230

Анонимен

преди 4 години

Браво на г-жа Василева за материала, но бих й препоръчал да използва и материалите на Изборския клуб в Русия. Той не е така известен, но публикуваните от него аналитични доклади и материали не отстъпват по качество на тези от Валдайския.

229

Анонимен

преди 4 години

Единственото от което страдаш е липсата на акъл. Не от вируси и прилепи. Търси лечение някъде из книжарниците и библиотеките.

228

свали маската

преди 4 години

Всички страдаме от китайския вирус и неговите последици - дори защитниците на този пещеро-прилепен режим.

227

анонимен

преди 4 години

Тук всички сте компетентни, всички с образование, но с правописни грешки в глупавите си писания! Изявявате се като медицински експерти и политически анализатори, сиреч всичко знаете! Не, нищо не знаете и останалите нищо не знаем! Природата ни удари такъв шамар, може би и с наше участие, и не се знае кога ще се съвземем! Дори и великите сценаристи на Холивуд не можаха да предвидят такъв сценарий за света! Смирете се, прашинки сме, почти колкото коронавирусът!

226

Анонимен

преди 4 години

До ОФНаправо ме скъсвате от смях с тоя комсомолско-партиен речник. Изразни средства, изказ, маниер .... направо ще ме съсипете. Хахахаха

225

ОФ

преди 4 години

"Пиндостан печата $2.2 трилиона, за да може с тях утре да закупи съсипаните икономики на страните и да стане едноличен собственик на ресурсите на света."-------------------------------------Може би такива са плановете на Пиндостан, но ще се съгласят ли с тях Русия и Китай? Разбира се, че няма да се съгласят и ще направят всичко възможно да не се окажат лесна плячка. Предстоят турболентни процеси. А бъдещето? Предстои да видим и узнаем.

224

Анонимен

преди 4 години

До 281"Баце" показва произход от територия, която в България не без основание е известна и като "Резерватът". Иначе, изречение се започва с главна буква, а сравнителните степени се пишат с тире. :)

223

Тонката

преди 4 години

Като чета коментарите по долу на Ястреба Ходжа си мисля дали не е време Корнелия Нинова да си го прибира Рафи от САЩ и да го прати да припечелва в "процъфтяващ"Китай или Русия:):):):)Хитри са обаче нашите другари,никога няма да стане тази:):):):)

222

до Тонката

преди 4 години

баце, ти имаш ли завършено образование? НЯКАКВО образование? Прочетох няколко коментара където си спамил тук, и да ти кажа, децата в детската градина са по умни от теб.

221

ОФ

преди 4 години

Разбира се, че е необходим общ план за възстановяване на света, но Пиндостан нямаше да се казва по подобен начин, ако не го извърти единствено в своя полза. Какво имам предвид. Вижте действителността на планетата днес: пандемия, заразени, умрели, затворени производства, милиони безработни, срив на икономиките на държавите, обезценяване на активитеПиндостан печата $2.2 трилиона, за да може с тях утре да закупи съсипаните икономики на страните и да стане едноличен собственик на ресурсите на света

220

Сделано в Китае

преди 4 години

*** от Пекин са "Изпарили" поредният Лекар - Доктор Ай Фен (Ai Fen) от Централната Болница в Ухан е в Незвестност след като дала интервю, което не се харесало на Пекин - това е лекарката първа идентифицирала Вируса като SARS-CoV...е на нас СЗО ни казва, че не е SARS-CoV, а е SARS-CoV-2. Разбира се, ГМО формата на SARS-CoV, как да я наречем друго яче освен Версия 2... Готвиме се за Версия 3 и 2-рата версия за момента не е достатъчно успешна за Пълен Геноцид на Капиталистическият Враг!!

219

ищец

преди 4 години

Пещерните комунисти в Пекин дължат обезщетения, че в началото прикриха и след това разпространиха китайския вирус с туристи по цял свят.

218

Тонката

преди 4 години

"Бизнесът"на Китайците в България загина:):):):)Гешев им затвори Илиянци,а Бойко им затвори миризливите така наречени "Китайски ресторанти":):):):)След време и да ги отворят,нещо което много ме съмнява като знам кой е шеф на БАБХ,никой няма да стъпи там вътре да им яде коронавирусните специалитети:):):)Марш обратно в Китай:):):)

217

Анонимен

преди 4 години

До Сделано в КитаеС техните 56% не-бели (и нарастват) малко трудно. Да не говорим, че мултикултито и мешането на расите са си техни изобретения.

216

Анатема,краваре!

преди 4 години

Ционисткият краварник трябва да бъде унищожен чрез всички възможни стихии, за да настане мир на Земята!

215

Сделано в Китае

преди 4 години

САЩ Последната Надежда за Бялата Раса!

214

Е

преди 4 години

Сблъсък между Китай и САЩ ще изглежда като сблъсък между наперен овен и влак!Всички знаем края!

213

Анонимен

преди 4 години

Както винаги русия не е включена в сметките.

212

Мда

преди 4 години

Чайниците отровиха Света! И Светът никога няма да го забрави!

211

Анонимен

преди 4 години

До Руски мужик с водкаЗа руснака само водка и подвизи