151

999

преди 4 години

А защо всеки ден на летище София продължават да пристигат пълни самолети с тъмнокожи съграждани от Испания и от Англия. Движението в града е забранено, ама между държавите може. Пристигат и щъкат като въшки навсякъде без да могат да ги контролират. Отворете сайта на летището. Всеки ден има по 3-4 полета от Лондон. Има и полети от Мадрид, където заразата върлува с пълна сила! До кога ще ги прибираме?! Затворете летището и наложете пълна карантина, за да има смисъл.

150

Сляпо да прогледа

преди 4 години

В момента става едно заграбване на трилиони, което ще засенчи 2008 до такава степен, че всички ще забравят за нея година. Простолюдието в големи дози още не могат да загреят албанските реутани и си мислят, че водим война с някакъв си вирус там. А малкото умни, които виждат какво става не знаят какво да правят по-напред, защото хем се борят срещу мутрите, хем срещу слепите овце.

149

никой

преди 4 години

братовчедка ми работи в болница в Лондон, в бърза помощ.инфо от вчера.Препълнена, с огромни опашки за преглед и прием, мед.сестра за всичко.Сама не интубира.Повръщане ,храчене ,кървища , непрекъснато нощни смяни.Мисля че се е прежалила.Каза единствено дано не свършат скоро предпазните им средства.До преди 10 дена са нямали нито маски, нито ръкавици.Да не стресирали пациентите.Друга имам в източните щати .Преди 10 дена каза че е страшно.Нейната сестра от Ванкувар 14 дена в карантита -контактна

148

999

преди 4 години

А защо всеки ден на летище София продължават да пристигат пълни самолети с *** съграждани от Испания и от Англия. Движението в града е забранено, ама между държавите може. Пристигат и щъкат като въшки навсякъде без да могат да ги контролират. Отворете сайта на летището. Всеки ден има по 3-4 полета от Лондон. Има и полети от Мадрид, където заразата върлува с пълна сила! До кога ще ги прибираме?! Затворете летището и наложете пълна карантина, за да има смисъл.

147

Анонимен

преди 4 години

до 160 Ти си първи в списъка с изгубените души, бра'чед!

146

Анонимен

преди 4 години

Само за безсрочната издънка на Магарешки - бензиностанция да не видиш, аптека да не видиш, живот да не видиш. Безсрочно!

145

Анонимен

преди 4 години

Много загубени души виждам тук.

144

Анонимен

преди 4 години

Сега мислите за париАми, виж сега, човек, аз не помня някога Топлофикация, примерно, да ми е опрощавала сметката, щото съм бил болен и съм си седял у нас. И сега няма да стане така, имам такива подозрения. Не съм се засилил милионер да ставам, ама имам идея какво е да си безработен и да ти кажа, почваш да разбираш стария мафиотски лаф "Парите не са всичко на света, ама като ги нямаш - те са". И някак не искам пак да достигам дотам.

143

Анонимен

преди 4 години

Какви коментари само чета.

142

Анонимен

преди 4 години

Смъртоносен вирус няма, има един нов тест(PCR) който дава положителен резултат на какво ли не.Колко наивни са хората. Тези които ги държаха в мизерия допреди месец изведнъж се нарекоха в ангели-пазители и хората го повярваха.

141

Анонимен

преди 4 години

до 145 Не съм запознат с ваксините, но казаха някои че по бай Тошово време когато като малки 1 клас ни биеха инжекция в рамото (май беше срещу детски паралич), не само у нас но и в източните страни на Европа, сега заради тази ваксина която е у телата ни повече от 40- 50 години..... има много по- малко хора заразени от короната именно заради тази ваксина навремето в тези страни.

140

ДА

преди 4 години

Каква карантина ,бе!?Всички магазинчета са отворени,а ние седим между четири стени или работим от вкъщи!Или да бъде карантина или не.Само хранителните и аптеките да работят!Това разбирам аз под карантина-две седмици,ако всичко беше затворено и край!А ние си протакаме карантината и мааме по магазините!Като се стопли-ела да видиш кой ще седи в къщи!

139

Анонимен

преди 4 години

Ако не се спрете ще стане като в Италия и като го осъзнаете ще е късно! Сега мислите за пари, но когато близките ви започнат да умират пак ще пищите, че не са ви предпазили. Трудно е да оцелеем в икономическа криза, но в здравна криза е невъзможно да оцелеем. Тя е много по-страшна. Всеки може да се поинтересува и да прочете достоверни източници, а там пише, че това не е обикновен вирус. Стига празнословия и конспирации. Осъзнайте се и си стоите вкъщи, защото после няма връщане назад!

138

Анонимен

преди 4 години

Сега се занимавате с медициннски проблеми, скоро с военни.

137

Анонимен

преди 4 години

КАТО ЧЕТА ПОВЕЧЕТО КОМЕНТАРИ СИ МИСЛЯ: АКО НЕ ДАЙ БОЖЕ ВЛЕЗЕМ В ИСТИНСКА ВОЙНА И ВСИЧКИ МЪЖЕ НАД 18 Г БЪДАТ ПРИЗОВАНИ ДА ЗАЩИТЯТ СТРАНАТА СИ, ЩЕ ЗАГУБИМ ВОЙНАТА ПРЕДИ ДА СМЕ Я ЗАПОЧНАЛИ! И НА ГЛАД СЕ ИЗДЪРЖА, И НА ЖЕГА, И НА СТУД! АКО ЧОВЕК Е ДОСТАТЪЧНО ОТГОВОРЕН, МИСЛЕЩ И ИМА КАУЗА! И ИМА ЧЕСТ! ПРЕДИ: ЗА 600 ЛВ НЯМА ДА РАБОТИМ. ЩЕ СТОИМ В КЪЩИ! СЕГА: УМИРАМЕ ОТ ГЛАД, ИСКАМЕ РАБОТА! НЯКОИ ХОРА МАЙ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ!

136

Анонимен

преди 4 години

всичко ще се оправи и това ще премине като пътен влак и пак ще си стъпиме на крака ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

135

Тц

преди 4 години

Аз предлагам да обявим извънредно положение до края на годината. Да изтеглим 50 милиарда дълг. Отново да се отвори КТБ и на всеки гражданин ще се раздаде кредит на стойност 10 хиляди през тази банка. После тя ще фалира,защото ще бъдат раздадени кредити на разни отдавна умрели лица и кредитите няма да се върнат. Някой пак ще се налапа и всичко ще е по старо му. Внуците да му мислят как държавата ще връща кредита.

134

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 141До Коледа и след това някой да дръпне шалтера.

133

До 139

преди 4 години

Бцж не се реимунизира на 10 години, последният прием е на 17 години, тази за която си мислите на 10 години е тд

132

Анонимен

преди 4 години

Две жертви и много пострадали при верижна катастрофа на магистрала Марица. Сблъскали са се 22 товарни автомобила, както и служебни коли на полицията и автомобилната администрация. Причина за верижната катастрофа - корона вирусът!