140

Анонимен

преди 4 години

400 заразени е НИЩО на фона на останалите държави. Толкова хиляди хора се върнаха от чужбина и останаха непроверени... Не вярвам на тези числа. Не защото мисля, че се крие информация, а защото не се правят достатъчно тестове. А и много хора си отиват от този свят без да са им направили тестове дали не са били заразени.

139

Анонимен

преди 4 години

150 При нас не е висока заразата , другите са с по- голямо население . Вярно навременни мерки , но тези хора половината в тежко състояние , може и без короната да си отидат . Всеки ден умират хора .

138

Чочо

преди 4 години

Добре е, че ни управляват в момента точните и отговорни хора . Резултатите го показват-най-ниска смъртност , а вие почервенели от злъч и злоба човечета си пишете и говорете каквото си искате , не ни пречите защото кой ли разумен човек ви обръща внимание ?

137

Минавам оттук

преди 4 години

А нещо за втората вълна. Там кога ще е пикът - около Коледа или по Трифон Зарезан. Ама вече ще сме бюджетен дефицит, безработица, инфлация и външен дълг и неработеща икономика. Сегашното ще ви се види песен.

136

Стефан Христов

преди 4 години

Г-н Професор Всичкознаещ, а кога ще изработиш математически модел за пика на:- способността да управляват сегашните;- зараждането на някаква реална и действена опозиция;- народното недоволство;- собствения си анализаторски и прогнозиращ потенциал?

135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 140От това да плануваш нещо за 19.04 до това да го направиш има голяма разлика.То и олимпиада беше планувана, ама я преплануваха.

134

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 141Къде ще ходиш бе бозлуджанче прокажено?

133

Анонимен

преди 4 години

До КривонделКакво пък толкова ти е затворено?Липсва ти, че не можеш да отидеш на кръчма и на дискотека ли?

132

A?

преди 4 години

До gf hf mf :>*** някой с мозък ! За 1ви път от 3 седмици намирам човек с мозък в тоя "форум". Ха сега всички да гугълнат "Event 201" Bill Gates и като прочетат да се разровят и видят г-н. Гейтс дека е сега ;)18 Месеца - в 1вия сме ;)Хубав ден.

131

Анонимен

преди 4 години

Сваляте или не карантината катастрофата е ФАКТ.Няма измъкване.Когато тръгнат катафалките от болниците в километрични колони ще разберете магаре боб яде ли.П.П. При предната такава епидемия са урели 80 хил българи при 3 милиона население.Колко ще пукясат сега си смятайте сами.В началото сме още.

130

предложение

преди 4 години

На 9-ти Май денят на победата!!!

129

Анонимен

преди 4 години

До Тонката 127Може да ходим на Шипка, на Еверест или пък на Малдивите а за такива като теб ....блатото на Боко в което ще се удавиш.Само гледай !!

128

Анонимен

преди 4 години

Дания планува отменяне на карантината от средата на Април, Германия също 19.04.Видя се че няма смисъл повече от 4-6 седмици да се спира живота в страната. Фабриките трябва да работят. За ресторантите и хотелите не съм сигурен.

127

по Великден

преди 4 години

Пази Боже!

126

Кривондел

преди 4 години

До 118Аз не зная какво ще стане. нито съм внук на Ванга.Ама именно защото не зная какво ще стане - не затварям изцяло една държава без идея кога ще я отворя.Кога ще сме готови да свалим карантината? След "пика"? Кога ще е този пик, при 20 нови случая на ден?

125

Пенсионер

преди 4 години

Пак предлагам на колегите да си стегнат багажа и да си напишат завещанието за всеки случай. Дано не потрябва, но кокто пише SS, добре е да си подготвен

124

оф ...

преди 4 години

Ей писна ми от този професор!Това е един сервилен псевдоучен който грижливо обслужва властта!Не знам и не съм видял някакви негови прогнози да се сбъднали!Вместо да си седне и на дирка и да се топли там, той отново е тръгнал да ни залива с поредни простотии.Ей, ама наистина ми писна от този. Кой от Вас вярва, че истинската бройка на заболелите е тази, която я посочва Правителството? Всичко се крие, скрива!Погледнете кривите на заболелите лица в другите страни.

123

124

преди 4 години

Както казах по-долу (това го твърдя от преди 2седмици) нещата няма да свършат нито за 2 седмици нито за 2 месеца.Мнооого дълго ще е!!!!!!"Менда Стоянова: Извънредното положение трябва да бъде удължено" П.П. Който нямз кинти и провизии ............жална му майка.

122

Мене

преди 4 години

Броите ли,броите ли?Живота ви ще мине в броене....Хора Осъзнайте се..Манипулират ви....Вирусът винаги ще го има,но трябва да продължим да живеем с него,а не да се крие от него

121

Анонимен

преди 4 години

този измислен професор защо не е в затвора - открадна милиони от държавата ????