291

Анонимен

преди 4 години

Нали тия от чужбина пращаха всяка година милиарди сега държавата им плаща лечението в болница!

290

Българин

преди 4 години

Кое е спад за вас Г-н Борисов , че всеки човек всяко едно живо същество живее с милиони вируси в себе си и то е е само това , но повечето от тях са от рода Коронавируси но нито един от тях не е смъртоносен и ето и оловката , трябват мн голямо количество от даден вирус за да застраши здравето ни , но пика няма да падне никога защото и клинично здрави хора живеят от столетия с коринавируси които си преживяват с нас и всеки един тест не се изследва за конкретноят нов щам , а дали има вирус е има

289

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 318Като ти спускат опорни точки, поне ги напиши правилно! Щом си неграмотен винаги ще си гладен разбираш ли?

288

Масажиста

преди 4 години

БОРИСОВ,ти друго мнение по даден въпрос не приемаш! Доц.Мангъров е специалист,а ти си правил масажи на ушите на Т.Живков,когато му беше пазач!Тъпите са ***,защото не могат да оценят умните!

287

Анонимен

преди 4 години

Бойко пожарникар....!

286

Анонимен

преди 4 години

бате боико струва ми се че скоро ще ти чупят чотурата не разбра ли че ние сме раязлични от европеският съюз вчера гледах в БЕЛГИЯ преди да влезнат в магазина им раздават безплатни маски а тук някои ще станат милионери покровителствани от вас 1,80 маска менте разбери че още малко и хората ще огладнеят тотално в момента има хиляди безрзботни прави си сметката да не стане като ЧАУШЕСКО гладът е по силен и от коронавируса

285

Анонимен

преди 4 години

Когато бях ученик, класният ми казваше: "Когатомедицината говори, всички други мълчат".По случайност попаднах на обратното.Неволно ми сеналага изводът:"Когато егото говори, даже и медиците мълчат".

284

Samo minavam

преди 4 години

Дон Боко е магьосник и за кой ли път се уверявам.

283

Анонимен

преди 4 години

От поредната пресконференция(монолог)за пореден път се убедих колко просто нещо ни управлява!!!!

282

Анонимен

преди 4 години

Ще ни забранят и Великден да празнуваме, така както е тръгнало.Борисов се опитва да направи хората доволни ама само с обещания няма как да стане.

281

Mister Cro

преди 4 години

И последно, недопустимо е мин. председателя да се държи като самодържец и като собственик на държавата и хората в нея. Това високомерие отвращава всеки нормален и себеуважаващ се човек! Самозабравянето е изиграло лоша шега на не един и двама *** с власт!!!!

280

Чочо

преди 4 години

Току що чух изявлението на президента и си помислих -добре, че не ни е премиер .

279

Анонимен

преди 4 години

Заетите в ресторантьорство, кафеджийжтво, транспорт, спорт, магазини и т.н. да си теглят куршума.Поне една година няма да имат работа.

278

Анонимен

преди 4 години

Що не виждам тук новини за Русия?Странно някак изглежда, че не се съобщава, че в Русия няма да се работи април месец...И то заради covid-19...

277

Президент Радев

преди 4 години

Радев помля Борисов и ген. щаб. В момента в ефир говори народа, казва всичко това което ние тук си пишем. Достоен президент!

276

Офффф

преди 4 години

И как да знаем дали спадат? Ми те вземат проби само от хора със симптоми. Ако спрат 100 човека на улицата и им вземат проби съм съгласен,а не като сега от почти сигурно болни. И още нещо,предлагам на изборите вота да е кой не искаш да управлява,да ги видим тогава,ама не им отърва...

275

Mister Cro

преди 4 години

Освен това, ограничения трябва да има, но те трябва да са ефективни и много добре обмислени! Нищо, абсолютно нищо не се направи да се спре и ограничи внасянето на заразата от чужбина. Не бе проявена никаква мисъл нито организационен напън да бъдат поставени под ефективна карантина завърналите се хиляди наши съграждани от Западна Европа! И когато "хванаха" първите случаи, управляващите се паникьосаха, още повече, че не бяха свършили нищо за подготовка на болничната система! Факт!

274

Анонимен

преди 4 години

Едва ли това ще е скоро.Броя на болните е между 20 и 30 на ден.Това не е много за България, ама Борисов сигурно иска да станат между 2-*** и 3-*** на ден за да отмени мерките.

273

Доктор

преди 4 години

Преди малко писаха , че Радеф давал брифинги ??? Този човечец с колко грама мозък е ? Той си мисли, че някой се интересува от неговите олигофренски съскания ??? Скрий се , зловреден шуте държавен ! Не разбра ли , че дори не си и жаба ,та вдигаш крак и ти да те подковат ?!

272

Анонимен

преди 4 години

мале как си го измисляте каза че ако има подобрение до три дена ще смъкнат част от карантината не извънредното полужение