43

До ПроСоТо

преди 4 години

Няма какво да говориш. Хора които говорят по този начин за българското кино, по-добре да си гледат холивудските филмчета на Марвел - Батманчета, Спайдърменчета, и да не се занимават със смислените неа. То за да разбереш българско и европейско кино е нужно нещо повече от студийно озвучаване долби дигитал съраунд. Нужно е мозък, възпитание и душа. Нещо което повечето хора от новото поколение нямате. Вие сте роби на интернета, на ютуб, на фейсбук и на порното разбира се. За вас няма култура.

42

емиграция

преди 4 години

Талантлив и доблестен актьор.Каквато и роля да му дадеш я изиграваше отлично.Нищо, че не изпълняваше гл.герои....Всяко кино по Земята си има такива тихи и скромни герои...Да си почива в мир!!!!Истински образец за ,,малките" артисти, а те са цветът.

41

ПроСоТо

преди 4 години

малко ме натъжават "палците надолу",с които сте декорирали коментара ми 22...Та аз САМО СПОДЕЛЯМ МОЕТО мнение бе!Нито искам,нито се опитвам да обидя когото и да било!

40

Анонимен

преди 4 години

Вилна зона е култов филм 89 набор съм и завинаги ще остане в сърцето ми филма

39

Радев

преди 4 години

Бог да го прости! Изглеждаше добър човек. Запомнил съм го от филма "Комбина", където играеше лукавия хазяин бай Тотко. Уж безобиден, а се оказа босът на мафиотите.

38

Бай Х

преди 4 години

В "Комбина" беше "кръстника". Светла му памет.

37

ffffffffff

преди 4 години

тъ-пите май-му-нями от сащ избиват актьорите ни за нелегалните си хоръри, няма грам мозък в тия май-му-няци, и той ли е регистриран като психично болен? сащ ,това е краят ви! пазете се и от тъ-пата русия, сближила се със сащ! Смърт за националното силистренско тур-ско прокурорче сложено там от холивуд, отпечатъците по брадвите така си стоят, и все едно не са ставали убийства!

36

Анонимен

преди 4 години

Господ да го прости. Помня го още от филма "Вилна зона". Попикал съм се от смях.

35

Ф

преди 4 години

Поклон!!!

34

До ffffffffffff

преди 4 години

Ти бойкотиращият съзнаваш ли какво точно говориш бе ,,умник?Седиш зад компютър работещ по американска операционна система,свързан с Интернет ,който също е американски продукт и искаш да ги фалираш??? Страхотен мозък ?!? И mfi.e се връщаш на кореспонденцията с гълъби и писма по пощата и телеграми. На колко годинки си бе умнико? Като ти вземат интернета ,как и къде ще,, изявиш" пилешкият си мозък .Като оня който реже клона на който удобно е седнал!O,sancta simplicitas!!!

33

ФЕН

преди 4 години

Един от последните стари--МНОГО ГОЛЕМИ !! Мир на душата му !

32

Анонимен

преди 4 години

Обичан!Светла му памет!

31

Хехехе

преди 4 години

- Казаха, че ако не разкараш тухлите, няма да играят с мене. Да ги разкараш, чу ли?- Ти ли ще ме учиш, бе посeрко?! Тяма да ядеш за наказание. Никва вечеря!- Кажи му, че съм гладен маааа..... ааа ...... :,(- Еееей... ти! Виж какво е слабичко дитето бе!:)

30

Анонимен

преди 4 години

Свързвам ги с една реклама за кренвирши.Бог да му прости.

29

ПроСоТо

преди 4 години

До ffffffffffкато всяко нещо,така и Интернета го ИЗРОДИХА в "маша за влияние".Ако някой си мисли,че просто му е дадена възможност свободно да общува с останалите,жестоко се лъже!Интернета е ..ИНТЕРНАТА на земната популация!..Хората доброволно и с интерес се набутват там,но си нямат и най-бегла представа какво всъщност се случва "зад завесата".

28

Поклон

преди 4 години

Беше много подходящ за характерни роли, представящи хора от определени социални категории.Добър актьор беше.Светла му памет.

27

Анонимен

преди 4 години

Бог да го прости! Голям актьор!

26

Анонимен

преди 4 години

Най добрите си отиват остават тези които и за чъп за зейе не стават. Бог да го прости.

25

ffffffffff

преди 4 години

гугълът краде и паролите през хрома да търси и в личните съобщения, скайповете и пощите, с достъп само за ***-л0умни американци, и логиката на търсене краде която също е само за американци и за тиквата, съберете се повече хора и нападнете гугъла и сащ 100% ще фалират, долу тъ-пите май-му-няци от сащ! сащ са ***-деленца!

24

U2

преди 4 години

Бог да го прости!Беше голям човек и актьор!