18

Анонимен

преди 4 години

А пък аз ви казвам, че ако не спрете да излагате на показ всеки заразен какво е правил, за да се анатемосва по медии, много скоро болните ще почнат да лъжат. Тези данни лекарите ги имат от самите болни, които ги дават добросъвестно. Ама като ги разпъвате на кръст и плюете защо били ходили до магазин без да знаят, че са болни от този вирус, болните просто ще казват, че са си били единствено вкъщи. От това файда няма да има. Няма да могат да се издирят контактни лица.

17

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Ром да зарази 200 човека и да излъже????Шокиран съм!!!Те всичките роми са все честни и отрудени хора и цялата държава ги мрази ей така без причина!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Разрешете осигорвките да могат да се плащат и в болницата за да няма такива инциденти.

15

НЕЛИ

преди 4 години

ТАКИВА НЕДОБРОСЪВЕСТНИ ХОРА ТРЯБВА САМИ ДА СИ ПЛАТЯТ ЛЕЧЕНИЕТО,КАКТО И ТОВА НА ТЕЗИ КОИТО Е ЗАРАЗИЛ,АКО ИМА ТАКИВА. АКО ГО ИЗЛЕКУВАТ - СТРОГ ЗАТВОР.НИКАКВА ЖАЛ КЪМ ПОДОБНИ НЕАНГАЖИРАНИ ХОРА.ХОРА КОИТО ИСКАТ ,,СЛЕД МЕН И ПОТОП,, СЕГА ДА ОТГОВАРЯ ПРЕД НАРОДА И НЕГОВИЯ ЕВАНГЕЛИСКИ БОГ. НАЛИ ОТ ТАЗИ СБИРКА СА И БОЛНИТЕ В АНГЛИЯ,ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ. НА ТОВА ЛИ ГИ УЧИХА НА СРЕЩАТА? КАК ДА ЗАРАЗЯВАТ ПОВЕЧЕ ХОРА? КОЙ Е ОРГАНИЗИРАЛ ТОЗИ СБОР ДА БЪДЕ НАКАЗАН ЖЕСТОКО !!! ТОЙ ПОРОБИ ТАКА ЕВРОПА !

14

Анонимен

преди 4 години

Как така излъгал!? Те са известни с това, че не лъжат!Вие сте расисти и нетолерантни към измамниците от ...

13

Бръм

преди 4 години

Та сега разбрахте ли що се прибират от чужбина... за да си платят осигуровките... Щото тука има поне има нещо, в чужбината... на улицата...

12

Covid баце

преди 4 години

Крайно време е да се блокира целия Лом за поне 14 дни. Или ще чакаме да пламне областта, а и цялата държава. Видя се, че с тия индобългериъните оправия няма.

11

Анонимен

преди 4 години

Заразения е бил на евангелистки събор във Франция, след това е бил в Германия и се е прибрал у нас с много висока температура. Това обаче го е спестил на всички лекари.Да ви имам контрола по границите. Кога се е прибрал?

10

Odpo

преди 4 години

Ето такава безотговорност трябва да се наказва със затвор!!! Пълна безотговорност...

9

Ужас

преди 4 години

Сега десетки и даже стотици хора и цели магазини и здравни заведения в тази криза ще бъдат затворени под карантина заради един лъжлив ломски ром!!!И после питат що ги мразим??????Ами как да го обичаш такова нещо!!!!! То затова в България се говори, че ром даже и на снимка да видиш пак трябва да му завъртиш един шамар а той си знае защо!!!!

8

И други го правят!

преди 4 години

В разгара на кризата ДЕПУТАТИТЕ си вдигнаха заплатите.

7

Анонимен

преди 4 години

Е как няма да се удължава карантината и да се затегнат яко мерките!!! !!

6

Анонимен

преди 4 години

Щом си е платил осигуровките, направо викайте опяващият орган.

5

Анонимен

преди 4 години

Мисли се за депутатин.

4

Елемаг

преди 4 години

Римлянските пастори ,не са по различни от римляните,на които проповядват!!!

3

Анонимен

преди 4 години

пастор в ромски ломски квартал. Тов даже нямше нужда да го чета. Само кто видях Лом и че е излъгал за болестта си и веднага разбрах етноса му.

2

Анонимен

преди 4 години

Ами страхувал се че ще го изгонят от болницата ако е с неплатени осигоровки.

1

Анонимен

преди 4 години

Ромите никога не лъжат БХК да ви съди.