214

ПроСоТо

преди 4 години

"***" секи,който си позволи да твърди,че "ПроСоТо" НЕ мрази това...същество!!!..Но:-Съществото е изговорила доста истини!НАИСТИНА КРИЗАТА,която ни чака след РАЗМИВАНЕТО на шантавата ПАНИКА,наречена "ковид19",ще бъде много тежка.Одеве един ми вика:-"Извънземните са пратили тоя вирус"...Аз знам от къде дойде,но не ми е ясно защо!..Разумът ми налага да мисля че е случайност,но...нещата,които знам ме карат да се почесвам по главата....както и да е!..Но Пл. не пропусна да спомене Радев

213

Компетентен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА Колкото и да ти плащат за простотиите, които пишеш не си струва.

212

Патриот

преди 4 години

Най известната "СЕКС КУКЛА" в света е ПЛЕВНЕЛИЕВ. Скривай се в някоя дупка и не се показвай никога, срам и позор си за Българския народ

211

Киро

преди 4 години

Суз бе ***! Ходи си гледай синоптичката и стига си се навирал в очите на хората. НИКОЙ не те харесва, на никой не му пука за мнението ти и плюнка не заслужаваш да хвърляме по теб ...

210

истина е

преди 4 години

Този човек е срам за цялата световна политическа история !!

209

Анонимен

преди 4 години

Понеже електората някак си не повярва на Стоянова, пуснаха Плевнелиев да го убеждава.

208

М, да ...

преди 4 години

До 223 АнонименЗапочни да мислиш - тай вече излез от шаброна и творчески мисли! Изход има! Варианти не един!

207

Анонимен

преди 4 години

Май ще се мре,ако не от корона от глад!

206

:))

преди 4 години

"Стъпка по стъпка - връщане към нормалността.------------------Невярно! Оценка грешна! На Раско се иска всичко по старо му, т.с да се запаси статутковото което за него /мошенника/ е норма/нормално! Е, нема да е така! Друго ще е тъпака!

205

М, да ...

преди 4 години

До 224 АнонименНемогат да се избегнат лекарства /поддържащи/, ... също и нета /?!?/, тел. ....

204

Анонимен

преди 4 години

Тоя кой беше, че ни го показвате изобщо ?

203

э

преди 4 години

Прегледах мненията, преобладават отрицателните, но в такъв случай кой слага минусите. Защо тези, които слагат минуси на отрицателните коментари не напишат положителни мнения, но такива почти няма.

202

А

преди 4 години

До ЯИмаме, имаме, настоящият президент е направо карикатура... А, колко е *** и злобен този мъж под чехъл???

201

Анонимен

преди 4 години

Tozi Този никога не го показвайте повече по ТВ и интернет медий.Най отвратителния но подкрепен от ГЕРБ.

200

Анонимен

преди 4 години

Ако, не работиш дължиш само наем и здравни осигуровки, ако работиш дължиш наем, ток, вода, заплати, осигуровки, данъци...и може би ще получиш 40% от заплатата на служителите. Да, това ще помогне, но само в случаите, когато може да реализираш стоката, или услугата, която предлагаш. Реално голяма част от хората са у дома си, а останалите не купуват, освен храна, маски, дезинфектанти... Да работиш, или да не работиш...това е въпроса!!!

199

Бай карол

преди 4 години

Не се присмивайте на евроатлантика.той беше най-добрия президент от всички синоптици и най-лошия синоптик(оракул)сред всички президенти.

198

Помним Горни Лом

преди 4 години

На първи октомври 2014 г., по време на служебното правителство, назначено от тогавашния президент Росен Плевнелиев, експлозия погуби наведнаж 15 души, повече от досегашните жертви на коронавируса в България. На тези хора беше възложена много рискована задача, от решаването на която, се беше отказала гръцка фирма. Остана загадка защо задачата е била прехвърлена на българи, каква е ролята на Плевнелиев за това, дали е действал като президент на България или като поземлен собственик в Гърция.

197

М, да ...

преди 4 години

Росен Плевнелиев заяви, че България е пропуснала да вземе стратегически мерки, които биха помогнали на икономиката на страната и посочи за пример отложеното влизане на България в чакалнята на Еврозоната-----------------Нещата са точно обратното на онова което твърди Роската! България не се подхлъзна по динената *** която и бяха подготвили някои п о м и я р и като пастиркта! Тоя е от глтницата дето едно кче залйв и цялата маала се огласява от лай!

196

До Селянин

преди 4 години

Стaршинка на висок пост. Без думи.

195

Анонимен

преди 4 години

До СелянинЛичи ти,че си селянин.