21

до 4

преди 4 години

Прекалено неинформиран си, ако не е нещо друго.

20

до 4

преди 4 години

Няма кой да ти отговори защото просто въпроса ти е неудобен !А моя отговор е *** капитализма е свикнал само да взема и да гребе с пълни шепи а там където е бил комунизма (социализма )РФ или все още КНР проявяват повече състрадание и хуманизъм и са склонни да помогнат в труден момент .

19

Бледоликият Джон

преди 4 години

И защо историята на този азиатец с дръпнати очи трябва да ни интересува нас нормалноте европейци?!

18

не е лесно да си тъп

преди 4 години

Тоя е болен.Как може да ходи в Северна Корея?Там нещата са много прости.Компартията държи всичко и на всички гледа като заплаха.Предишният каскадьор-самоубиец някой си Ото нещо си го затворили накарали го да подпише купчина признания все едно е най-големият престъпник на светът-шпионаж,терористична дейност,антидържавна агитация и подривни действия,нападение над служебни лица,съпротива при арест,кражба и укриване на секретна информация... След това го му убили мозъкът и го пратили вкъщи да умре.

17

Дон Домат

преди 4 години

Добре че не са го сготвили с ориз горките корейци...май са били много гладни ама като са разбрали че е човек към някой от посолството и са го пуснали,само съжаляват че са прегорили дефицитното олио в казана......

16

Емил Странжев

преди 4 години

До Анонимен По-лошо няма от Гербаджийската шайка , Цацаровци, Гешевции др.. няма отърване от тях

15

смях

преди 4 години

Ефките аха да ги произведат 2027 и ще ги отложат за 2037. Нов внос.

14

Анонимен

преди 4 години

С сой акъл това момче е отишло доброволно да учи в търбуха на звяра?По-възрастното поколение българи, които минаха през месомелачката на комунизма,никога не биха направили това безумие.Имах приятел, с когото като тинейжъри отидохме по времето на соца по Великден да обикаляме църквата през нощта. Детска му работа. Подгони ни милиция и него го хванаха. Върна се след месец като скелет. За това което е направил го пратили да работи един месец в тухларна. Родителите му не бяха уведомени. Ужас.

13

ние шараните

преди 4 години

Пентагонът: Срокът за производството на българските F-16 е удължен до 2027 г! 1,3 млрд.долара или около 2,2 млрд.лв към момента на сключването на договора между САЩ и България, бяха платени наведнъж от българското правителство. Плащането бе одобрено и от парламента. Айде Мустафа да друсне една ръченица, а?

12

Анонимен

преди 4 години

Аха ясно отвели го в стая за 9 дена и той помислил, че се шегуват щото качвал снимки В СК няма достъп до Инстаграм. Цялата история е една жена на пазара в Лондон каза.... В СК и да са бедни, не се ръгат с ножове пред магазина за ролка тоалетна хартия.

11

Анонимен

преди 4 години

Вие как мислите, че Ким Чен Ун може да огрее навсякъде и да контролира всичко? И при това под жестоки санкции, и при това имат и икономика и военна промишленост произвеждат ракети, спътници, ядрени централи, коли, таблети и смартфони - и хората живеят в землямки под дулата на калашниците на копоите на другаря Ун, а?

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Страшни инквизиции!Пускали са им силно Металика през тонколоните!

9

Анонимен

преди 4 години

Това че много хора са го изкарали безсимтомно го знаят всички, не само Мангуров го казва. Обаче мерките трябва да продължат поне още 4-6 месеца за по-сигурно, защото Федералния резерв на САЩ са напечатали(емитирали, записали на хард дисковете, вече никой не печата пари) 4 трилиона долара без никакво покритие и се готвят да изкъпуват евтино фалирали фирми от Европа, и така тези 4 трилиона ще придобият покритие - също както след ВСВ напечатаха хартийки и с план Маршал ги осребриха в Европа

8

Анонимен

преди 4 години

По-добре в комунистическите прегръдки на Ким Чен, отколкото под чехъла на лъжливата демон-крация, олигархия.

7

Анонимен

преди 4 години

Президентът на Съдинените американски щати мистър Доналд Тръмп се похвали радостно в социалните мрежи, че е получил писмо от своя северно-корейски колега другаря Ун.

6

Анонимен

преди 4 години

а 9 години разпити и инквизиции в американската база в Гуантанамо и затвор с инквизиции без съд и присъда !? Още държат набедени за тероризъм хора там!!!!!!

5

Анонимен

преди 4 години

В италия вчера тестваха 60 случайни човека без симптоми, които са си мислели че изобщо не са карали вируса и в 70% от пробите са открити антитела за вируса, тоест вече са оздравели и са го изкарали безсимптомно. И какво се оказа? Че Мангъров е прав и в Италия смъртността спада, понеже вече са го изкарали поне 70% от населението, а не заради карантината. А Тиквата и генералчето продължават да говорят глупости.

4

Въпрос

преди 4 години

НАТО има военен бюджет 1036 милиарда, САЩ имат 650 милиарда за оръжия, Русия има военен бюджет 61 милиарда. Въпросът ми е следният: колко военни товарни самолета от НАТО и САЩ с медицински материали и военни лекари специалисти кацнаха в най-засегнатите страни в ЕС да помогнат в борбата с корона вируса. Благодаря за точните и изчерпателни отговори.

3

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

2

Анонимен

преди 4 години

Сигли, извадил си луд късмет!Ото Уормбайър нямаше такъв шанс...