14

Анонимен

преди 4 години

Не яжте месо. Този вирус е само първият конник от Апокалипсиса.

13

МКII

преди 4 години

До аз-ътЯ по-спокойно бе. За разни вкиснати маргинали и кeлeши като тебе, каквито и мерки да се вземат или да не се вземат, няма угодия. Вие си лаете и хленчите ей така за спорта, без значение какво е положението. Затова и нищо не зависи от такива като тебе.

12

Иван Бесни

преди 4 години

Не се връзвайте на *** пропагандата - яжте, пийте и се веселете докато най-дебелия му се пръсне шкембето, и след това се хвърлете и изяжте кой колкото може от това златно съкровище

11

Анонимен

преди 4 години

Не яжте месо. Господ ви го намекна деликатно.

10

Бау

преди 4 години

Това да си добър, мил и смирен, защото го пише в стара книга е меко казано нелепо ... Това е човешко! Той щял да бъде добър, защото според библията трябвало да е добър и ако е добър ще иде в рая... Трябва да му се обещае награда, за да е добър ве....

9

антипоп

преди 4 години

И какво толкова празнуваме на великден? Сценка от древен фантастичен роман?

8

аз-ът

преди 4 години

Първата истинска и смислена статия от месеци насам.. Наистина смирение, истинска вяра и Христова любов и доброта ни трябват, за да пребъдем!----абе я си пий хапчетата бе. И си еб... майката между почивките.

7

House M.D.

преди 4 години

Агнешкото се яде на Гергьовден, а не на Великден!Краси, защо те е страх да цитираш 1 Лет. 21:1-7?

6

аз-ът

преди 4 години

според мен нашите се ОСР*ХА. Да действително цифрите са малки (ако приемем, че са верни и не са продукт на малкия брой тестове).И? ШВейцария и Австрия влязоха с нас, 2-3 дни преди и вече се спускат надолу по графиката. През Май ще сме ЕДИНСТВЕНАТА държава с карантина в ЕС! Те умишлено подтискаха надолу графиката, с цената на това графиката да се "разкрачи" и това вместо един месец да продължи 3-5. Да ниски са цифрите, но цената ще е УБИЙСТВЕНА! Май месец ще има много недоволни!

5

Анонимен

преди 4 години

Браво, хубава статия! Но все пак в този момент на човек какво ли друго му остава, освен да удари 2-3 ракии. Иначе за близките хора е така1

4

43550

преди 4 години

Който носи Вяра в душата си, не се нуждае от специално място за празнуване. Колкото по-даече сме от истерията на последните години на големи християнски празници, толкова по-истинско е преживяването.

3

Вяра

преди 4 години

Първата истинска и смислена статия от месеци насам.. Наистина смирение, истинска вяра и Христова любов и доброта ни трябват, за да пребъдем!

2

аз-ът

преди 4 години

за Великден, че всеки трябва да си стои вкъщи, спор няма. Няма какво да се коментира. Вие кажете, какво правим след това. Очевидно плешивия НЕ вярва в груповия имуниитет, имало било публикации за ре-инфекция. Добре, не го оспорвам, щом казва, че има-има. И? Ще седим така затворени, докато се намери лекарство, или лъчите убият вируса, нищо че в Австралия в момента слънце-бол, вирус-също. Това живот ли е, за определени мижит*рки, които и без това не излизат е ок, ама за останалите? До кога бе ?!

1

.

преди 4 години

Браво! Благодаря за хубавата статия! Бог да е с всички нас, амин!