98

Анонимен

преди 4 години

Човек върви по улицата, размахва ръце, вика къш, къш, казвайки че гони крокодилите. Казват му, че крокодили няма. Е, затова няма, защото ги изгоних.

97

така като гледам

преди 4 години

До pakнищо не си разбрал, по-добре си мълчи

96

бай Пешо

преди 4 години

До КокиНали кризисния щаб точно с това се занимава - да балансира между здравния и икономическия проблем, за което носи отговорност пред нацията. Мангъров може да си балалайка колкото иска, защото носи нулева отговорност! С подобните на него ще се занимае прокуратурата когато приключат нещата..

95

pak

преди 4 години

Наистина ли вярвате, че държавите решиха да унищожат икономиките си, за да спасят стотици възрастни хора, които така или иначе вече са отписали? Помислете малко, дори и 1% от населението на всяка държава да загине, това няма да доведе до срив на икономиките, но ако доброволно затворим всичко и блокираме държавите, това със сигурност ще предизвика срив. Задайте си въпроса на кого е изгодно това?

94

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 117Жителите на екзотичните махали ваксинирани ли са масово?Не знаеш ли, че голяма част от тях са потомци на лица, събирани от бай Тошо от съседните държави в периода 1960-1973 г. Сред тези хора дори и преди 1990 г. беше трудно да се наложи желаната дисциплина, каквато спазваха 99.5% от българите и другите етноси, съставящи нашата нация.Н. Слатински прогнозира откъде ще дойде опасността, ако и в нашата страна пламне епидемия. Откога говорим за пълен блокаж на онези квартали!

93

Ха дано

преди 4 години

Ама надали.Братчедите от маалите имат грижата вирусът да се разпространява.

92

Анонимен

преди 4 години

Какво излиза накрая?Ние българите, които имаме имунитет защото сме единствените масово ваксинирани с БЦЖ в света се карантинирахме първи,вместо да продължим да работим и да произвеждаме маски,апарати и каквото трябва за да се преборят другите народи.Изпуснахме златен шанс за надмощие в икономиката над цял свят!

91

Анонимен

преди 4 години

Смятайте колко сме зле щом не само емигрантите,ами и вирусите бягат от БГ!!!!

90

Анонимен

преди 4 години

Ало, коментаторите, четете докрай а не се изхождайте само да изходите нещо по въпроса.Физическата изолация е основната причина за предпазване на българското население. България беше първата страна, която взе строги мерки, и това се отчита като положителен момент. Хората не бива да се притесняват. И китайски, и европейки имунолози съобщават, че около 80% от заразените с COVID-19 нямат или имат много леки симптоми на заболяването, което е въпрос на създаден имунитет, казва професор Иво Петров

89

Анонимен

преди 4 години

до 110Ще ти осигуря кожен пирон за кожения ти коридор ако е влажен и не е позеленял още..

88

Анонимен

преди 4 години

Бай Тошо викаше:''Ще се наведеме,ще изчакаме да отмине тая перестройка...''Та така си продължаваме и днес!

87

тази сутрин

преди 4 години

А в Гоце Делчев 12 лекари напускат заради шефа си-магарешки инат,но човек на когото трябва.

86

До Коки

преди 4 години

Защото всички медии са на издържка на държавата,а държавата я управля баш Бойко и затова няма да чуеш какво кавза Мангъров ...!?фА баш Бойко слуша СЗО която е упралява етиопец "калинка" на Бил Гейтс ...

85

Анонимен

преди 4 години

Ако някой от тук пишещите може да ми осигури зелен коридор и една златна банкова карта, готова съм да направя един тур Бергамо, Венеция, Рим, Мадрид на момента. Ще подпиша и отказ от реанимиране, да не ви подяждам откъм респиратори.

84

Анонимен

преди 4 години

Скапания вестник днес.бг отново е пуснал някакъв да си развива сеободните съчинения.

83

Коки

преди 4 години

До ДодоА защо не чуем доц. Мангъров, той казва, че нищо не е трябвало да се затваря, той е вирусолог, а слушаме само шапкари, които са хирурзи, те ли знаят повече или вирусологът. Как извъртяха всички ни и ни .... мамата. Интересно ми е, ще се спасим от тази заплаха, но какво ства с другите заплахи, безработицата, не можеш да си платиш сметките/задълженията и като цяло да се гледаш. А тези във властта продължават да крадат. Наивен и неумен народ е българският.

82

@

преди 4 години

Всъщност професора казва, че изолацията е основния фактор за неразпространението, както по принцип (с по-ниска икономическа активност) така и конкретна (с карантината).Менението му за БЦЖ не става ясно какво общо има със сегашния проблем. Има една спекулация, че Португалия е по-добре, защото я сравнява с Испания, но Португалия наложи карантина много по-рано от Испания и въпреки това има повече смъртни случаи от страни като Германия, Норвегия на милион и пр. и са в топ 15 на случаи на милион

81

сс

преди 4 години

Нас все нещо ни подминава ... докато не ни удари кораво.

80

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не е прав кардиолога - никакъв имунитет нямаме! Твърде рано потиснахме разпространението на вируса и не трупаме групов имунитет, а той е крайната цел на всички мерки. Липсата му ни обрича на дълга карантина. Ей сега ще видите как италианци, испанци, англичани, холандци, шведи ще изпреболедуват до края на месеца и ще подновят купона. А ние ще гледаме през прозореца!

79

Константин

преди 4 години

Нали бойко и генерала говорят, че до 2-3 седмици ще сме в ада, ще има сериозен пик и такива неща. Този другия сега казва, че няма да иа пик и ще ни подмине, защо тогава си седим в къщи и фалираха 50 процента от хората и бизнесите, най-малко. Лъжливи боковци, може да се използва боко като нарицателни за б о кк лл уу ккк. И 103 коментар е прав.