност за откраднатите 70 милиона от ББР.Очаквам прокуратурата да се самосезира по случая

178

Ти му викаш

преди 4 години

Куме Иване,то тича за оная работа да та хване?!Сто пъти на ден ви се казва,че КОВИД не е грип и няма нищо общо с грипа!Не е вярна теорията за 70% заразяване и който оживее!Най яркото доказателство,англичаните и техния шут,Борис Джонсън!Тоя *** се гуцаше до последно и накрая и него го отнесе влакът в ОАРИЛА!При гриповете няма изолационни мерки,затова се заразяват 70% от хората и повечето оживяват и оздравяват.Но тази чума не е грип,затуй който си наляга парцалките ще живее,който нехае ще мре!

177

Не извратен тип

преди 4 години

Ако не беше Румен Радев да сритва това свинско правителство на Пеевски и Борисов,сега и армията щеше да е по улиците и да глобява и тероризира хората ,а свинското правителство да краде още повече от парите за спасение на икономиката.

176

до ГОДИНА

преди 4 години

ДО ГОДИНА ОБАЧЕ

175

eh

преди 4 години

за здавеопазването няма пари, а за парада има

174

8

преди 4 години

До Анонимен Нещо като "Септември ще бъде май !" или "Нечакай май !"

173

Анонимен

преди 4 години

вируса в България е като шведската тройка , всеки е чувал но никой не я е виждал .

172

Анонимен

преди 4 години

За българина единствения начин да се спре пандемията е да сложат десетина полицаи на всеки ъгъл с по една дебела сопа. И - бой по всички, които са на вън.Има такива клипчета в тубата за Индия. Там сега всички полицаи ходят с дебели сопи и бият всеки срещнат.

171

Шопа

преди 4 години

Евала Бат'Бойко!Пак показа че си голем патриот.

170

Анонимен

преди 4 години

Като не става да усвоява от асфалт Баце ще усвоява от шлемове,маски,облекла,лекарства и всичко което е за ''здравето'' на народа!Сега се изписва държавна пара внесена от нас като данъци,обаче контрол няма!Куче влачи рейс е това,диря няма хей!

169

Анонимен

преди 4 години

Времето тече по различен начин. Едно е да живееш в къща с двор и градина, извън пушека, прахоляка, шума и навалицата. Друго е да си в малка вмирисана панелка, където смърди отвсякъде на всичко, лаят кучета от балкони, деца реват и тракат по шодове, стени и радиатори, поне двама във входа ремонтират и т.н. Колко дълго твнд ерата под налягане ще държи? Колкото по-късно гръмне, по-яко ще е. Идва ли време за "флаш моб" - събират се 100 маскирани и разграбват магазин за две минути, и се пръскат?

168

Анонимен

преди 4 години

тогава ли ти заповядаха да я обявиш? Значи смятайте де що умре другата седмица ще го пишат ковит деветнадесет , и ето ти пик ...и бойко ще се тупа по гърдите "аз казах ли ви, затова ги правим тези мерки и тези кпп-та, вие не ми вервате и ми се противите по интернетите" изтрайте още малко бе хора, все още има нефалирали отрасли и хората все още имат парични запаси, нека свърши всичко и тогава като му заповядат евреите и ще обявят край...

167

Бой и ниско стригане

преди 4 години

Помня една антикрисистна временна мярка, увеличението от един на три дни заплащане на болнични от работодателя!!! Уж само за три месеца!!! Те така 10 години!!!

166

Анонимен

преди 4 години

Според акад. Петрунов ще е в края на май.Ще стане точно това , за което ги предупреждаваха. Ще устискат до края на април, след това ще отпуснат хората и ще последва истинския пик в края на май. Хем ще ядем бой,хем ще изядем солта и накрая ще си платим скъпо и прескъпо! С такива управленци това ни чака!

165

Анонимен

преди 4 години

Аман от този велик некъдърник писна ми да обяснява през ден кога ще е пика

164

Така ли ти каза

преди 4 години

Ердоган, забраняваш Великден, защото пускам мигрантите? Как пък го изчислиха, Мишо елката ли го сметна? Няма ли да кандисате най после, за вас простотията е ежедневие, но на народа му писна вече!