80

Анонимен

преди 4 години

Това, което си направиш сам, цял щаб не може да ти го причини! !#СтойтеСиДома

79

СКОВАНИ СКОТОВЕ

преди 4 години

МОЛЕТЕ СЕ НА ОКУПАТОРИТЕ, ***, ПИШЕТЕ ПИСМА И ЧАКАЙТЕ ДА ВИ ОТВОРЯТ ПЛАНИНАТА :) СМЕШНИ СТЕ, ЗАЩОТО ПРАВОТО ДА СЕ ДВИЖИТЕ ВИ Е ДАДЕНО ИЗНАЧАЛО, НО ВИЕ И ТОВА НЕ РАЗБИРАТЕ

78

Подкрепям

преди 4 години

Срамота е че са затворени парковете и планината. В заповедта на полицаите (която ми показаха) изключение има само за кучета! майки разхождат децата си между колите по софийските улици. Това показва нивото на управляващите. Борисов има кучета - дори подари едно на Путин, та затова... След два месеца в къщи, обездвижени и със сринат имунитет, затворени като болни, без да сме такива (който спазва разбира се, но рискува глоба) ще се разболеем много по-лесно.

77

79

преди 4 години

Чичо доктор живее от такива като теб, като се разболееш ще ти даде хапче, ще ти подтисне една болест, ще ти отключи 10 други. И парички да си носиш.

76

ха ха

преди 4 години

Добре бе, здраве. Ако някой ден вземеш, та се разболееш - да не хукнеш по доктори? Отиваш там, в планината - тя ще те излекува. Сядаш на някоя поляна и ше зяпаш облаците, докато оздравееш. Ако изобщо се разболееш де, то нали вас планинарите болести не ви хващат по принцип ама въобще.

75

Анонимен

преди 4 години

Учудвам се, че издържахте вече месец по панелките. Явно доста консерви и буркани сте скътали. А утре?

74

Анонимен

преди 4 години

Надявайте се, ама няма да ви пуснат, защото на Витоша ще се разхождат само богопомазаните и галения от трима папи по главата.

73

Анонимен

преди 4 години

В планината и парка не може, но можете спокойно да се включите във вълната на сезонните работници и да помогнете в обирането на европейската реколта със санкцията на Европейската комисия.

72

Анонимен

преди 4 години

Мангъров каза, че ще умрат между 100 и 200 души, но заради това не трябва да се съсипва икономика. Заради това Бацо му скочи по най-отвратителен начин и хората от Медицинския съвет решиха да не бъдат повече алиби на тоя страхливец!Накрая пак ще излезе прав Мангъров. Ще умрат стотина души, повечето с много други хронични заболявания и ще имаме и съсипана икономика и милиарди задължения, защото Бацо трябва да си храни калинките.

71

Анонимен

преди 4 години

Я си стойте дома! Скоро ще има недостиг на псиполептици и антидепресанти по аптеките

70

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Ще отворят планината !!! Хи-хи-и, да не би да са луди ? На Борисов му трябват болни, а не здрави хора! Така му е наредено и изпълнява! Ако не изпълнява ще бъде свитнат тутакси !

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70Ама въобще не излизай да не се заразиш бе само пускай една кошница герберите да ти пълнят с провизии.

68

69

преди 4 години

И като се юрнат хората по тия тесни пътеки - хиляди нагоре, хиляди надолу един до друг, един срещу друг, едни слизат други се качват, трети спрели да си починат, да погледат, та се срещнал един с друг па се заприказвали, *** изобщо такова здраве ще настане, стой та гледай.Да отворят и плажовете, ми то и там - пращи от здраве. Големи плажове, кво толкова - що да стоят празни, пък хорта - наврени у къщи??

67

бай Миле до 50

преди 4 години

Колко па да е опасен новият вирус? Да, опасен е за дъртите и болните... само дето умрялата икономика е опасна ЗА ВСИЧКИ!Да, хора ще умрат от вируса, но много повече хора ще умрат от кризата, която предстои.Крайно време е да се разбере, че и да се спасят едни 10 000-20 000 болни и дърти хора се жертват в пъти повече хора (+спасените дърти и болни).И не, не може човек да се скрие от вируса. Всички ще се заразим. Дори и като в Китай да се направи, след година ще дойде някой болен и пак отначало

66

До 53

преди 4 години

Че те любителите на сбирките и сега не можеш да ги спреш да се събират на много по-опасните затворени пространства, където също си правят скари и си къркат! Та къде казваш е по-безопасно за хората - в разрешените за ползване метро, гр. транспорт, брифингите на затворено пред N на брой ***, оператори и т.н. или разходки на открито в парка и планините....

65

Анонимен

преди 4 години

Ядете ли силна храна? Мръвки, дробчета, карантийки? Хапвайте, хапвайте...

64

Венету

преди 4 години

Това го разбират само които не са завършили помощни и милиционерски училища

63

Анонимен

преди 4 години

Иначе опашките пред бюрата на труда стават все по-дълги.

62

Доктор

преди 4 години

До Славянин : Ти , червен другарю , си от тези ,които са взривявали църквите в България ! Не ви опаковахме след 1989 г. и много сбъркахме ! Днес трябва да екзекутират такива га.до.ве като теб !

61

Анонимен

преди 4 години

До славянинВярно е, не си от Софи, останалото ти е боза.