124

изгори за да светиш

преди 4 години

Никой не иска да изгори като бушон.

123

Анонимен

преди 4 години

Благодарности на целия екип, със сигурност ако се ползва трудът им, който нека дебело подчертаем - те дават БЕЗВЪЗМЕЗДНО, товае много важно, защото някои коментират, че едва ли не са се продали, ще бъдат спасени човешки животи. Поклон и адмирации!

122

Анонимен

преди 4 години

Точно така, Докторе! Свършихте огромна работа, помогнахте на колегите си лекари, дадохте съвети на щаба, които не се приеха, нямате работа повече там. Отговорността е изцяло на ББ.

121

Анонимен

преди 4 години

До ВанкатаДа, "велики специалисти": един зъбар - виновен за смъртта на младо момче, един психар, един хирург....въобще все разбирачи и специалисти по пандемии, вируси, дезинфекция и карантина????? Егати плъховете.

120

До 123

преди 4 години

Абсолютно! Доктор Дечев публично разкри как се краде законно от грберастката пасмина и достойно се оттегли.

119

Анонимен

преди 4 години

Този съвет имаше две твърдения: първото, че са необходими милиони бързи тестове за ограничаване разпространението на заразата, и второ - ковид19 е обикновен грип и не трябва да ползваме маски и ръкавици. След като се уточни, че бързите тестове са неверни, а вносителя и техния спонсор няма да спечели милиарди....съвета се саморазпусна. Вероятно спонсора вече не им плаща за дърдорене по телевизията.... А, уж милеели за България и българския народ???

118

Анонимен

преди 4 години

Читав медик в тази *** подмазваческа среда трудно се задържа! Пример др Дечев, още един достоен човек!!

117

Анонимен

преди 4 години

Ами да, то това му бе идеята на ББ-да противопостави двата съвета а той да излезе сух и с крилца!! Ама не му мина номера!!

116

Анонимен

преди 4 години

Проесор Костов, можеше да стане герой, ако оня ден, по време на брифинга, се беше изрепчил на простака Борисов, но го достраша. Доц. Мангъров, поне до края си отстоява позицията и дори не седна на масата с микрофоните заедно с Тиквата.

115

Ванката

преди 4 години

Това беше пародия на експерти, тотална излагация и срам за останалите медици. Може да са били експерти преди време, сега се показаха като изкуфели, многословни и нарцистични старчета. То не бяха ермитажи, виенски кифли, хоризонтална и вертикална хубост... - който им е гледал презентацията на брифинга вчера, ще разбере - пълни перушани!

114

Анонимен

преди 4 години

Няма значение, важно е Бойко да се махне! :)

113

Анонимен

преди 4 години

Та вие не сте започнали.Та карантинатасе брои в начална фаза.Та вие бяхте загодини напред съветници.И ...направихте един ялов доклад и край.Няма решение,хоризонти,икономическиефекти и какво правим.Кажете,защо не се курдисахте.Костов, що се напиня.На Годжи мима, ли ви бутна,или мисирената снаха.

112

до коментиращите

преди 4 години

Eй дърдорковци Я прочетете колко Смърт и Отчаяние има в Италия,Испания,Франция,Англия - Целия свят !а вие тук "гладни" кифли "разкривате конспирацията" - искате в чалготеката - Е,Нема да ходите ! и Глоби ще има и шамари !

111

Анонимен

преди 4 години

Дайте повече власт на Мангъра. Той е идеал на този глупав, неук, *** народ, мислещ се за "безсмъртен" виждайки какво се случва по света. Българина - цар на конспирациите. Мангъра обединител на нацията, която няма търпение да се юрне на улицата защото кризата е измислена. Айде да валят минуси...

110

Анонимен

преди 4 години

Фашизъм.Неудобните се отстраняват незабавно.

109

EE

преди 4 години

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА МЕЖДУ РУСЕ И СТАРА ЗАГОРААЗ СЪМ ИСТИНСКИЯТ ЕВЛОГИ ДИНЧЕВИСТИНАТА САМО ТУКruseonline.info/smf/general-talk/moeto-etae-met-a-ee-kak-aa-'oata'/

108

anonimen

преди 4 години

Странна идилия първо бизнеса после тия после третите човек на кого да вярва а след това утре другите да се смееш ли или да плачеш

107

Анонимен

преди 4 години

Ясно е, че кризата ще се решава по милиционерски и по военному и затова катастрофата е повече от сигурна!Нормалният свят не се управлява от милицонери и военни.

106

Анонимен

преди 4 години

Това са хора с биографии,достойнство и чест.Не като шефа на пътната агенция.А пропо, той още ли ходи по мегданите да вика?

105

Tangra

преди 4 години

Кой иска да е патерица на барселонския любовник.Некадърни са да управляват. Но то кой е кадърен.Чакаме баба Ванга ама и тя я няма вече