18

Анонимен

преди 4 години

Болни хора са мотани с дни с температура и кашлица, докато се разболеят вече тежко. Няма кой да ги прегледа - до личния не може, а РЗИ ги мотат. Жена от Враца почита от перитонит от мотане и липса на лечение, защото се чакат милиони болни от коронавирус. В болница в областен град, при област от над 300 000 души, има всичко на всичко 6-7 респиратора за обишване, при все че половината са заети така или иначе с други пациенти заради тежкото им състояние! А тука надуваме имиджа на някакъв зелен чора

17

ДДРОнег

преди 4 години

Всички тръбят за оставане в къщи, но никой не опрощава сметки - това не е ли лицемерие !!!И в магазина ти искат пари, а ако стоиш в къщи, никой не ти дава пари !!!Засега съм добре, но наистина има хора, които не могат без да получават пари, с кредити, с безработни съпруг/съпруга, или и двамата, нямат заделени пари и т.н. Та к'во правим, г-да управляващи, само с 1000-та лв на бащицата-слънце дали ще се оправим ???!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Дъщеря ми става на 18 и не може да си празнува рождения ден. Вие знаете ли какви мъки са това в къщи? Коронавируса ще го изкарам в движение и ще си свиркам. Дба

15

Анонимен

преди 4 години

Валя Балканска: Излел е Дельо хайдутин...ген. Мутафчийски: Няма да излиза!

14

Анонимен

преди 4 години

Това вече прилича на дистопия.

13

Анонимен

преди 4 години

Стойте си в къщи.Професорът е много по умен от всички полуграмотни човечета пишещи небивалици тук.

12

Сик

преди 4 години

Все по-антипатичен ми става този пи ар генерал. Защо не се коментират все по-честите коментари за заболели с пневмония, на които им се отказва тестване за коронавирус и лечение в болница, а си ги оставят у фома. Да *** там, но преди това ще заразят близките си. Тестовете са за депутати, бизнесмени и всякакви медийни звезди в пагони, които дефилират по медиите и биват тествани ежедневно, при положение че нямат симптоми. Пневмониите обаче не се тестват.

11

Анонимен

преди 4 години

С тези билбордове започват да преиграват! Най-много после когато хората огладнеят достатъчно годжито да не може да се движи по улиците всеки ще го плюе и това ще е най-малкото.

10

Коментар

преди 4 години

Бай генерале!Викаш да си стоим в къщи а вкарахте още 48 заразени от Австрия!А защо да си стоим в къщи като вие умишлено ни заразявате!Не можем да се скрием където и да е щом сте решили на всяка цена да ни заразите!Убийци!

9

Анонимен

преди 4 години

Бау, ***, ***...не се мръщи де. И аз си имам мнение и не е като твойто и на генерала. Считам мерките за излишни на нашата територия.

8

Анонимен

преди 4 години

Добре се помпа образа на новия ракетоносител на ГЕРБ. Нищо, че си мени мнението през седмица господин майора, който между другото е повишен в генерал не за друго, а защото като директор на ВМА трябва да е такъв. Преди това не беше. Но на заспалия народ такива измислени и надути герои му трябват, не някой, който мисли!

7

Анонимен

преди 4 години

Бау, кажи нещо кученце. Хайде моля ти се. Нещо умно този път. Не като генерала.

6

Анонимен

преди 4 години

Още ли има ***, които си мислят че ако си седят 3 месеца по панелките вируса ще изчезне? Ето ви проучване от британски учени, което беше публикувано в CNN. Може да го намерите като потърсите coronavirus uk model cnn. Отдолу съм превел най - важното"Проучването заключва, че щом мерките за ограничаване на вируса бъдат вдигнати, вирусът ще започне отново да се разпространява с огромна скорост. Затова тези мерки ще трябва да бъдат запазени поне 18 месеца или повече, докато бъде открита ваксина"

5

Анонимен

преди 4 години

Да бъдем отговорни ...Ало циркаджията, всичко става срещу заплащане. Не си ли разбрал? Давай по 1000? на месец и не мърдам никъде.

4

Анонимен

преди 4 години

Ех, ще се намери ли някой да му нарисува едни мустачки? Така ще му ходят, че просто не е истина!

3

zuzi

преди 4 години

като са вкъщи, кой ще ги прочете тия неща, пара май се усвоява...

2

Анонимен

преди 4 години

Аз пък бих ви посъветвал заврете си билборда вие знаете къде.

1

Анонимен

преди 4 години

Стане ли 20 градуса едва ли хората ще стоят вкъщи