66

Анонимен

преди 4 години

До 65Хората сутринта на брифинга ясно казаха, че имунитета след боледуване... не е гарнтиран при корона вирусите...Даже вече в Корея има хора, които ги повтаря.

65

НЯМА ТЕСТ

преди 4 години

До АнонименТеста за антитела изобщо не е тест за коронавирус,не схващаш ли?С теста за антитела НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ,че имаш точно коронавирус,а сега професионално -Тестовете, които правят в момента (PCR), хващат наличието на вирус, във времевия интервал от 3-4 дена след заразяването до 15-20 дни след това. При контактните лица обикновено не се хваща нищо, защото това са едни хора, които са го преболедували вече и не отделят вируса или пък са заразени, но все още не са започнали да отделят вируса, защото се намират в инкубационен стадий

64

Анонимен

преди 4 години

По-добре Мангъров да си мълчи, че освен да се излага в последно време друго не прави.

63

Анонимен

преди 4 години

Дали притежанието на Мангъров на частна лаборатория не обяснява досегашните му критики на правителството за борбата с коронавируса, питат се в гилдията.Не знам в коя гилдия какво се питат, но най-накрая някои схванаха това, което той казва от доста време - че като си седим по къщите, а не ни тестват, файдата е никаква. Просто си седим. Нито обменяне вируса, че да го прекарат, па дори и полека тия прословути 70%, нито знаем кой досега го е минал и кой - не.

62

Анонимен

преди 4 години

ТОЯ ИСКА ДА ГЕПИ ПАРИТЕ,щото има чсастна лаборатория и фирма,той дори не е добър лекар и пациенти са се оплаквали от него,че само им взима парите,а нищо не върши и не познава.Тестовете не могат да разпознават вируса,това е много сложно за доказване и то в късна фаза,затова тестовете не вършат никаква работа,тестовете за антитела не е тест срещу коронавирус,антитела могат да се образуват срещу различни заболявания или инфекции!

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59Наистина защо искат да ни тестват,като тестовете ще покажат,че си бил болен от някакъв грип,но не и дали е корона?

60

Анонимен

преди 4 години

Уволнете този досаден досадник.

59

Анонимен

преди 4 години

НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ТОЯ,НЕ ДАВАЙТЕ ДА ВИ ВЗИМАТ ТЕСТОВЕ,ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ВИ МИСЛЯТ ИЛИ КАКВО ЩЕ ВИ ВКАРАТ!

58

MaйMyнaтa

преди 4 години

Вируса е ексцентричен, за да се добие имунитет трябва човеците да се въртят в кръг...и като припаднат са с антитела вече.

57

Анонимен

преди 4 години

В Южна Кореня над 600 души повторно са се разболели от вируса. За какъв имунитет говорим. Срещу вирус имунитет не се придобива.

56

Бау

преди 4 години

Всички ще "желаят"....

55

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с изследването на полицаите и лекарите в София, защо не оповестихте резултатите. Защото нищо не открихте. Сега пак нищо няма да откриете.

54

Анонимен

преди 4 години

Няма да ходя в Банско никога вече!

53

Анонимен

преди 4 години

В Германия са го решили- след католическият Великден тази събота и неделя отпускат мерките, иначе ИКОНОМИКАТА рухва и освен здравните проблеми ще дойде гладът ,а оттам престъпността и насилието.не знам кой ще се разболее и умре зависи..на който каквото е писано.

52

Разследване Lupa.bg

преди 4 години

Дали притежанието на Мангъров на частна лаборатория не обяснява досегашните му критики на правителството за борбата с коронавируса, питат се в гилдията.И дали той не иска фирмата му да бъде включена в борбата с опасната зараза с бързите тестове за наличие на антитела,за които днес така настоятелно призова.При представянето на екипа на Медицинския съвет той горещо препоръча да започне масов скрининг за COVID-19.

51

Анонимен

преди 4 години

И при 7% няма да откриете антитела. Търсите под вола теле.

50

Анонимен

преди 4 години

Тоя иска да източи здравната каса и парите на пациентите и държавата с частната си лаборатория и фирма,човека е златотърсач,не му вярвайте!

49

Винаги

преди 4 години

Винаги при спор за начини за предпазване от вируси между инфекционист и пожарникар ще вярвам само на...Пожарникар.

48

А

преди 4 години

До АнонименНе ви ли е срам да цитирате fake сайтове, четете си ги като ви топли, но поне не ги разпространявайте.

47

Анонимен

преди 4 години

Мангъров да обясни зсщо китайските вирусолози не приложиха за китай стадния му принцип. 700 милиона да заболеят и два милиона да измрат.