92

безработицата

преди 4 години

До БАЙ ТОШОРезултата от нея е гурбет и корновирус-зараза под крилото на ГЕРБ с отворени граници

91

xaxa

преди 4 години

Тия нормални ли са ??? Спад с до 3% една Германия с голяма икономика има спад с толкова , а при нас в пъти по-слаба и малобройна като брой предприятия сме щели да обявим само 3% :D Ясно е ,че България се управлява от некомпететни хора за това в икономиката се очаква ОГРОМЕН срив и те първа ще се види.

90

БАЙ ТОШО

преди 4 години

АЗ, като ви оставих ДЪРЖАВА и ВСИЧКО ОСТАНАЛО от ПИЛЕ МЛЯКО ,вие ГОРАНОВ та ГОРАНОВ..10 Милиарда малко са 100 да са от БОЛНУК ГЛАВА НЕ БОЛИ

89

stamen

преди 4 години

Много интересно: От една страна, не знаеш до кога ще продължи карантината, не знаеш какъв ще е цялостният обхват на карантината. В същото време, обаче знаеш как тази карантина ще се отрази на безработицата и с колко ще нарасне безработицата. Интересна логика, наистина.

88

Бунт

преди 4 години

Съкращавайте чиновници,държавни служители,намалявайте заплати и привилегии,в бюджетната света не е нормално само бизнеса да страда,половин България е в фалит.

87

Пореден..

преди 4 години

Няма как да имаш такава злобна и пресметлива мутра и да очакваш някой да ти повярва....Горанов,ДА ГОРИШ МРЪСНИКО!!!!!

86

do 86

преди 4 години

Ти остави, че във форума хората много разбират. Това не е ничий проблем, най-много на самите разбирачи. Виж, вече къде къде по-сериозен проблем е, че ей този на снимката не разбира. И ти стига да му дадеш думата за 30 мин да ти стане ясно, че сме в сериозна беда. Какво стана с Божков и с намаления данък? Забрави ли се тази история? То да е само това де....

85

Емо

преди 4 години

Горанов имаш само още две плащания,април и май!

84

АнонимеН

преди 4 години

СТРАХ МЕ Е ДА СИ ПОМИСЛЯ КОЛКО СА ЗАСЕГНАТИТЕ ТА КАМОЛИ ДА ГО ИЗЧИСЛЯ ! А ТОВА НАЙ-НАГЛО ТИ КАЗВА 2%КОРОНА ГЕРБ МИНА ВСИЧКИ НИВА НА ДОЛНОСТ ВЪЗМОЖНИ!

83

избирател

преди 4 години

Тук,за това,че за краткосрочен период от време,данъци няма да се вдигат,го вярвам!!!С по 3000 броя глоби,от по 5000лева,на ден,ще компенсира тоя период....Но,че безработицата ще нарасне само 2%....

82

Анонимен

преди 4 години

Как сметнахте че безработицата е повече?? то се вижда на борсата колко хора се регистрират и се смята. Тия които твърдат различно от къде взимат инфо????

81

Nick

преди 4 години

Пич, безработицата на практика нарасна много повече от това вече ...

80

Анонимен

преди 4 години

безработица с 2% по стъкмистика ли?

79

Анонимен

преди 4 години

Интересно явление. Тука всички много разбират, от икономика, финанси, бюджети, бизнес. Обаче за 20 дена били фалирали и плюят ли плюят. Явно или са няколко платени трола, или са неможарите които каквито и условия да има все ще са зле защото такова им е нивото. Хората с раелни знания в гореизброените сфери нямат никакви проблеми, а и още месец да се задържи положението няма да имат грижи. Тия без осигуровките и с временната работа тип на надница, бакшиш да му мислат и другия път по законно.

78

Натопорчев

преди 4 години

Ако някой му повярва на този,,..... "наистина, значи съвсем се е здухал, и няма спасение за него!!! Амин

77

Анонимен

преди 4 години

Тоя па!Подготвя ни за яка суровачка.Мисирка каза,че сакън няма ,а се разположи на 10 млд.Сигурно от дого,-дина ще берем на вируса плодчетата.

76

Satira

преди 4 години

Уж бяхме много добре, а излиза че не може да изкараме и един месец ! Нали страната беше финансово стабилна?

75

Анонимен

преди 4 години

Икономиката потъва.Никой не работи...Той геният тръгнал да говори глупости.Много е лесно да се изтеглят отново едни 10 милиарда,както стана с КТБ и да потънат някъде,после трябва НИЕ да ги връщаме

74

Анонимен

преди 4 години

Рано или късно кризите ще отшумят. А държавата ще натрупа нови дългове. Важното обаче е КОЙ ще ги изплаща. Тази цена трябва да се плати от всички трудещи се както в държавния така и в частния сектор. Но както стана ясно чиновниците на държавна заплата няма да ги закача. Това ще са хората в частния сектор, които в момента са най-засегнатите в кризата. Болен здрав ще носи.

73

чуки

преди 4 години

Този нещо не е добре със сметките!До май месец май ще му се изяснат нещата с ...метлата!