191

Анонимен

преди 4 години

И тази ли е "влиятелната" според Подметка24

190

Анонимен

преди 4 години

До БЦЖБлагодаря за инфото. Аз бях останал с впечатление, че е заради алкохола, но се чудех защото индийци и японци не пият много. Ясно от къде е нашият "силен ген"...

189

Анонимен

преди 4 години

До БЦЖВиж жертвите и в Япония. И при тях ваксината обичайно се прави.

188

Поне още...

преди 4 години

Поне още година. Най-малко!

187

Анонимен

преди 4 години

Докато в Сърбия депутатите се оставиха по своя воля без заплати, а в Македония народните представители, министри и премиерът минаха на минимална работна заплата, от днес 1 април, не на шега, българските им колеги си вдигат възнагражденията.

186

Зозо

преди 4 години

Айдеееее, комунягиииииии. Излизайте навън на площада, на Шипка на Копринка и Бузлуджа. Да ви натръшка короната и да мирясате. Ако не друго по 5 бона ще ви пишат чек :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Цял живот сте крали ще ги платите......

185

мак

преди 4 години

За газа - защо не сте поработили по този въпрос по-рано? Сега има куп пречки, за да не го направите. Освен това защо ви са на сърцето само тези, които имат парно и топла вода, а останалите, които се топлят на газ, тях кучета ги яли. Ег.ти справедливост. Гледате да уйдисвате на големи потребители и на жителите на големите градове, които смятате, че пак ще гласуват за вас.

184

Бог да пази България

преди 4 години

Трола на смяна много минуси бичи, но не се сеща да опониа и с едно изречение!

183

?

преди 4 години

Съседката ми се върна от работа в Австрия.Нарушава карантината многократно.Какво ли ни чака с такива ?!

182

От оваксине.ру

преди 4 години

Ваксинацията срещу туберкулоза БЦЖ се извършва при всички новородени в повечето страни по света с повишена епидемиологична опасност от заразяване с болестта, включително Индия, Китай, Япония, Бразилия, Мексико. Русия е сред тях.

181

споко, Мента

преди 4 години

Мента е усетила проблема твърде близо до себе си - заради Адемов.Разбрала е, че не опират нешата само до усвояването на поредните пачки.За това е толквоа стресирана.Паниката говори.А питате ли ни нас - мъкнешщите се на работа с градския транспорт, на които заплатите им едва стигат да занулят разходите ито с лишения?

180

НС престъпници

преди 4 години

Хората нямат пари. Сметките и данъците вървят. Тези българоубийци искали да удължават забраната. Скоро хората ще започнат да ви посещават в частните ви мулти-милионни палати и нито частната ви охрана, нито полицията, нито армията, нито разни смешници дето се водя специални части с оборудване от втората световна ще ви спасят.

179

На границата

преди 4 години

На границата на морално волевите ми задръжки съм. Тоя път ножа е опрял в кокъла. Набелязал съм няколко бакалии вече. Бърз удар с паве във витрината, колкото макарони и сирене отмъкна, толкова. Алкохол не употребявам, не пуша, никога не съм арестуван за каквото и да е, но скоро няма да се трае.

178

родител мученик

преди 4 години

За учениците не е проблем ендо удължаване на мерките, защото влизат в пролетна ваканция.Но след нея, ако продължите с тези безумни изисквания за онлайн дъра-бъра - по-добре нулева година.Дори оценки не получават калпазаните, нито отсъствия. Как ще ги накарате да работят?А те ако не работят, как мислите че това действа на останалите?

177

Анонимен

преди 4 години

Айде... И този фазомер се обади. Явно се е прибрал от някъде и му е скучно.

176

аз-ът

преди 4 години

Взехте ли да се усещате по малко, към къде ви водят с тия забрани, ***? Докато не излезете и не изметете тази cган, а не да квичите по форумите като жени, няма да стане----Не се мъчи. Тук във форума са основно пляскаджиите-терасаджии.

175

Бог да пази България

преди 4 години

Пуснахте съмнителна пасмина от родни гастербайтери у нас - защо?Сега за извънедно положение ми говорите.Какво щеше да им стане на гастербайтерите да си седят в чуждбина 2-3 седмици?Всички системи в чужбина работят по-добре.Можеше част от тия милиарди, дето ги изхарчи Тиквата, да ги насочите към тях - наеми и прочее, но да не идват тукю, докато не изтече карантината.Зорлем проблеми създавате!

174

Анонимен

преди 4 години

...твърдят, че ваксинацията с БЦЖ снижава нивото на заразяване с вируса.-------Ако в Китай също БЦЖ е задължителна..., почвам да си мисля кой го изпусна този вирус.

173

глас свише

преди 4 години

До ....194А дано,ама надали.По-скоро-ти.

172

ДА

преди 4 години

Взехте ли да се усещате по малко, към къде ви водят с тия забрани, ***? Докато не излезете и не изметете тази cган, а не да квичите по форумите като жени, няма да стане.